marți, 20 aprilie 2021

 20.04.2021

Orice călătorie începe cu primul pas, orice proiect demarează cu prima acţiune făcută, orice vrem să facem începe cu un prim lucru pe care îl facem concret, de aceea acţiunea concretă este cea care diferenţiază un lucru realizat de unul doar planificat.

Suntem într-o zi cu galben pe centrul mandalei, într-o lună care vine să ne înveţe ce este mişcarea şi să ne facă să conştientizăm necesitatea ei în viaţa noastră, să ne înveţe cum să ne raportăm la ea şi, dacă luăm în calcul că suntem la începutul unei noi decade, dar şi că vibraţia zilei de astăzi este unsprezece, atunci avem un tablou complet a ceea ce Universul vrea să ne înveţe astăzi şi pe parcursul următoarelor zece zile, şi anume faptul că avem nevoie să punem în mişcare energiile noastre şi cele din jurul nostru pentru a realiza lucruri concrete, indiferent care sunt acelea, pentru a ne concretiza visurile, pentru că altfel vor rămâne doar nişte potenţialităţi.

Întâlnim, adesea, oameni cu visuri frumoase, dar pe care nu au ştiut cum să le concretizeze şi, din păcate, acele visuri au rămas acolo, în mintea lor, fără a prinde viaţă. În unele dintre acele visuri s-a investit atât de multă energie încât ele au început să pună stăpânire pe cel care le-a creat şi care a ajuns să trăiască, în interiorul visului, o realitate care nu este a sa şi care îl ţine departe de lumea reală. Este o lume frumoasă acolo, în acea realitate, numai că este asemenea unei lumi virtuale care, în afară de imagini dătătoare de speranţe şi fals curaj, nu produce nimic altceva.

De aceea, este nevoie să concretizăm aceste visuri, să le transformăm în ceva, fie că vorbim de un obiect fizic, fie că vorbim de un soft de calculator etc. pentru că acolo, în procesul de creaţie, învăţăm să materializăm şi ne conectăm mult mai bine cu materia în care trăim şi pe care învăţăm să o modelăm.

Este nevoie să învăţăm ce înseamnă efortul constant, pentru că el este singurul care ne poate ajuta să transformăm visurile în ceva concret, un efort constant care să fie suficient de puternic ca intensitate şi durată, în fiecare zi, pentru a putea determina ceva, dar mai ales este necesar ca, pe lângă efort, să avem credinţa că vom ajunge acolo unde am visat, să depăşim teama de necunoscut, pentru că altfel vom abandona la primul obstacol. La urma urmei, aşa cum spune şi Bob Proctor, "... atât frica cât şi credinţa ne cer să credem în ceva ce nu putem vedea", aşa că cel mai bine ar fi să rămânem în credinţa că lucrurile se pot întâmpla şi că proiectele noastre se pot materializa.

Căutăm adesea să vedem care este misiunea noastră în viaţă, aşteptând să ni se spună că este ceva măreţ, ceva ce nimeni nu a mai făcut până acum şi că noi o să schimbăm lumea şi, poate, uneori, aşa şi este, dar din păcate, după ce trece euforia momentului, începem să uităm să lucrăm la acel lucru măreţ pe care îl avem de făcut şi, după un timp, ajungem să credem că, de fapt, ceea ce ni s-a spus a fost greşit şi mergem mai departe către alte persoane care să ne spună altceva şi care să ne dea alte speranţe şi, cu aceste speranţe ne ducem către altă direcţie, pentru o perioadă de timp şi "descoperim" şi acolo că lucrurile nu sunt de noi şi căutăm iar şi iar, până când ajungem la implacabila concluzie: "În viaţa asta am numai ghinioane şi din păcate lucrurile bune li se întâmplă numai celorlalţi!". 

Şi aşa apare resemnarea, doar pentru că nu am fost în stare să rămânem constanţi în munca noastră şi aşa rămânem blocaţi în visurile pe care ni le-am creat fără a concretiza ceva. Şi, dacă ne întrebăm unde ne este energia, o s-o găsim blocată în toate acele visuri la care am început să lucrăm şi pe care nu le-am dus niciodată la capăt.

Cum putem valorifica eficient această perioadă până pe 29.04? Răspunsul este unul cât de se poate de simplu, anume MUNCIND CONSTANT PENTRU PROPRIA NOASTRĂ TRANSFORMARE. Cum? 

În primul rând, pentru a putea lucra ceva avem nevoie să facem curăţenie, aşa că un prim pas ar fi să facem curăţenie printre toate visurile create şi neconcretizate sau pe care le-am abandonat şi care, subzistă undeva în interiorul nostru consumându-ne energia şi creându-ne falsa impresie că avem un scop, un ţel la care să lucrăm, aşa că înainte de a ne stabili un ţel nou este necesar să ne eliberăm de cele vechi, iar acest lucru nu poate fi făcut decât prin conştientizare. 

Conştientizarea ne ajută să le scoatem la suprafaţă din interiorul minţii noastre şi să le punem în lumina adevărului, văzându-le aşa cum sunt, respectiv lucruri de care este nevoie să ne debarasăm.

O foaie de hârtie, sau chiar mai multe, ne pot fi de un real ajutor, pentru că pe ea/ele vom detalia toate aceste proiecte începute şi neterminate, iar după ce le vom fi scris pe toate, vom trece, în dreptul fiecăruia, cuvântul "ÎNCHEIAT" şi vom păstră această foaie sau aceste foi, mai multe zile, într-o zonă în care să le vedem cât mai des, tocmai pentru a obişnui mintea cu ceea ce este scris acolo, ajutând-o astfel să se debaraseze de ele.

În al doilea rând, este nevoie să ne stabilim, pe o altă foaie, maxim TREI proiecte la care să lucrăm pe parcursul unei perioade de timp, tocmai pentru a avea diversitate şi pentru a nu se risipi energia în prea multe direcţii, iar această foaie să stea mereu în faţa noastră pentru a rămâne permanent în contact cu ea.

Iar în cel de al treilea rând, este nevoie să învăţăm să ne organizăm munca pentru proiectele pe care vrem să le ducem la bun sfârşit, cu acţiuni concrete şi termene clare, tocmai pentru a începe să ne educăm.

Tot verdele acela din mandala de astăzi, respectiv energia iubirii, ne cheamă să ne redescoperim bucuria interioară, dorinţa de a ne trăi viaţa la maximum de intensitate, dorinţa de a crea şi de a ne concretiza visurile, aşa că, dacă ne lăsăm în seama aceste energii, vom găsi puterea de a face această curăţenie în viaţa noastră, chiar dacă, la acest moment, nu suntem prea dispuşi să facem acest lucru din teama că ne va da lumea peste cap.

Dar aici este deja o altă poveste care ţine de curajul şi motivaţia fiecăruia şi de cât de inconfortabilă îi este zona de confort.

Extrapolând puţin, am putea spune că, această perioadă este una asemănătoare celebrei secvenţe din filmul Matrix când, lui Neo, i se pun în faţă cele două pilule din care este nevoit să aleagă. Dacă ar fi ales pilula albastră ar fi rămas acolo unde era şi nimic nu se schimba pentru el.

Avem avem această oportunitate, această fereastră sau uşă, prin care să păşim către altceva, către un nou EU, cu condiţia să ne asumăm, cu toată fiinţa noastră, această călătorie şi să fim dispuşi să facem lucruri şi altfel decât le-am făcut până acum.

Să nu uităm că orice călătorie începe cu primul pas, iar acum avem posibilitatea să-l facem.

Să ne fie de ajutor în evoluția noastră spirituală!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu