luni, 31 ianuarie 2022

 31.01.2022

Ne aflăm în ultima zi a lunii Ianuarie, o zi care încheie luna într-o manieră creativă, iar acest curent de creativitate care a debutat astăzi va continua cu unul, mult mai puternic, dar în alt registru, mâine, când trecem în luna Februarie.

Aşa că cel mai bun mod de a valorifica toată această perioadă este să ne lăsăm în voia creativităţii, noi având misiune să ne dăm voie să o exprimăm, să o concretizăm prin ceva ce nouă ne place şi ne aduce bucurie.

Da, suntem într-o zi în care mentalul domină, dar putem să ne raportăm la această zi prin prisma părţilor bune pe care mentalul le are şi, dacă simţim cumva că anumite tipare mai vechi caută să revină, să nu uităm de meditaţie şi rugăciune ca modalităţi de a ne ridica vibraţia şi de a ne curăţa mentalul de fluxurile energetice joase care îl traversează, pentru că dacă stăm puţin şi analizăm, tiparele de joasă vibraţie revin pentru că, pe de o parte noi nu le-am rezolvat, iar pe de altă parte, noi nu am eliminat acel obicei al lor de a reveni.

De fapt, ceea ce avem noi de eliminat este acea senzaţia asemenea unui "drog" cu care ne-am obişnuit şi la acre nu putem renunţa, aceea de a mai gândi şi negativ, mai ales când o perioadă de timp am fost pozitivi şi luminoşi şi în rezonanţă cu frecvenţele înalte. 

Pe de o parte, tiparele noastre negative cer să iasă la suprafaţă pentru a fi rezolvate, dar pe de altă parte suntem şi noi cei care căutăm subconştient acea senzaţie pe care ne-o dă trăirea lor, pentru că este o senzaţie învăţată, uneori în multe vieţi şi ni se pare că face parte din noi, de aceea, cu cât ne obiectivăm mai mult, cu atât vom reuşi să gestionăm tiparele negative într-o manieră în care să învăţăm lecţia lor şi să le transformăm în ceva pozitiv şi care să ne ajute în evoluţia noastră spirituală.

Nu întâmplător, pe nivelul doi al tiparului de astăzi de pe centrul mandalei, se află vindecarea, pentru că ea, ca energie, vine să ne ajute să gestionăm toate aceste tipare de joasă vibraţie, facilitându-ne vindecarea lor, cu o singură condiţie: să nu ne lăsăm prinşi de tot în ele şi să credem că aceea este realitatea noastră, pentru că aşa cum pasărea care s-a născut în colivie nu simte nevoia să iasă dincolo de ea, nici noi nu simţim nevoia să ieşim dincolo de tiparele noastre de joasă vibraţie.

Numai că, aşa cum ştim "Dumnezeu nu vrea moartea păcătosului, ci îndreptarea sa", de aceea Universul are metodele Sale de a ne ajuta să trecem dincolo de "colivie" şi, dacă noi nu dorim să o facem în mod proactiv, o vom face în modul reactiv, atunci când va fi nevoie să reacţionăm la mediul din jurul nostru, adaptându-ne la noile condiţii şi astfel evoluând.

Aşa că, astăzi, dar şi mâine, ar fi înţelept să ne concentrăm pe latura noastră creativă, pentru că numai în acest fel Sufletul nostru se va simţi împlinit, pentru că se poate manifesta, aducând informaţii pe care mintea noastră nu le poate accesa, El, Sufletul nostru, fiind portiţa din "colivie", cel prin care ne putem elibera din "închisoarea" gândurilor.

Ce putem face astăzi? 

În primul rând, să expirăm, pentru că este prim modalitatea prin care ne putem linişti mintea. Inspirăm pe nas şi expirăm profund pe gură.

În al doilea rând, să ascultăm muzica ce ne place, pentru că ea vine şi ne aduce o stare de bine.

În al treilea rând, o rugăciune sau o meditaţie prin care să ne conectăm mai bine cu latura noastră creativă.

În cel de al patrulea rând, să dăm voie creativităţii să se manifeste prin ceva: fie că redecorăm casa, că pictăm, că desenăm, că facem aranjamente florale sau din hârtie, că fotografiem, că tricotăm sau că ne jucăm cu argilă, fie că scriem etc.

Suntem într-o zi de vibraţie unsprezece, aşa că inspirația noastră poate fi la cote înalte, iar ideea sau ideile care ne vin astăzi pot avea un impact major în viitor, cu condiţia să ne dăm voie să le auzim şi să le punem în aplicare.

Şi, pentru că provocarea noastră de astăzi este comunicarea indirectă, ar fi bine să o rezolvăm, pentru că ea este suportul pe care se manifestă creativitatea noastră, substratul în care "seminţele" rodesc, de aceea ar fi bine să facem pace cu noi şi cu fuga noastră de a ne explora partea creativă, de a o manifesta în exterior. Este modul concret prin care noi intrăm în contact cu restul creaţiei, schimbând astfel informaţii şi ajutându-ne, unii pe ceilalţi, să ne vindecăm.

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu