miercuri, 20 septembrie 2023

 20.09 - 29.09.2023

Dacă în urmă cu cinci zile vorbeam despre roşul din mandale şi cum ne ajută să ne mişcăm, să pornim, să demarăm, astăzi a venit momentul să-l punem la treabă, şi avem acum zece zile la dispoziţie în care să facem ceva concret cu această energie sau, dacă nu ştim ce să facem, măcar să ne dăm voie să avem conștientizări, să ne dăm voie să fim ghidaţi în lucrul cu această energie, pentru că, pe cât de dură pare, pe atât este de misterioasă, pentru că dacă noi vorbim mereu despre culorile din mandale, vorbim puţin despre numerele din spatele lor, iar în spatele roşului stă cifra 1, iar acest 1 simbolizează Creatorul, aşa că atunci când avem probleme să gestionăm culoarea roşie, de fapt, noi avem o problemă în gestionarea relaţiei cu Creatorul, iar decada aceasta vine cu mult albastru, care este reprezentat de cifra doi, iar doi simbolizează masculinul şi femininul, iar doi este unul dintre numerele care a primi de la Divinitate mai multă libertate de manifestare, de aceea, are nevoie să se întoarcă către Creator, pentru ca împreună cu El să formeze 1+2=3, respectiv Treimea, iar 3 în mandală este reprezentat de verde, care simbolizează IUBIREA.

Avem mult albastru în mandalele celor două capete ale intervalului, ceea ce înseamnă o invitaţie deschisă către rugăciune, către comunicarea cu Creatorul, către lucrul împreună cu El şi nu separat de El, aşa că, pe parcursul acestei decade avem o mare oportunitate de a înţelege mai bine puterea roşului şi rolul său în vieţile noastre.

Mai interesantă este şi provocarea acestei perioade, respectiv verdele, IUBIREA, Treimea, adică întoarcerea la Creator pentru a lucra împreună cu El, pentru a fi în armonie cu El, pentru a-i înţelege Planul Divin şi pentru a servi acestui Plan, nu a fugi de acest Plan.

Şi, dacă stăm să ne gândim mai profund, vom înţelege că, în final, tot ceea ce ni s-a întâmplat au fost alegerile noastre, dar, mai presus de ele, stă Dreptul nostru Divin de a avea aceste alegeri, iar acest drept ne-a fost acordat prin Liberul Arbitru, care reprezintă dovada supremă a Iubirii pe care El ne-O poartă şi care ne lasă să alegem, pentru ca, mai apoi, să stea alături de noi pentru a ne învăţa lecţia propriilor noastre alegeri.

Aşa că, în această perioadă, dacă vrem să lucrăm la evoluţia noastră spirituală, a venit momentul să pornim de la început, respectiv de la relaţia cu El, pentru că în funcţie de cum ne stabilim această relaţie, alături de El sau împotriva Lui (asta nu o s-o recunoaştem niciodată, chiar dacă o facem foarte des), aşa va evolua şi viaţa noastră.

Iar aceste mandale mai vin să ne arate ceva, anume să avem curajul să ne spunem ADEVĂRUL, să recunoaştem sincer care este, în prezent relaţia noastră cu El şi, de aici să purcedem la transformarea acestei relaţii.

Ca o concluzie, în această decadă, mingea este la noi în teren. Depinde de noi cum o jucăm.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu