duminică, 24 septembrie 2023

 24.09.2023


Energia vindecătoare de astăzi ne ajută să ne restabilim echilibrul în acele aspecte ale vieţii noastre care manifestă dezechilibre şi, dacă cumva nu suntem confortabili cu ele astăzi, este un semn că acolo este nevoie să lucrăm, fie că este vorba despre relaţiile cu ceilalţi, despre modul în care ne exprimăm, despre relaţia cu corpul nostru, despre necesitatea de a ne odihni mai mult, despre relaţia pe care o avem cu Divinitatea etc.

Suntem guvernaţi, printre alte Legi Universale, şi de Legea Echilibrului şi, atunci când în anumite zone ale vieţii noastre acest echilibru nu se manifestă, este nevoie să lucrăm noi pentru a echilibra lucrurile, iar astăzi energia vindecătoare vine să ne ajute să facem acest lucru.

Şi, dacă nu ne dăm seama în care zone avem de lucru sau pe care să le prioritizăm, atunci punctul de plecare îl poate reprezenta chiar rugăciunea, pentru că prin intermediul ei curăţăm din energiile stagnante de pe noi, din energiile de vibraţie joasă care ne ţin blocaţi şi care ne împiedică să vedem direcţia în care să acţionăm.

Aşadar, fie că citim Psalmi sau pur şi simplu rostim Tatăl nostru sau orice altă rugăciune, să o facem din tot Sufletul nostru şi cu convingerea că acest lucru na va ajuta să ne curăţăm energetic şi să avem astfel o mai bună comunicare cu Divinitatea.

Suntem într-o zi cu provocare pe comunicarea cu Divinitatea, dar şi cu provocare pe rugăciune, aşa că rugăciunea este cea care ne ajută astăzi să redobândim echilibrul nostru.

De asemenea, tot prin rugăciune, astăzi, ne putem îmbunătăţi sistemul imunitar, dar şi pe cel glandular.

Şi, dacă tot avem provocare pe şase astăzi, să mai lăsăm deoparte responsabilitatea pentru lucrurile care nu ţin de noi şi să ne concentrăm pe cel care ţin de noi cu adevărat şi să căutăm să nu mai luăm lucrurile aşa de personal.

Să dăm voie vibraţiei zilei, care este patru, să aducă stabilitate în viaţa noastră şi astfel să restabilim echilibrul. Cum? Prin mişcare fizică, făcând exerciţii aerobice şi, dacă tot le realizăm, să ne folosim şi de muzică pentru a aduce mai multă bună dispoziţie şi pentru a activa mintea pozitivă.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu