luni, 18 martie 2024

 18.03.2024

Roşul se dovedeşte, de multe ori, o culoare provocatoare de gestionat, mai ales atunci când îi alăturăm energia mentală dezechilibrată, mai bine-zis, atunci când Ego-ul îl descoperă ca şi sursă de energie şi îl foloseşte după bunul său plac, dar mai ales pentru a-şi alimenta rănile, pentru că, nu-i aşa?, este mai bine să-şi manifeşti frustrările atunci când acestea apar, în loc să vezi ce anume din tine a perceput acea situaţie ca pe o rană şi reacţionează la ea în loc s caută să o vindece.

Dar oare, în loc să ne concentrăm pe frustrări şi pe manifestarea orgoliului, nu am putea să ne concentrăm pe a schimba ceva  în viaţa noastră?

Câţi dintre cei care citesc aceste mandale s-au gândit ca, într-o zi cu roşu, în loc să manifeste anxietatea, frustrarea, să ţipe la alte persoane, să se folosească de această energie şi să iniţieze ceva bun pentru ei, să iniţieze o schimbare?

Cine învaţă să lucreze cu roşul, învaţă să lucreze cu Dumnezeu, pentru că în spatele roşului este cifra 1, respectiv Creatorul, de aceea, atunci când ne hotărâm să începem ceva, să construim ceva, indiferent că are formă fizică sau energetică, de fapt, noi ne punem în acord cu Creatorul şi beneficiem de sprijinul Său, numai că, din păcate, de multe ori, este mai uşor să se manifeste frustrările şi nervii decât să lucrăm la cauzele lor.

Aşadar, în această zi în care avem roşu pe centrul mandalei, vă invit la un exerciţiu de schimbare a centrării atenţiei de la probleme către acţiuni concrete.

Ce aş putea să încep să fac, pentru mine, ca să îmi fie mai bine?
Am nevoie să fac ceva pentru corpul meu, pentru Sufletul meu sau pentru amândouă?
Ce anume m-ar împlini în acest moment şi ce am de făcut ca să ajung acolo?
Ce abilitate nouă mi-ar place să dobândesc? Cât timp sunt dispus/ă să-i aloc zilnic pentru a lucra la ea şi a o dobândi?
Ce schimbări simt că am nevoie la nivel mental? Sunt dispus/ă să le realizez?

Haideţi să începem să gândim în termeni de strategie personală, cu obiective pe termen scurt, mediu şi lung, la care să lucrăm ÎN FIECARE ZI, chiar dacă vom avea şi zile mai puţin bune şi "cheful" nu este la noi. De fapt, el este acolo, în schimb este acoperit de tone de NEIUBIRE care iese la suprafaţă prin prisma frustrărilor noastre, frustrări care au ca sursă rănile noastre interioare şi, dacă începem să recunoaştem acest tipar, reuşim să ne repoziţionăm mai repede şi reuşim să rămânem în zona de acţiune. 

Aşadar, către ce anume vrei să direcţionezi energia de astăzi?

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu