vineri, 1 martie 2024

 1.03.2024

Prima zi a lui martie, ne aduce energia frumosului, a noului, a creativităţii manifestate, venind să scoată din noi, pe parcursul acestei luni, partea noastră creativă şi să ne ajute să ne-o exprimăm, într-un mod în care, cu siguranţă nu putem să neglijăm acest aspect al vieţii noastre.

Această energie este aşa de puternică luna aceasta, încât va trezi, în noi, un "dor" de a crea ceva, de a ne manifesta într-un fel sau altul partea artistică din noi, chiar dacă, teoretic nu ne pricepem la nimic, numai că, în interiorul fiecăruia dintre noi se găseşte energia aceasta, se găseşte un mic artist care doreşte să fie remarcat şi, atunci, luna aceasta îi va facilita afirmarea.

Este bine să ne găsim timp şi să dăm la o parte toate aşa-zisele "priorităţi" şi să manifestăm artistul din noi, indiferent de metoda de manifestare, pentru că dacă vom considera că nu avem suficientă experienţă şi că este nevoie să învăţăm ceva temeinic înainte de a ne exprima artistic, atunci intrăm în capcana Ego-ului şi, în loc să ne bucurăm de această energie frumoasă şi creativă, vom pierde trenul şi, când ne vom considera "pregătiţi" vom vedea că nu mai avem tragere de inimă să o facem.

Cu toate că rozul de pe centrul mandalei ne cheamă la a învăţa lucruri noi, mandala de astăzi este mai mult despre a le experimenta, de a lucra pe principiul "learning by doing", adică învăţăm în timp ce lucrăm şi lucrăm în timp ce învăţăm, experimentând fiecare lucru nou pe care îl învăţăm şi învăţând din fiecare lucru nou pe care îl experimentăm.

Atunci când ne conectăm la energia creativităţii, de multe ori, este vorba doar despre a o lăsa să se manifeste, fără a  o controla prea mult, dar păstrând totuşi un cadru de manifestare. Numai în acest fel, îi dăm voie acestei energii să ne înveţe, să ne arate noutatea, pentru că dacă este noutate este normal că nu am mai experimentată şi atunci s-ar putea ca Ego-ului nostru să i se pară că nu stăpâneşte lucrurile şi aşa şi este şi, atunci să se ferească de a le realiza efectiv, temându-se de lipsa controlului.

Aşa că, atunci când experimentăm creativitatea este nevoie să avem şi un anumit grade de deschidere faţă de Învățătorul din ea, pentru că această energie ne este trimisă clar cu scopul de a ne ajuta să evoluăm şi să trecem la nivelul următor.

Luna aceasta este luna minţii pozitive, în care experimentăm bucuria din tot ceea ce facem, aşa că, dacă ne dăm voie să ne exprimăm creativitatea atunci, la Sufletul nostru este în al nouălea cer, pentru că aceasta este modalitatea prin care el se exprimă şi conexiunea pe care o are cu Divinitatea îl ajută să creeze lucruri frumoase, ca să nu spunem, chiar spectaculoase.

De aceea este foarte important să lăsăm această energie să se manifeste, să îi creăm cadrul necesar şi să lăsăm, pentru o perioadă, aşa-zisa viaţă pe care credem că o construim cu "migală", să se manifeste şi după energia creativităţii şi, s-ar putea ca la sfârşitul acestei luni să vedem o altă latură a noastră, una mult mai colorată şi plină de viaţă, acel ceva pe care îl cautăm de mult, dar numai că nu îl căutam în interiorul nostru.

Să ne deschidem să primim informaţii noi luna aceasta, dar să nu le depozităm acolo, undeva, în interiorul nostru, ci să le aplicăm rapid şi să vedem ce noutăţi aduc vieților noastre. 

În rest, să manifestăm cât mai des posibil fericirea, iubirea de Sine şi să ne bucurăm de viaţă.

A venit Primăvara! Să o întâmpinăm cum se cuvine.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu