vineri, 1 septembrie 2023

 Luna Septembrie

Aşa cum spuneam şi în mandala interpretarea din 30 august, suntem în cea de a treia perioadă specială din an, una cu multe lucruri de învăţat, iar până pe 9 septembrie învăţarea se face într-un mod mult mai uşor, Divinitatea fiind un adevărat Învăţător care are multă răbdare cu noi în această perioadă, de aceea este bine să folosim înţelept această perioadă şi, dacă tot începe luna aceasta cu roşu pe centrul mandalei, să demarăm şi noi ceva, un proiect, o schimbare, un upgrade etc.

Luna Septembrie este luna a 9-a din an, cea care ne pune faţă în faţă cu latura noastră spirituală, ştiţi voi, acea latură cu care ne place să ne lăudăm că o dezvoltăm, dar de care, în realitate, fugim cât putem de tare, pentru că, dacă din interiorul cuvântului "spiritualitate" extragem primele şase litere, obţinem cuvântul "spirit", iar Spiritul suntem noi, esenţa noastră (că tot este un termen la modă), numai că nu este de ajuns doar să vorbim despre acest lucru, ci este nevoie să mergem mai departe, să ne învăţăm şi, dacă descoperim cum, să îi învăţăm şi pe ceilalţi, să lucreze cu propriul Spirit, să-şi cunoască propriul lor Spirit, deoarece numai atunci reuşesc să aibă cea mai mare putere.

de aceea, luna aceasta, prin prisma energiilor care se succed, vom fi "bombardaţi" de tot felul de energii care vin să ne ajute să "spargem" acea identitate pe care noi credem că o avem şi cu care ne identificăm mai mereu, dar pe care, în momentele noastre de linişte profundă şi de conexiune cu Sufletul nostru, o percepem ca pe ceva străin nouă, ca pe ceva ce nu ne aparţine şi nu ne defineşte şi, de aici, dacă avem curajul, putem începe să dăm la o parte tot ceea ce nu ne reprezintă, numai că, de multe ori, ne este teamă de necunoscutul pe care o să-l întâlnim şi atunci ne grăbim să dăm repede la o parte aceste stări de introspecţie şi să revenim repede la imaginea falsă.

Şi, atunci, dacă facem acest lucru, să nu ne mirăm că Sufletul nostru se simte trist, mai ales că noi am ales un "fake" în locul originalului, iar această alegere s-a datorat faptului că noi nu am avut curajul să cunoaştem ORIGINALUL, să ne cunoaştem pe noi.

Acestea vor fi "zbaterile" noastre în această lună, mai ales că movul din mandală va trece pe la toate culorile şi va scoate de acolo tot ceea ce ne blochează în aflarea ORIGINALULUI.

Întrebarea este: ce facem noi aici? Fugim în tot felul de activităţi ca să ignorăm ceea ce se întâmplă, până când trece sau ne luăm o agendă şi notăm toate stările noastre, la care să adăugăm şi o "găleată şi un mop" pentru curăţenie?

Vom fi împinşi să scriem, ca să ne eliberăm de gândurile care ies la suprafaţă, vom fi puşi în tot felul de situaţii în care să vedem dacă alegem să ne iubim pe noi înşine şi să le spunem STOP sau vom continua să ne supunem, obedienţi, la fel ca până acum şi, mai ales, vom fi împinşi la acţiune, pentru că acţiunea concretă înseamnă materializare şi, de multe ori, mişcarea fizică înseamnă eliberare de tensiuni mentale şi emoţionale.

Ceea ce avem de înţeles luna aceasta este că fără spiritualitate nu putem continua, că nu putem merge mai departe fără să ne cunoaştem cu adevărat, iar această cunoaştere se face în timp, dar cu acţiune constantă, zilnică, iar dacă nu ne va place ceea ce iese la suprafaţă din noi avem la dispoziţie scrisul pentru exprimare şi mişcarea fizică pentru "răcorire", iar dacă în această lună reuşim să îmbrăţişăm câţi mai mulţi copaci, atunci suntem pe un drum bun care, la un moment-dat, îşi va arăta roadele.

Şi, DA, este nevoie de multă RĂBDARE în această perioadă.

Să medităm mult în această lună şi multe ni se vor revela! Succes!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#deminedepinde#traiestetiviata, #numerologiaSinelui

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu