joi, 21 martie 2024

 20.03-29.03.2024

Începutul aceste decade s-a suprapus peste momentul de Echinocţiu, scoţând şi mai mult în evidenţă rozul de pe centrul mandalelor care delimitează această decadă şi care, într-o astfel de zi, capătă o forţă şi mai mare, iar toată această configuraţie nu face altceva decât să îl pună şi mai mult în lumina reflectoarelor.

Echinocţiu înseamnă că ziua este egală cu noaptea, că este momentul de echilibru perfect între Yin şi Yang, însă după ce acest moment a trecut, energia Yang şi-a continuat tendinţa ascendentă până când va atinge maximul la Solstiţiul de vară.

Până atunci însă, ea va face ce ştie mai bine, anume să ajute la creşterea a tot ceea ce găseşte, aşa că, dacă dorim să o folosim în folosul nostru, atunci este momentul să stabilim clar anumite intenţii şi să avem grijă ca în această perioadă să sădim "seminţe" pozitive, care să se concretizeze, în perioada viitoare, în "fructe" bune pentru noi, mai bine-zis, să avem grijă să cultivăm abilităţi de pe urma cărora să ne dezvoltăm şi mai mult şi pe care să le folosim şi în vieţile viitoare.

Mentalul este energia predominantă a acestei perioade şi acum avem şansa sa-l creştem într-un mod care să ne fie benefic şi care să ne sprijine şi mai mult evoluţia spirituală, de aceea, pentru a putea să lucrăm la îmbunătăţirea mentalului nostru, este nevoie să ne ocupăm de curăţirea lui, să "desțelenim" vechile tipare pentru ca, în locul lor, să aducem altele noi, pe care să le cultivăm în aceste aproximativ 90 de zile până la momentul Solstiţiului de vară.

Aşadar, cu un pix în mână şi cu o foaie de hârtie, să ne facem inventarul tiparelor noastre mentale şi să vedem cât de mult ne trag în jos sau ne ajută să evoluăm şi, după ce le-am identificat, să ne ocupăm de construirea altora noi care, în timp, să vină să le înlocuiască pe cele existente şi, de fiecare dată când cele vechi vor să revină, să ne obiectivăm şi să nu le mai permitem să se manifeste.

Este o perioadă bună pentru construcţie,mai ales în ceea ce priveşte mentalul nostru, iar această construcţie ne poate ajuta nu numai în viaţa aceasta, ci este o adevărată investiţie de care Sinele nostru poate beneficia în viețile viitoare.

Să citim în această perioadă, să învăţăm, dar să ne concentrăm şi pe curăţarea mentalului nostru de tot cea ce ne blochează.

Şi, pentru că pe nivelul doi al mandalelor interval avem portocaliul, care se regăseşte şi în interiorul mandalelor, să lucrăm la vindecarea noastră în această perioadă, dar mai ales să lucrăm la vindecarea Ego-ului nostru de acele răni care ne ţin blocaţi în aceleaşi scheme ca până acum.

Toate acestea, împreună, ne pot ajuta să ne eliberăm din această închisoare şi să începem să trăim viaţa la nivelul adevăratului nostru Sine, fără a mai purta tot felul de măşti.

Este nevoie să înţelegem că suntem în faţa unei perioade foarte frumoase pentru noi şi, dacă luăm acest "tren", schimbările care vor apărea în viaţa noastră ne pot conduce către o viaţă total diferită faţă de cea pe care o trăim în prezent.

Aşa că, pentru ci care doreau un semn, acesta a venit, numai că nu o să vedem vreun anunţ mare pe vreun panou publicitar, ci totul se întâmplă la nivelele subtile cele mai profunde.

Să ne dăm, aşadar, voie să facem schimbări la acele nivele!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu