luni, 3 ianuarie 2022

 3.01.2022

Vă spuneam, în urmă cu două zile că anul începe în forţă, iar mandala de astăzi vine să confirme acest lucru. Aşa că dacă nu ne-am trezit încă după perioada de petreceri, cu siguranţă ziua de astăzi vine să trezească, mai ales că ea vine cu o provocare mare pe comoditate, lene amânare, tocmai acest lucru căutând să ne înveţe în această perioadă, anume să nu mai apelăm la aceste tipare, care sunt acolo datorită neiubirii de Sine şi vor rămâne acolo până când noi alegem să ne schimbăm, până când alegem să avem o altă atitudine referitoare la muncă.

Apropo de muncă, vrem-nu vrem, în viaţa aceasta tot vom munci, numai că ne putem alege modul în care o facem, dar mai ales motivaţia pentru care o facem, pentru că da, nu este nevoie ca toţi să muncim pământul, dar este nevoie ca acolo unde lucrăm să depunem maximul de efort, fie că este fizic, intelectual sau spiritual-energetic ca să rezolvăm provocare ce ne-a fost dată, pentru că numai în acest fel reuşim să spargem blocajul dat de tiparele de lene, comoditate sau amânare, numai în acest fel reuşim să aducem mai multă forţă fizică, mentală sau energetică şi astfel să creştem mai mult.

De obicei, fiecare provocare pe care o primim  sau pe care o alegem pe baza intuiţiei (mă refer numai la cea pe care o primim din partea Universului, care ştie cât putem duce sau pe cea pe care o alegem prin prisma intuiţiei, nu la cea pe care o alegem prin prisma Ego-ului, pe principiul "Eu pot să fac orice!") este corelată cu ceea ce putem noi face sau puţin mai puternică decât ceea ce putem noi face, în acest caz vorbind de o provocare ce vine să ne ajute să creştem treptat, învăţând astfel şi acumulând experienţă de la fiecare provocare peste care trecem.

Este nevoie să fim atenţi la capcanele Ego-ului care, uneori ne împinge să ne înhămăm la provocări ce sunt prea mari pentru noi sau care nu au treabă cu misiunea noastră, rolul său fiind acela de a ne face, la un moment-dat să renunţăm şi astfel să reintrăm în vechile tipare de lene, comoditate, amânare, deoarece în acele tipare totul este "călduţ" şi frumos, totul este predictibil şi nimic "rău" nu se poate întâmpla.

Cum ne dăm seama că Ego-ul este în spatele unei provocări şi nu Universul? În momentul în care, dacă ne lăsăm intuiţia liberă, la nivelul Sufletului simţim o teamă sau un disconfort atunci când ne gândim la acea provocare. Sau, dacă atunci când e gândim la o provocare, avem gânduri de mărire, de "cel mai tare din parcare", de cel ce "va salva" lumea etc., deoarece toate aceste gânduri de mărire sunt iluziile pe care Ego-ul se străduieşte să ni le vândă şi cu care caută să ne motiveze.

În realitate, atunci când o provocare vine din parte Universului, dacă alegem să medităm cu ea, să o lăsăm să ne arate scopul pentru care ea ne-a fort trimisă, oricât de grea ni se pare la prima vedere, ea aduce un sentiment de linişte la nivelul Sufletului şi, în niciun caz nu vom vedea imagini de mărire, pentru că uneori provocarea pe care o primim nu are un rezultat exterior care să se vadă prin ceva fizic, ci doar schimbarea noastră interioară sau, dacă are un rezultat în exterior, este posibil ca acest rezultat să fie mult mai mare decât ne puteam noi imagina sau spera, iar acest rezultat depinde de cât de mult ne implicăm noi în realizarea acelei provocări.

Provocarea pe lene, comoditate, amânare, în contentul celor trei nivele de mov de pe centrul mandalei de astăzi vine într-o zi în care avem acces la aceeaşi provocare , dar cu care ne-am confruntat în vieţile trecute, ceea ce înseamnă ca dacă reuşim să o vindecăm, vindecăm şi vieţile trecute şi atunci reuşim să eliminăm sursa de putere a acestui tipar negativ. 

Această provocare se cere vindecată, încă de la începutul anului, deoarece dacă ne uităm atent la cele trei romburi de galben de pe penultima linie a mandalei de astăzi, acolo unde se manifestă influenţa anului, vom vedea că vom fi sprijiniţi tot anul să lucrăm la ceea ce noi vrem să facem, dar pentru a face acest lucru este nevoie să vindecăm elementele care ne trag în jos, cele care ne pot face, ca să mă exprim plastic, să pierdem un joc de poker cu toate că aveam cele mai bune cărţi, doar pentru că nu am ştiut să le jucăm şi ne-am lăsat copleşiţi de emoţii.

Vindecăm, vindecăm, dar cum o să facem acest lucru? Simplu, ne uităm iarăşi în mandală, pentru că tot ea ne dă răspunsul şi vedem, de o parte şi de alta a rombului de galben care ne arată provocarea, câte un romb de bleu/gri, depinde cum se vede pe fiecare ecran, iar acest lucru înseamnă că este bine să avem pe lângă noi ceva de scris tocmai pentru a nota, de fiecare dată, când avem câte o conştientizare sau pentru a analiza, în scris, mergând pe fir, lenea, comoditatea, amânarea, modul în care le manifestăm efectiv în viaţa noastră, sentimentele pe care le avem atunci când le manifestăm, sentimentele pe care le avem atunci când suntem tentaţi să le manifestăm, sentimentele pe care le avem atunci când reuşim să trecem peste ele şi să nu le dăm curs.

De asemenea, descompunându-le în părţi din ce în ce mai mici, punând, în scris, cât mai des întrebarea "De ce?", vom ajunge la sursa lor şi vom înţelege astfel ce avem de făcut.

De asemenea, în analiza lor, este nevoie să vedem şi ce anume din zona iubirii de Sine nu vrem să manifestăm: succesul, iubirea, abundenţa, prosperitatea etc. şi, prin acceptarea lenei, comodităţii şi amânării, nu facem decât să ne refuzăm manifestarea iubirii de Sine, ele fiind doar un paravan convenabil pe care să dăm vina. 

Suntem într-o zi de vibraţie zece, iar acest lucru ne aduce mai mult potenţial pentru succes şi strălucire în ceea ce vrem să facem.

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu