miercuri, 6 septembrie 2023

 6.09.2023

Energia iubirii vine astăzi să ne arate cât de minunată este viaţa noastră, chiar dacă, de multe ori, ni se pare că realitatea ne contrazice, numai că, dacă vrem să fim corecţi cu noi înşine, ştim că realitatea pe care o percepem reflectă realitatea interioară pe care o avem şi de aceea este nevoie să schimbăm interiorul pentru a putea vedea schimbări în exteriorul nostru.

Aşadar, ce schimbări putem să facem în interiorul nostru pentru a ne fi mai bine şi a putea manifesta viaţa pe care o dorim?

În primul rând să ne asumăm ceea ce vrem să "devenim", alegând să "să fim" acel lucru, folosind "complexa" formulă "Eu sunt ...", iar în locul acelor puncte să punem ceea ce vrem noi să manifestă în viaţa noastră, pentru că în momentul în care facem acest lucru, de fapt, nu facem altceva decât să începem să ne armonizăm cu frecvenţa acelui lucru pe care îl dorim.

În al doilea rând, această practică pe care începem să o facem, poate chiar de astăzi, ne ajută să fim mult mai prezenţi, aici şi acum, iar acest lucru ne face să ne aducem atât prezenţa, cât mai ales energia, în momentul actual, iar acest lucru înseamnă că nu ne mai risipim energia gândindu-ne la un trecut care a fost sau proiectând continuu într-un viitor care nu ştim cum o să fie.

Iar în cel de al treilea rând, pentru că ne-am asumat să facem această practică, avem un sens, avem o direcţie, simţim că facem ceva, chiar dacă rezultatele nu se văd imediat, dar ideea de ceva constructiv care, la un moment-dat, va produce schimbări în viaţa noastră, va duce, invariabil la creşterea Iubirii de Sine şi, la încrederea că, dacă vrem să schimbăm ceva, o putem face oricând, pentru că noi suntem cei care determinăm această schimbare şi nu depindem de altcineva.

Iar pentru cei care vor să-şi schimbe situaţia financiară, cea mai potrivită formulă, foarte "complexă", de altfel, este "Eu sunt bani", iar dacă începem să o rostim de astăzi, putem să activăm cel de al patrulea nivel al mandalei de astăzi, cel care vârfurile galbene şi care are două provocări în manifestarea sa, anume iubirea de Sine şi spiritualitatea, iar dacă rostirea acestei formule o facem într-o stare meditativă şi în conexiune cu Sufletul nostru, atunci vom transforma cele două provocări în calităţi şi ne vor aduce mai multă forţă în manifestarea dorinţei noastre. 

Suntem într-o zi de vibraţie patru, ceea ce ne aduce mintea neutră, mintea înţeleaptă, mintea meditativă, iar mintea neutră vrea să înțelegem că "orice este întotdeauna posibil", aşa că, este un moment mai mult decât potrivit să începem să fim ceea ce dorim, cu condiţia să ne asumăm acest lucru.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu