luni, 6 septembrie 2021

 6.09.2021

 

Mă uit la mandala aceasta şi mă întreb, oare ce ne mai revelează Universul astăzi? Oare ce doreşte să ne ajute să conştientizăm? Oare ce văl mai reuşim să dăm la o parte de pe privirea noastră? 

Şi când zic privirea noastră nu mă refer aici doar la ceea ce vedem cu ochii fizici, ci la ceea ce vedem cu Sufletul, la ceea ce conştientizăm, pentru că atunci când reuşim să conştientizăm ceva avem o reacţie ca şi cum ceea ce am conştientizat era acolo, în faţa noastră, doar că noi nu reuşeam să vedem.

Dar ce ne împiedică să "vedem"? În primul rând convingerile noastre. Asemenea bancului cu bunicul care se duce la grădina zoologică şi care, după ce vede câteva animale şi le găseşte asemănări cu cele din curtea sa, când ajunge la girafă reuşeşte doar să exclame: aşa ceva nu există! Poate aşa facem şi noi cu multe lucruri, idei, trăiri etc. până în momentul în care dăm de ele şi atunci, dacă le conştientizăm, de fapt, le integrăm în realitatea noastră şi le recunoaştem, acordându-le un loc în sistemul nostru de credinţe şi valori, conectându-le astfel cu celelalte elemente.

Conştientizarea înseamnă lărgirea orizontului, pentru că un element, odată conştientizat, el va deschide uşa pentru altele şi va face conexiunea cu celelalte deja conştientizate şi ne putem trezi, dintr-o dată, că elemente separate, odată cu noua conştientizare, devin un grup puternic ce ne poate orienta către alte direcţii din viaţa noastră.

Astăzi suntem într-o zi de vibraţie doi, ce ne ajută să ne întoarcem către noi înşine, să ne adresăm întrebări legate de noi înşine, de ceea ce înţelegem din viaţa aceasta, de ceea ce dorim să experimentăm în viaţa aceasta, despre cât de mult de iubim pe noi înşine, apropo de nivelul al treilea al mandalei de astăzi.

Este o zi în care ar fi bine să nu mai fugim de noi înşine, să nu dăm la o parte toate aceste întrebări care răsar în interiorul nostru şi care sunt vocea unor emoţii interioare care doresc să fie cunoscute, pentru că odată cunoscute şi integrate ele devin prietenii noştri şi ne ajută în propria noastră transformare şi evoluţie.

Provocarea zilei este pe şase, ceea ce înseamnă că vom fi provocaţi să ne găsim sursa de echilibru, să ne găsim acele elemente care ne ajută să ne echilibrăm şi să le şi folosim, iar acest lucru face parte tot din manifestarea iubirii de Sine. Găsirea elementelor de echilibru face parte din vindecarea noastră şi ne pot ajuta să "stabilizăm bava" atunci când lucrurile devin de neînţeles în viaţa noastră.

Provocarea pe comunicare de pe nivelul doi al mandalei de astăzi vine să ne ajute să conştientizăm blocajele pe care le avem pe comunicare şi să trecem peste ele, mai ales că este posibil ca această conştientizare să fie de genul celei descrise la începutul acestei postări, putând deveni un pas mare în evoluţia noastră.

Scrisul ne poate ajuta mult astăzi să conştientizăm, dacă îl folosim pentru a descrie emoţiile sau trăirile pe care le avem şi pe care, cu această ocazie, le putem înţelege mai bine şi mai uşor. De aceea, pentru tot ceea ce nu putem spune, nouă sau altcuiva, pentru că avem impresia că nu ne găsim cuvintele şi nu suntem coerenți sau ni se pare nouă că am apune o prostie şi, ceilalţi nu ne-ar putea înțelege, să ne folosim de scris, pentru că acolo, oricând de alambicate ar fi lucrurile putem oricând să tăiem şi să reformulăm 😊. 

Aşadar, să refacem prietenia cu noi înşine şi, poate aceste lucru va fi cea mai mare conştientizare pe care o avem astăzi şi poate una dintre cele mai importante din viaţa noastră!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu