duminică, 10 martie 2024

 10.03 - 19.03.2024

Am intrata într-o decadă foarte frumoasă pe care o putem valorifica, la fel de frumos, pentru că ce poate fi mai frumos decât să scriem poveşti, mai ales dacă sunt ale noastre, reflectând experienţele prin care am trecut şi ce anume am reuit să învăţăm de aici.

Pentru cei care încă mai au întrebări legate de ceea ce au de făcut în viaţă, de misiunea lor, de acel unic lucru pe care să-l facă şi care să-i ducă pe acea cale pe care o caută, un prim pas ar fi să înceapă să scrie despre experienţele pe care le-au trăit şi ce anume au învăţat din ele, pentru că urmărind aceste experienţe înţelegem din ce direcţii am primim provocări în viaţa aceasta şi, atunci, conştientizând cum am reacţionat la ele, cum le-am depăşit, dar şi ce învăţături ne-au lăsat, atunci vom înţelege că am fost destul de curajoşi în viaţă, că am reuşit să facem faţă acestor provocări, dar mai ales înţelegem spre direcţie caută ele să ne orienteze, iar acolo este "bătaia peştelui", acolo este direcţia spre care să ne îndreptăm, chiar dacă, în acest moment, pare destul de ambiguă şi greu de înţeles, chiar dacă ne simţim ca şi cum suntem în ceaţă, numai că, pe măsură ce continuăm să mergem, cu timpul ceaţa se va ridica şi direcţia va fi mult mai clară.

Este o decadă ce ne va permite multă obiectivare, dacă vrem să o realizăm, dar şi o perioadă ce ne permite o exprimare mult mai profundă, mai ales dacă o realizăm în scris sau prin latura noastră artistică, aducându-ne totodată şi multă introspecţie, dar şi conştientizări, mai ales în direcţia iubirii de Sine, dacă le dăm voie să se manifeste, dacă dăm voie Sufletului să ne vorbească, să se descarce de atâtea piedici şi blocaje pe care i le-am creat prin intermediul Ego-ului.

Ne va ajuta mult să eliberăm ceea ce nu putem să vocalizăm, ceea ce nu putem spune altora, dar care nu mai poate rămâne în interiorul nostru, blocându-ne comunicarea, dar şi potenţialele noastre, pentru că în momentul în care nu eliberăm aceste lucruri, de fapt, le dăm voie să ne controleze şi să ne facă să rămânem şi mai mult în rănile pe care le avem în interior, aducând şi mai multă forţă Ego-ului nostru care va profita de fiecare ocazie să ne controleze şi mai profund şi să ne saboteze orice tentativă a noastră de a ne elibera de sub el.

Aşadar, scriind, sau manifestând latura noastră artistică, exprimăm partea autentică din noi, Sinele nostru, cel care este acoperit de Ego-ul ce s-a erijat în sinele nostru, numai că este un Sine fals şi atunci este nevoie să ne concentrăm pe introspecţia pentru că numai aşa vom conştientiza şi vindeca rănile noastre, iar atunci când facem acest lucru, de fapt, luăm din puterea sinelui fals, Ego-ului şi o dăm Sinelui autentic.

Avem mai multă libertate în această perioadă, Divinitatea lăsându-ne să vadă cum evoluăm singuri, atâta timp cât respectăm legile Universului, însă ar fi de bun augur ca, în această perioadă, tocmai că avem această libertate, să cerem mai mult ajutorul Divinităţii, şi, dacă o facem sincer şi deschis, înseamnă că am ajuns la un nivel la care am integrat relaţia cu Divinitatea.

De asemenea, este important ca, în această perioadă să ne manifestăm mai plenar latura artistică, indiferent de modalitatea prin care o facem, deoarece aducem mai multă putere minţii noastre pozitive, iar dacă ne simţim copleşiţi de frici şi toto felul de griji, care sunt sunt tot frici, dar deghizate, atunci să respirăm prin chakra trei şi să aducem prana în corpul nostru, refăcând, totodată şi aura noastră.

Să fim atenţi la CLA - comoditate, lene, amânare, pentru că ne poate face să pierdem o perioadă foarte fructuoasă pentru noi şi pentru evoluţia noastră, iar de fiecare dată când caută să se instaleze, să scriem pe hârtie ce anume ne face să manifestăm aceste stări, ce avantaje obţinem de pe urma manifestării lor şi astfel vom vedea că, de fapt, sunt instrumente ale Ego-ului prin care ne autosabotăm nefăcând ceva pe placul Sufletului nostru şi rămânând în aceleaşi scheme prin care nu facem nimic pentru noi, ci doar mimăm acţiunea. 

Cu ocazia ceastă vom vedea adevărul în faţă, acela că noi suntem şi problema, dar şi soluţia şi, dacă prima nu ne place, când descoperim că soluţia este la noi, atunci avem un imbold puternic pentru a transforma CLA în ACŢIUNE concretă.

La treabă, că avem destulă!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu