sâmbătă, 10 aprilie 2021

 10.04.2021

Vrem-nu vrem, recunoaştem deschis sau nu, credinţa este una dintre provocările noastre actuale, până în momentul în care ea va deveni parte integrantă a noastră, până în momentul în care ne vom confunda cu ea, iar faptele noastre vor fi in funcţie de ea şi nu de o speranţă ciuntită că ne va ajuta Dumnezeu, apărută mai ales în momentele în care Ego-ul chiar nu mai ştie ce să mai "inventeze" ca să-şi arate rolul de "dumnezeu" pe care și-l doreşte cu atâta fervoare.

De aceea şi ajungem în situaţii care se rezolvă în ultima secundă asemenea bombelor din filme, care sunt dezamorsare în ultimul moment, pentru că în acel moment Ego-ul nu mai ştie ce să mai facă şi, chiar dacă nu doreşte, se vede nevoit să cedeze controlul, iar când controlul a fost cedat miracolele se întâmplă, pentru că atunci suntem dispuşi şi deschişi să primim ghidarea lui Dumnezeu şi să facem Voia Sa.

Cele şase linii de roşu cu roz ies la suprafaţă precum uleiul făcând notă discordanţă cu triunghiurile de verde şi turcoaz, iar acest lucru ne arată Ego-ul care, pe parcursul zilei de astăzi poate avea mai multe momente de învârtoşare şi care refuză să se integreze cu Sufletul nostru, deoarece îi este teamă de "dispariţie", pentru că nu îi place situaţia de echilibru, dorind mereu să iasă în faţă.

Un element prin care intermediul căruia Ego-ul reuşeşte să ne controleze este tocmai iubirea de Sine, mai bine zis, lipsa ei, pentru că atunci suntem vulnerabili şi manipulabili, dispuşi să ascultăm de o "voce" care ni se pare familiară, dar care nu este, în niciun caz, aliniată cu Universul şi Planul Său.

Aşa că, atunci când avem concentraţii mari de verde şi turcoaz în mandală, Universul ne expune la această energie puternică tocmai pentru a reuşi să mai reducem din efectele pe care Ego-ul le creează în interiorul nostru şi pentru a ne ajuta să-l aducem în echilibru. Şi, cum pe parcursul acestei luni, astfel de combinaţii sunt multe, să mulţumim Universului pentru că ne ajută şi ne oferă această şansă de a lucra mult pe întărirea iubirii de Sine şi aducerea Ego-ului în echilibru, pentru că aşa cum "Dumnezeu nu vrea moartea păcătosului, ci îndreptarea sa", tot aşa nu vrea nici moartea Ego-ului (cum într-un mod absolut idiot enunţă unii prin unele cărţi), ci îndreptarea Sa, respectiv să-şi reia locul său în cadrul sistemului energetic al fiecăruia.

Cum mandala de astăzi este mandala este prima din această decadă, tema ei va domina întreaga decadă, aşa că, pentru următoarele zece zile, credinţa va fi energia dominantă, iar testele vor fi astfel încât, la sfârşitul perioadei, să ştim foarte clar dacă credem sau nu în Puterea şi Planul Universului, chiar dacă nu cunoaştem, în totalitate, acest plan.

Nu înseamnă nici să credem orbeşte în ceva ce poate fi o plăsmuire a minţii noastre, ci să ne lăsăm intuiţia să ne ghideze, pentru că atunci, chiar dacă nu înţelegem Planul Divin, avem un sentiment de împăcare, de linişte, ştiind în Sufletul nostru că totul va fi bine.

Iar dacă ne vom folosi şi de meditaţie, atunci vom înţelege mult mai bine Planul Divin, pentru că numai aşa vom avea vibraţia necesară pentru a-L înţelege şi atunci lucrurile nu ni se vor mai părea străine.

Aşa că, avem instrumentele necesare pentru a lucra cu noi şi pentru a putea trece testele acestei perioade de învăţare pe care Universul, în iubirea Sa infinită, ne-o dă pentru a ne autocunoaşte şi a putea evolua. Cine o vede ca pe o pedeapsă este un semn foarte bun că ascultă, în continuare, de Vocea Ego-ului, pentru că aşa cum o mare liniştită nu va forma niciodată marinari puternici, la fel şi o viaţă fără provocări nu va forma Spirite puternice şi libere de tipare limitative.

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu