sâmbătă, 9 septembrie 2023

 9.09.2023

Încheiem şi această perioadă specială cu mulţumiri pentru toate informaţiile şi transformările pe care ni le-a adus.

Au fost 11 zile de conștientizări pe diverse teme şi aspecte ale vieţilor noastre, iar acum a venit momentul ADEVĂRULUI, aşa cum a şi început această perioadă specială, pentru că baza în tot ceea ce facem noi, baza în tot ceea ce ni se întâmplă, este Adevărul, fie că ne place sau nu acest lucru.

Este nevoie să privim lucrurile aşa cum sunt, să înţelegem şi să acceptăm, totodată, că noi suntem cei care ne determinăm viaţa, noi suntem cei care, prin ceea ce gândim şi facem, influenţăm lucrurile într-un mod sau altul, că putem să dăm vina cât dorim pe exterior şi că suntem "victima" circumstanţelor, când, de fapt, sunt toate alegerile noastre, făcute acum sau mai de mult, dar care produc efecte.

Şi, dacă vrem să folosim concret această zi, atât cât a mai rămas din ea, să luăm o foaie de hârtie şi să scriem sincer tot ceea ce ne deranjează în legătură cu un anumit aspect din viaţa noastră, să scriem despre acel lucru până nu mai avem ce să mai scriem, iar apoi să citim de mai multe ori şi vom observa cum, de fiecare dată când parcurgem acel text, o să avem mai multe conştientizări şi o să înţelegem ce anume putem să facem diferit pentru a face ca acel aspect să fie în regulă şi în echilibru în viaţa noastră.

Cu cât ne vom asuma mai mult responsabilitatea pentru viaţa noastră, cu cât ne vom asuma mai mult propriile alegeri, atât pe cele bune, cât şi pe cele mai puțin bune, cu atât ne dăm voie să vedem adevărul, cu atât mai mult ne punem în armonie cu Legile Universului şi, astfel începem să ne schimbăm viaţa pornind de la premise solide.

Da, poate lucrurile nu stau prea bine în viaţa noastră, dar haideţi să alegem că responsabilitatea pentru această situaţie ne aparţine, fără a ne pune prea multe paie în cap şi, din acel moment putem începe să ne schimbăm.

Da, avem multe lucruri la nivel subconştient de care nu suntem conştienţi, dar ele pot fi curăţate, iar tiparele schimbate.

Ţineţi minte ... patru fraze esenţiale pentru evoluţia noastră:

- Te iubesc!
- Îmi pare rău!
- Te rog să mă ierţi!
- Îţi mulţumesc!

Ele sunt baza sistemului Ho'oponopono de vindecare, iar intenţia este ca, atunci când le rostim, să le rostim pentru curăţarea, din interiorul nostru, a tot ceea ce blochează manifestarea pozitivă a unui anumit aspect din viaţa noastră.

Să le rostim cu bucurie şi să nu avem aşteptări, iar la momentul potrivit schimbările se vor produce.

Şi, dacă tot avem acele linii de albastru prin mandala de astăzi, poate ar fi înţelept pentru noi să facem pace cu Dumnezeu, să avem o discuţie cu El şi să punem astfel, bazele comunicării cu El.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu