sâmbătă, 3 aprilie 2021

 3.04.2021

Iubirea nu este cea mai puternică energie din Univers, este chiar energia Universului, numai că este nevoie să o trăim pentru a o putea înţelege, iar pentru a o putea trăi este nevoie să ne deschidem în faţa ei, este să nevoie să îi dăm voie să ne pătrundă structurile energetice, iar acest lucru nu se poate întâmpla fără ca noi să vrem acest lucru. 

Însăşi faptul că Universul ne respectă liberul arbitru este o mare dovadă de iubire, deoarece El înţelege că avem nevoie să experimentăm lucruri pentru a le putea înţelege şi, de aceea, în marea Sa iubire faţă de noi, ne oferă acest imens loc de joacă care se numeşte viaţă. 

Problema este că noi "uităm" să vedem măreţia acestui joc care se numeşte viaţă, pentru că vrem ca, în cadrul acestui joc, noi să avem mereu de câştigat şi chiar avem, numai că nu se întâmplă în forma în care îşi doreşte Ego-ul, respectiv cineva să ne arate mereu ca pe un câștigător, eventual să ne ridice şi o statuie, ci câştigăm prin toate lucrurile pe care le învăţăm, pe care le vindecăm, pe care le transformăm, ceea ce va duce, în final, la transformarea noastră ca Spirit, putând astfel să evoluăm şi să integrăm vibraţii tot mai înalte.

Luna aprilie ne va aduce, în prim-plan o mulţime de mandale frumoase care se bazează pe combinația iubire-comunicare-spiritualitate, ceea ce ne va ajuta să ne cunoaștem mai bine, să ne deschidem mai bine în faţa acestor energii transformatoare şi care să ne ajute să ne iubim mai mult pe noi înşine, să ne înţelegem mai bine rolul şi misiunea şi să devenim un canal permanent  de comunicare între univers şi lumea în care trăim.

Pe parcursul acestei luni, toată această energie a iubirii nu va face altceva decât să ne "bombardeze" această cochilie în care ne-am închis, de-a lungul vieţilor anterioare şi din care, din păcate, nu mai ştim să mai ieşim, iar tot ceea ce vine să ne ajute să ieşim de aici este perceput ca un adevărat pericol pentru noi. Nu mai ştim ce înseamnă iubirea de SINE şi exact acest lucru vine să ne înveţe energia iubirii, punându-ne în ipostaze care să ne facă să ne reconsiderăm poziţia pe care am adoptat-o, ipostaze care, nu întotdeauna vor fi cele mai fericite pentru noi, dar cu siguranță ne vor face să ne schimbăm atitudinea.

Cel mai interesant este că această energie, care doar există şi se manifestă, va determina o reacţie din partea Ego-ului care îşi va simţi poziţia ameninţată, ceea ne va permite să ne înţelegem mai bine Ego-ul şi să lucrăm cu el pentru a-l aduce de partea noastră, pentru a-l putea integra.

Este nevoie să ne deschidem cât mai mult Sufletul pentru a putea primi toată această energie frumoasă care vine către noi, pentru că ea va veni să ne ajute să ne vindecăm rănile sufleteşti, răni pe care nu întotdeauna le şi conştientizăm, dar care, în prezenţa acestei energii, vor ieşi la suprafaţă tocmai pentru a fi vindecate, iar evenimentele şi persoanele din spatele lor să fie iertate.

Ideea este că, dacă tot vrem iubire, şi fiecare dintre noi caută acest lucru, fie că recunoaşte sau nu, atunci este timpul să ne dăm voie să primim iubire şi să nu o mai refuzăm pentru că nu este ambalată în nu ştiu ce ambalaj fistichiu şi nu costă nu ştiu ce sumă de bani. Iubirea este şi atât, iar dacă o vrem atunci este nevoie să ne deschidem în faţa ei. ATÂT! Este complicat?

P.S. Mai multă interacţiune cu natura ne va ajuta mult în perioada aceasta, iar dacă alegem să îmbrăţişăm şi copaci, atunci ne vom deschide mult mai bine în faţa acestei energii minunate cu care Universul ne răsfaţă de fiecare dată.

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu