joi, 6 ianuarie 2022

 6.01.2022

Nu întâmplător energia iubirii apare în mandala unei zile cu o sărbătoare aşa de mare.

Aşa cum, în viaţa fiecărei persoane, botezul este un moment important pentru că de aici încolo acea persoană va avea un nume, iar acel nume îi va influenţa întreaga viaţă, to la fel, în fiecare an, de Bobotează, noi primim un botez, mai mult sau mai puţin conştient, de aceea, este bine ca, de acum încolo, să privim această sărbătoare ca pe una a schimbării, care ne ajută să ne înnoim, mai ales în plan spiritual.

Astăzi, suntem într-o zi de vibraţie patru, ceea ce înseamnă echilibru, înţelepciune, pentru că dăm voie să se exprime atât minţii negative, cât şi celei pozitive, aşa cum chakra patru, căreia îi corespunde mintea neutră, este punctul de echilibru al chakrelor pe pe corpul fizic.

De aceea, astăzi avem de învăţat echilibrul minţii, iar acest lucru se poate realiza numai în prezenta energiei iubirii, când mintea reuşeşte să se calmeze şi să fie la locul ei, permiţând ambelor aspecte ale sale, negativul şi pozitivul, să se manifeste în mod echilibrat.

Pe lângă toate aceste aceste, ziua de astăzi mai vine să ne întrebe cât de mult comunicăm noi cu Universul şi cu toată creaţia Sa? Cât de mult ne dăm voie să primim şi cât de dispuși suntem să dăruim? Cât de mult ne preocupăm de păstrarea echilibrului între aceste două acţiuni?

De multe ori, ne plângem că nu primim şi noi, că numai alţii reuşesc să primească, iar noi, cumva, am tras lozul necâştigător, numai că dacă ne-am obiectiva, dacă am analiza de câte ori de-a lungul vieţii am refuzat diverse lucru, situaţii, oportunităţi, din diferite motive pe care, acum, nici nu le mai cunoaştem, am identifica tiparul de refuz pe care îl avem la nivel subconştient şi care ne blochează fluxul primirii în viaţa noastră.

Nu înseamnă că avem de acceptat orice ofertă care ni se face, dar dacă de-a lungul timpului am refuzat multe, pe unele chiar regretându-le, atunci, mai mult ca sigur, la nivel subconştient, ne închidem în faţa a ceea ce Universul ne trimite şi atunci problema nu este că nu ni se trimite, ci că noi nu ne dăm voie să primim şi atunci soluţia este ca, în fiecare zi, să medităm cu acest aspect şi să ne vizualizăm cum ne deschidem în faţa darurilor şi energiilor Universului.

Şi, pentru a păstra echilibrul, este nevoie să dăm mai departe, aşa că un alt exerciţiu pe care să îl facem ar fi să dăruim, mai departe, tot prin meditaţie, către Univers şi către creaţia Sa. 

De exemplu, dacă ne dorim iubire, atunci din Univers să aducem, în noi, energia iubirii şi să o dăm mai departe către celelalte fiinţe de pe planetă şi din Univers. În primul rând că ne încărcăm noi cu energia iubirii, iar în al doilea rând, învăţăm să manifestăm compasiunea prin faptul că dăruim această energie şi celorlalţi, chiar dacă nu îi cunoaştem şi fără teama că vom rămâne fără ea, deoarece ea este infinită la nivelul Universului.

Totodată, făcând acest exerciţiu tot mai des (putem să facem aceste exerciţiu şi cu alte energii: a bucuriei, prosperităţii, creativităţii etc.), ne dezvoltăm şi comunicarea, pentru că în acest mod noi comunicăm cu Creaţia Universului, apropo de nivelul doi, de pe mandala de astăzi, respectiv cel al comunicării. 

Aşa că, atunci când vrem să primim ceva din partea universului, să face aceste exercițiu în care să ne încărcăm cu acea energie, apoi să o dăm mai departe, pentru că, nu-i aşa, "doar dăruind, vom dobândi!"

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu