marți, 17 august 2021

17.08.2021

Suntem într-o decadă guvernată de energia vindecătoare, aşa că mandala de astăzi, chiar dacă are mov pe mijlocul ei, nu putea să nu aibă legătură cu vindecarea.

Cum provocarea principală a zilei este vindecarea, ea este strâns legată de cele două nivele de mov de pe centrul mandalei, ceea ce înseamnă că astăzi ies la suprafaţă toate provocările noastre legate de ceea ce avem de vindecat în zona spirituală, pe partea energetică, acolo unde apar iniţial dezechilibrele noastre, dezechilibre care, tocmai apoi, încep să se manifeste în planul fizic.

De aceea, astăzi este o zi mai mult de obiectivare, în care să ne analizăm mai mult trăirile şi stările pe care le avem, gândurile pe care le rulăm, pentru că ele sunt cele care determină modul în care suntem şi ceea ce facem, tiparele repetitive în care ne învârtim şi pe care, dacă suntem vigilenți, le putem identifica şi schimba.

Tot ziua de astăzi ne poate deschide către vindecarea noastră spirituală şi, în acest sens, putem primi informaţii, pe diferite căi, dar şi intuiţii legate de ceva ce putem face ca să putem realiza această vindecare, eventual să citim o anume carte ce conţine informaţiile de care avem nevoie sau să descoperim un anumit curs ce ne poate aduce o transformare interioară sau o anumită tehnică energetică pe care, acum, suntem pregătiţi să o înţelegem şi să o acceptăm.

Vindecarea în planul spiritual este una dintre cele mai complexe, tocmai pentru că ea este multidimensională şi, dacă pe moment nu se văd rezultatele acţiunilor noastre, aici este nevoie, mai mult decât oriunde, să fim constanţi în acţiune şi să avem multă multă răbdare cu acest proces, pentru că multe lucruri se vindecă în același timp şi, chiar dacă rezultatele se văd mai târziu, atunci când ele apar o fac în mod puternic. Este asemănător bambusului care, în primii ani din viaţă el se dezvoltă în jos, în pământ, construindu-şi o rădăcină puternică şi bine ancorată, ceea ce ii permite ca, în numai câteva luni de când iese la suprafaţă să-şi creeze o tulpină foarte înaltă.

Spuneam de vindecarea spirituală că este multidimensională tocmai pentru că ea se realizează atât pe dezechilibrele dobândite în viaţa aceasta, cât şi pe cele cu care venim din vieţile trecute, şi care pot să îşi aibă sursa departe în trecut, în vieţi de care nici nu ne mai amintim. Ne amintim, în schimb, dacă suntem atenţi la ceea ce primim ca şi informaţie, la ceea ce ar fi bine să facem, respectiv să exersăm iertarea, ceea ce ne poate ajuta să iertăm multe lucruri din trecutul nostru, indiferent că este din viaţa aceasta sau din altele. Când primim o astfel de informaţie legată de iertare înseamnă că suntem pregătiţi să o şi realizăm, chiar dacă nu ne dăm seama acum.

Cel mai bun aliat al nostru în cazul iertării este scrisul pentru că el ne ajută să scoatem la suprafaţă cele lucruri care au avut impact asupra noastră, fie că vorbim de cele trăite în viaţa aceasta şi pe care ni le mai amintim, fie că vorbim de cele din vieţile trecute de la care mai avem fie frânturi ce vin asemenea unor flash-uri, fie tot felul de senzaţii şi trăiri. Despre toate aceste lucruri este bine să scriem tocmai pentru a le scoate la suprafaţă şi a le conştientiza mai bine, eliminând astfel misterul pe care îl simţim în privinţa lor, ca să nu mai vorbim de emoţiile pe care le resimţim şi, de care, de multe ori, nu suntem conştienţi.

Şi, dacă tot suntem în zona iertării, cred că una  intre cele mai importante iertări este cea pe care ne-o dăm nouă înşine, pentru tot ceea ce am făcut greşit, dar şi pentru ceea ce nu am făcut, mai ales că acele lucruri au fost în trecut. Nu înseamnă că ele dispar din misiunea noastră, nu înseamnă că nu mai avem de corectat ceea ce altă dată am greşit sau nu mai avem de făcut ceea ce altă dată nu am făcut, ci doar că le facem în deplină armonie cu noi înşine, fiind pregătiţi să lucrăm, dar fără a ne mai pune "ţărâna-n cap" sau a ne mai învinovăți inutil.

Pacea cu noi înșine este cea mai importantă şi, de aceea, este nevoie să lucrăm pentru a o obţine, deoarece numai în acel moment forţa noastră este cea mai mare şi numai în acel moment moment ne putem realiza mai bine ceea ce avem de făcut pe aici, indiferent cât de dificil ni se pare în acest moment.

MĂ IERT, MĂ IUBESC ŞI MĂ ACCEPT AŞA CUM SUNT!

Dacă nu o putem spune, în gând sau cu voce tare, de mai multe ori pe zi, măcar să o scriem de mai multe ori pe zi. Este investiţia cea mai sigură pe care o putem face pentru noi înşine, pentru rolul nostru, pentru misiunea noastră, pentru Spiritul nostru, pentru viaţa aceasta şi pentru cele viitoare. Este pacea cu noi înşine, acceptarea de Sine pe care ne-o dăm şi, pe măsură ce o exersăm zilnic, după un timp în care va merge în interiorul nostru şi va produce vindecare, ne vom trezi surprinşi plăcuţi de transformările care au loc în noi şi, pe principiul rezonanţei, şi de schimbările pe care vom percepe în exterior, începând să atragem, din ce în ce mai des, situaţii armonioase, coincidenţe favorabile şi, astfel, misiunea noastră va căpăta o nouă perspectivă, cu toate că a rămas, în linii mari, aceeaşi.

Ce ziceţi, merităm să ne oferim un astfel de cadou? El există în potenţial, mai este nevoie să-l şi manifestăm.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu