duminică, 31 martie 2024

 31.03.2024 - 01.04.2024 şi luna Aprilie

Acest final de lună ne aduce nişte veşti foarte interesante, mai ales că el este legat de începutul lunii Aprilie, dar şi de energia care va domina întreaga lună viitoare, iar această energie ne va impacta pe tot ceea ce înseamnă materializare, legătura cu materia, banii, afacerile etc.

Auzim adesea expresii precum: "Nu îl/o interesează decât banii!", "Visează doar bani!", "Nu-i stă mintea decât la bani!", "Nu se mai satură de atâţia bani!" etc. etc. etc., toate venind adesea ca o formă de reproş, dar spuse, bineînţeles cu un numit nivel de invidie.

Fiecare dintre noi are o anumită idee legată de bani în funcţie de educaţia pe care a primit-o în familie, de lucrurile pe care le-a citit, de locul de muncă în care a activat, dar şi de informaţiile, tiparele, convingerile cu care a venit la momentul naşterii şi care, la acel moment, erau deja acolo, pentru că ele vin învăţate din existenţele noastre anterioare.

Dintre toate acestea, ultimele sunt cele mai greu de identificat şi schimbat, pentru că ele sunt deja tipare formate care au devenit convingeri pentru că sunt pentru noi ca şi cum acela este adevărul şi altceva nu poate exista, de aceea, dacă de-a lungul vieţii noastre am identificat tipare comportamentale legate de bani şi pe care nu ni le putem explica logic, atunci, cu siguranţă le avem acolo, la nivel subconştient şi, pentru a le putea accesa mai bine este nevoie, în primul rând să le descriem cât mai amănunţit posibil şi, de fiecare dată când reapar, să le observăm cât mai profund, să nu le lăsăm să treacă pe lângă noi, pentru că ele sunt parte din viaţa noastră şi, printre misiunile pe care am venit să le realizăm (şi să fim serioşi, fiecare dintre noi visează să aibă aşa o mare misiune care să-l motiveze să facă ceva), una foarte importantă este să rezolvăm şi să vindecăm cât mai multe dintre tiparele subconştiente.

Luna Martie se încheie cu acest galben pe mijlocul mandalei, iar Aprilie îl preia şi îl pune ca energie dominantă a lunii, mai ales că este luna a patra şi patru este cifra din spatele galbenului. 

Totodată, Aprilie ne aduce în prim-plan şi testul iubirii de Sine, iar în funcţie de modul în care trecem sau nu acest test, trecem sau nu la nivelul următor, pentru că acest test este asemenea barajului de calificare.

Movul din spatele verdelui vine fie să ne împingă şi mai sus, dacă am reuşit să trecem testul, fie să ne ajute să învăţăm lecţia şi să ne pregătească pentru testul următor.

De asemenea, el vine să ne ajute să ne asumăm curajul de a acţiona, mai ales că galbenul de pe centrul mandalei, pentru a putea materializa are nevoie de acţiune concretă din partea noastră, iar pentru acţiune avem nevoie de curaj. 

De asemenea, luna aceasta suntem chemaţi să lucrăm la vindecarea relaţiei cu sexualitatea şi energia sexuală, să învăţăm să o folosim pentru creşterea şi evoluţia noastră energetică şi spirituală.

Ce să facem în Luna Aprilie pentru a valorifica mai bine energia ei?
1. Să facem mai multă mişcare, pentru că astfel ne împământăm şi reuşim să materializăm mai bine.
2. Să întărim relaţia cu Divinitatea, mai ales în ceea ce priveşte banii şi să înţelegem că ei, banii sunt de la Dumnezeu.
3. Să medităm mai mult cu banii şi cu energia lor pentru a putea crea noi realităţi la nivel mental şi a schimba astfel tiparele subconştiente.
4. Să ne iubim mai mult, să ne oferim, nouă înşine, cât mai des cadouri, să învăţăm să nu mai luăm lucrurile în mod personal şi să ieşim din energia dramei şi rănilor emoţionale.
5. Să rămânem cât mai neutri la nivel mental, adică să luăm în calcul, atât mintea pozitivă, cât şi pe cea negativă.
5. Să comunicăm mai mult şi mai bine, să-i ajutăm pe ceilalţi să se vindece prin ceea ce le transmitem.
6. Să rămânem fermi pe poziţie în ceea ce priveşte propria evoluţie spirituală, oricât de greu ne-ar fi, mai ales dacă ceea ce avem de făcut am primit prin prisma intuiţiei şi nu a gândirii excesive.
7. Să scriem cât mai mult şi să ne eliberăm de poverile pe care le ducem şi pe care nu reuşim să le spunem.

Este nevoie să facem un pas mare înainte, în Aprilie, şi să trecem la un nou nivel în ceea ce priveşte relaţia cu banii, să ieşim din tiparul ruşinii şi să ne asumăm curajul de a acţiona concret, fie citind cărţi despre ei, fie mergând la cursuri despre ei, dar mai ales înţelegând că  ei nu sunt doar materiali, concretizaţi prin bancnote şi monede sau electronici, ci că ei sunt şi energie, iar cu această energie nu ne înţelegem noi bine, mai ales că, din vieţile trecute se vine cu convingeri greşite legate de bani, cum că ei aparţin forţelor întunecate şi că sunt instrumente prin care aceste forţe ne controlează.

Există şi această faţadă a banilor, dar să nu uităm că fiecare monedă are DOUĂ feţe, iar noi putem alege întotdeauna cu care vrem să lucrăm.

Să vedem banii ca şi LUMINĂ şi vom avea o altă perspectivă în privinţa lor, vom lucra altfel cu ei şi, cel mai important, ne vom deschide mai mult să-i primim în viaţa noastră.

Să fie LUMINĂ ... şi BANI ... şi IUBIRE!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu