marți, 10 august 2021

 10.08.2021

Energia zilei de astăzi vine să ne aducă vindecarea în dar şi să deschidă, totodată, o nouă decadă ce va fi guvernată de tot ce înseamnă vindecare.

Vom trece, în fiecare zi, prin filtrul acestei energii vindecătoare, cu toate culorile din mandală şi vom încheia acest ciclu în data de nouăsprezece.

Este asemenea testelor de laborator, atunci când, în cadrul unui experiment se introduce un element nou şi se testează reacţia tuturor celorlalte elemente la schimbarea de mediu pe care o aduce elementul nou intrat.

În cazul nostru, vindecarea din decada aceasta va avea în vedere reacţia noastră la diferitele temeri pe care le avem, modul în care ne descurcăm cu ele atunci când, din exteriorul nostru apar factori care vin să le amplifice şi să le facă şi mai greu de suportat de către noi. 

Ideea este să scoatem la suprafață toată această încrengătură de frici şi angoase determinate de ele, pentru că nu avem o singură frică, ci o întreagă reţea care a învăţat să ne controleze bine şi, în funcţie de care ne-am adaptat şi noi cu viaţa noastră şi cu modul în care ne-o trăim. 

Din păcate, pentru noi, am învăţat să coabităm cu fricile noastre în loc să învăţăm să le depăşim, să învăţăm să lecţia pe care ne-o aduc şi, odată vindecată zona aceea, să le mulţumim pentru lecţia pe care ne-au adus-o şi să le "ajutăm" să se dizolve în lumină.

Cumva, exact acest lucru vine să ne înveţe perioada aceasta, aceea că frica ne este un bun învăţător, dar nu este nevoie să fie acolo toată viaţa pentru că un învăţător apare atunci când avem de învăţat ceva, când suntem pregătiţi să învăţăm acel lucru şi pleacă de lângă noi atunci când lecţia a fost învăţată sau, Doamne fereşte, când conştientizează că nu o s-o putem învăţa niciodată. Aşa că, dacă ne deschidem către lecţia pe care frica ne-o aduce, avem mari şanse să o învăţăm într-un timp optim şi, când am reuşit să facem acest lucru, ea va pleca de la noi.

Spunem că avem, din păcate, o reţea de frici, unele din viaţa aceasta, unele din alte vieţi, iar ele vor ieşi la suprafaţă, pe parcursul următoarelor zece zile, atât cât suntem pregătiţi să învăţăm şi să vindecăm, pentru că oricât de mult am vrea noi, la nivel conştient să scăpăm de o frică, sa-i învăţăm lecţia şi să mergem mai departe, nu vom putea face acest lucru atâta timp cât nu suntem pregătiţi să ducem toată acea energie care se găseşte în spatele ei, de aceea, de multe ori, Universul ne trimite să învăţăm lucruri care, la prima vedere par fără sens, însă, în realitate, ele au rolul lor în jocul general, pentru ca, mai târziu să mulţumim Universului pentru că ne-a dat posibilitatea să învăţăm atunci un lucru care ne este de folos acum.

De aceea, tot ceea ce avem de făcut în această perioadă este, aşa cum spun americanii, să avem încredere în modul de desfăşurare al lucrurilor, aducă TRUST THE PROCESS!

Încrederea este cuvântul de ordine al acestei perioade, pentru că atunci când avem acea credinţă interioară că lucrurile stau într-un fel, chiar reuşim să le determinăm, deoarece universul răspunde acestei încrederi pe care noi o avem, pentru că ştie că nu este doar declarativă, ci este simţită şi trăită. De aceea, lucrurile în care noi credem cu toată fiinţa noastră sunt cele care ne ies întotdeauna, iar celelalte ne ies doar în momentul în care încrederea noastră este suficient  de puternică pentru a le determina, numai că dacă această încredere se pierde din nou (iar elementul cel mai puternic care ne subminează încrederea în ceva este chiar frica noastră), atunci se pierde şi capacitatea noastră de a determina.

Romburile de albastru închis din cadrul mandalei de astăzi ne cheamă să ne evaluăm încrederea şi credinţa în ceea ce vrem să facem şi să obţinem.

De asemenea, mai avem două provocări peste care este nevoie să trecem dacă vrem ca acest proces de vindecare al fricilor noastre să fie unul cât mai puternic şi eficient şi anume ascultarea intuiţiei şi stima şi iubirea de Sine. Să nu uităm rolul intuiţiei de ghid al nostru, un ghid care ştie clar ce avem de făcut, mai ales atunci când totul în jurul nostru nu are niciun sens! De asemenea, să nu uităm de importanţa iubirii de Sine ca determinant şi motor al acţiunilor noastre!

Şi, dacă tot avem cinci în vibraţia zilei şi galben pe nivelul doi al mandalei, să avem grijă puţin mai mult şi de corpul nostru, astăzi, şi să-i dăm mişcarea şi iubirea de care are nevoie, pentru că el este interfaţa între Spiritul care suntem şi lumea materială în care trăim.

Iar dacă simţim să mai scoate afară din noi lucruri care au nevoie să fie spuse, dar nu avem cui, să nu uităm că avem şi scrisul la îndemână şi, mai mult ca sigur, că sunt mulţi care ar vrea să ne citească povestea, aşa că un articol pe blog ne-ar ajuta şi pe noi să ne eliberăm, dar şi pe alţii să se vindece!

Universul ne iubeşte!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu