vineri, 15 septembrie 2023

 15.09.2023

Zilele cu roşu pe centrul mandalei au, întotdeauna, farmecul lor, chiar dacă, la prima vedere, numai "farmec" nu putem spune că este, dar, având în vedere că lucrurile se întâmplă pe mai multe planuri, dacă noi nu percepem "farmecul" este că suntem conectaţi doar la unul dintre planuri şi, fiind prea absorbiți de el, nu putem să le vedem şi pe celelalte, ca şi cum stăm prea aproape de un ecran mare şi nu putem vedea întreaga imagine şi, din această cauză, nu înţelegem prea multe din ceea ce vedem.

De aceea, dacă în cazul ecranului soluţia este să ne dăm câţiva paşi mai în spate, pentru a-l putea cuprinde total în câmpul nostru vizual, în cazul situaţiilor de viaţă, soluţia este să ne extragem din ceea ce se întâmplă şi să dăm voie acelor energii să se manifeste după Voia Divină pe care au venit să o îndeplinească.

Roşul este focul, iar aceste foc, printre altele, are şi rolul de purificator, pentru că vine să "ardă" energii învechite, să le transforme în alt tip de energie, iar din această ardere se face loc pentru venirea altor energii, pentru noi începuturi, de aceea roşul este asociat cu noul, cu începutul.

Aşa că, atunci când lucrurile ni se par mai dure în zilele de roşu, este pentru că această energie care se manifestă a venit să cureţe energii vechi, iar pentru că noi suntem obişnuiţi cu aceste energii vechi, de fapt, avem senzaţia că, rămânând fără ele, viaţa noastră se prăbuşeşte, numai că, în locul lor vor veni alte energii, de vibraţie mai ridicată, energii care vin să ne înnoiască şi să ne ajute să evoluăm.

Iar dacă avem tot felul de stări de disconfort, tot felul de emoţii, trecem repede de la o stare la alta, este din cauză că acest proces se întâmplă şi, din cauză că EGO-ul nostru simte că pierde controlul, apar stările de teamă că nu poate controla lucrurile, iar acestea se transmit la nivelul tuturor structurilor noastre.

Dacă nu ştim cum să le controlăm, pentru a nu le adânci şi mai tare, putem să folosim formula din Ho'oponopono:
- Te iubesc!
- Îmi pare rău!
- Te rog să mă ierţi!
- Îţi mulţumesc!, cu intenţia să curăţăm, din interiorul nostru, tot ceea ce ne generează acele stări şi vom observa că, pe măsură ce rostim această formulă, începem să ne curăţăm şi să permitem astfel lucrurilor să se întâmple.

Pentru cei care nu preferă această formulă, pot să folosească rugăciunea, la fel, cu intenţia de a se curăţa de toto ceea ce le creează acele stări.

Şi, dacă astăzi tot mai apar angoase şi stări de nelinişte, mişcarea fizică ne va ajuta foarte mult, pentru că va veni şi ea să ne ajute să transmutăm din energiile vechi şi astfel să ne eliberăm de ele.

Paru este vibraţia zilei, iar această vibraţie vine să ne ajute să rămânem în echilibru, să ne menţină mintea în echilibru şi să rămânem, cât mai mult timp, conectaţi cu inima noastră.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu