joi, 1 aprilie 2021

 1.04.2021

Luna Aprilie se anunţă una pe cât de productivă, pe atât de provocatoare, tocmai prin energia cu care demarează.

Galbenul de pe centrul mandalei de  astăzi ne anunţă o lună a muncii, dar şi a rezultatelor, mai ales că vedem, în ultima vreme, o atitudine destul de ostilă la adresa cuvântului "muncă", fără a se lua în calcul şi rezultatele muncii, respectiv beneficiile materiale, psihice şi spirituale pe care le avem din realizarea muncii. 

Este o lună care, prin provocarea pe care ne-o aduce, respectiv înţelepciunea, caută să ne facă să ne redefinim atitudinea referitoare la muncă, să ne facă să ne analizăm modul în care muncim, dar şi motivaţia pentru care muncim, pentru că, vrem-nu vrem, de muncă nu scăpăm, pentru că nu astă este scopul, ci să ajungem ca acea muncă pe care o facem să fie una plăcută şi care să ne stimuleze să fim cât mai productivi, să ne dorim să ne dezvoltăm mai mult, să ne dorim să căutăm să fim cât mai eficienţi.

Dar, pentru a ne putea bucura de munca pe care o facem este nevoie să ne răspundem nouă înşine la câteva întrebări foarte importante, şi anume: munca pe care o facem, este pe placul nostru? din munca noastră obţinem rezultate care să ne mulţumească? ne dezvoltă munca pe care o facem? am învăţat să fim eficienţi în munca pe care o facem?

Aceste întrebări, precum şi altele care derivă din ele vor fi cele care ne vor tot apărea pe parcursul acestei luni tocmai pentru a ne clarifica, odată pentru totdeauna, relaţia pe care o avem cu munca şi ceea ce ne dorim noi să obţinem din munca pe care o facem, dar mai ales să înţelegem de ce facem o anume muncă şi unde să facem schimbări, iar toate aceste lucruri se vor întâmpla deoarece energia iubirii va fi foarte prezentă pe parcursul acestei luni, asemenea, unui gardian foarte zelos, având ca scop unic să aducem armonie într-unul dintre segmentele importante ale vieţii noastre, respectiv munca, dar nu în orice fel, ci raportându-ne la ea cu bucurie şi cu iubire, pentru că ceea ce nu facem cu iubire, mai bine nu facem.

Este nevoie de mult curaj ca să recunoaştem că lucrurile nu sunt în regulă în viaţa noastră, iar luna începe tocmai cu o zi a cărei vibraţie este zece, respectiv curajul înalt, ceea ce ne va împinge să ne luăm inima în dinţii şi să recunoaştem că avem nevoie să facem schimbări în vieţile noastre în privinţa muncii.

De asemenea, luna aceasta ne va chema la organizare, pentru că numai aşa putem să fim eficienţi, la a ne debarasa de tot ceea ce ne ţine pe loc, de toate tiparele învechite şi care nu mai au niciun rol în viaţa noastră, decât acela că sunt vechi obişnuinţe. Asemenea balonului cu aer cald care are nevoie să arunce din greutăţi pentru a se putea ridica acolo unde este locul său, şi noi este nevoie să aruncăm tot ceea ce nu ne mai foloseşte, respectiv, tipare, obişnuinţe, cutume etc. tocmai pentru a ne putea crea altele noi care să ne ajute să ne adaptăm vremurilor pe care le trăim şi pentru a putea răspunde eficient misiunii pe care o avem.

Spuneam, mai sus, că aprilie este şi o lună a iubirii, dar în acelaşi timp, este şi o lună a comunicării şi adevărului, aşa că dacă alegem să ne raportăm la adevăr, nu numai în exteriorul nostru, dar şi cu noi înşine, atunci vom reuşi să ne vedem aşa cum suntem, nu aşa cum credem noi că suntem, iar acest lucru ne poate ajuta să punem lucrurile în ordine şi să facem schimbările de care avem nevoie.

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu