vineri, 30 aprilie 2021

 30.04.2021

La ce configuraţii de mandale am avut luna aceasta, finalul nu putea să fie decât unul "grande", cu o energie puternică şi care, coroborată cu energia zilelor acestea, aduce anumite trăiri pe care fiecare dintre noi le experimentează în funcţie de ceea ce a cultivat la nivelul Sufletului său, în funcție de cât de mult a reuşit, sau nu, să facă pace cu el însuşi / cu ea însăşi. 

Da, suntem în Vinerea Mare, dar energie zilei, dacă este să ne raportăm la ea şi nu la nişte scheme învechite, este una de bucurie, de linişte şi de pace, în niciun caz de jale.

Da, ziua de astăzi are o anumită semnificație religioasă, dar dincolo de ea este şi semnificația pe care El, cel al căruia nume este rostit cel mai des astăzi, i-o acordă şi anume faptul că El a făcut atunci ceea ce avea în misiunea Sa să facă şi a izbutit, iar de aici este bucuria acestei zile, din faptul că a realizat ceea ce avea de realizat, iar la această izbândă este nevoie să ne raportăm şi noi şi să învăţăm de aici lecţia iertării, compasiunii şi iubirii, pentru că cel mai greu ne este să iertăm, pentru că nu înţelegem valoarea reală a iertării, iar dacă nu iertăm nu putem avea compasiune şi, automat, nu putem manifesta iubirea.

Este un lanţ întreg de sentimente care se succed, dar care au ca declanşator iertarea, cea care ne desprinde de ceea ce ni s-a întâmplat, de toată energia negativă de acolo şi ne redă "libertatea" de care avem nevoie pentru a putea merge mai departe, fără a mai trage după noi situaţii, oameni, locuri etc.

Să lăsăm energia zilei de astăzi şi semnificaţia ei să ne ghideze către iertare, către închiderea anumitor capitole din viaţa noastră care sunt asemenea unor răni care nu se închid!

Avem nevoie să facem acest lucru pentru a ne linişti sufleteşte, pe de o parte, dar şi pentru a ne îmbunătăţi starea de sănătate pe de altă parte, pentru că tot ceea ce nu iertăm nu face decât să rămână ca energie negativă la nivelul timusului, ceea ce ne dă probleme de imunitate, în plan fizic, iar în plan energetic blochează energia Sufletului să se manifeste pe deplin. 

Şi, pentru că astăzi este nevoie să trecem peste anumite provocări pe care le avem la nivel mental, este nevoie să ne obiectivăm şi să facem pace cu trecutul nostru, în sensul că ceea ce a fost atunci, să rămână acolo, pentru că dacă s-a întâmplat a fost îngăduit, iar dacă astăzi suntem în picioare şi putem să ne bucurăm de viaţă este şi datorită impactului pe care acele evenimente l-au avut asupra noastră.

Să plângem dacă este nevoie, să ţipăm, să spargem câteva vase (dacă ne ajută şi numai într-un loc în care nu ne putem răni sau nu îi putem răni pe alţii), dar să lăsăm trecutul în trecut, prin iertare şi să ne conectăm cu prezentul prin bucuria pe care izbânda acestui act o aduce în viaţa noastră.

Suntem într-o zi de vibraţie trei, dar şi de provocare pe trei, aşa că cel mai înţelept lucru pe care îl putem face astăzi este să ne raportăm cu bucurie la această zi, la miracolele pe care ea ni le aduce, pentru că dacă ne raportăm la ea doar la o zi de vineri, eventual la ea ca la Vinerea Mare, fără a lua în calcul imensul potenţial energetic pe care ni-l aduce, atunci putem spune că am trecut pe lângă un potențial uriaş de a face pace cu trecutul nostru.

Să îmbrățișăm, aşadar, acest potenţial uriaş care ni s-a dat astăzi, să ne deschidem Sufletul în faţa acestui val de energie care vine să ne "reseteze" energia de la nivelul Sufletului, ajutându-ne să ne repoziționăm în viaţa noastră pe locul pe care îl meritam încă de la naştere, acela de Cocreator al vieţii noastre. 

Sărbători binecuvântate şi cu multe conştientizări, să avem! Doamne ajută!

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu