sâmbătă, 4 septembrie 2021

 4.09.2021

Luna Septembrie este una care favorizează comunicarea indirectă, aşa că orice proiect în această direcţie este unul  care se poate materializa foarte bine pe parcursul acestei luni, cu condiţia să-l şi demarăm.

Astăzi, prin prisma roşului de pe centrul mandalei, avem alături de noi energia începutului, cea care vine să ne sprijine să "pornim de pe loc", să demarăm, să facem primul pas pentru că, aşa cum ştim, în orice lucru pe care începem să-l facem, este foarte important primul pas pe care îl facem.

Dacă ar fi să contorizăm câte proiecte au murit doar prin faptul că nu au fost demarate, s-ar putea să ne îngrozim de numărul mare al lor, dar nu numai numărul lor este important, ci şi toată energia de acolo, o energie a frustrării că nu am demarat, o energie care atrage după sine  alte energii de aceeaşi frecvenţă, creând astfel un egregor destul de puternic, iar prin faptul că noi amânăm să începem proiectele din viaţa noastră nu facem altceva decât să ne cuplăm la acest egregor al energiilor blocate şi al frustrării.

Aşa că, fiecare pas, oricât de mic, este foarte important pentru că ne scoate dintr-o anumită zonă de vibraţie şi ne ajută să ne cuplează la energia care ne permite să demarăm, care ne susţine să facem, care ne ajută să ardem din acea energie joasă care caută să ne ţină pe loc.

Ce putem face astăzi pentru a putea demara? Păi dacă ştim doar să ne rugăm, având în vedere că vibrația zilei este nouă şi favorizează energie spirituală, putem să ne rugăm ca toată energia joasă care ne blochează să fie transmutată într-o energie de vibraţie ridicată care să ne sprijine.

Dacă ştim alte tehnici energetice, atunci să le folosim cu acelaşi scop de a transmuta energiile joase ce ne blochează.

Meditaţia ne poate ajuta pentru că putem vizualiza cum aceste energii sunt transmutate şi, în locul lor, apare o altă energie frumoasă ce ne sprijină deplin.

Putem cere şi ajutorul fiinţelor de lumină, Îngerilor, Arhanghelilor sau Maeștrilor  de Lumină cu care lucrăm de obicei.

Mişcarea fizică ne poate ajuta şi ea, pentru că arde din energiile care sunt blocate pe meridianele noastre.

Ceea ce ce ne poate bloca, din interiorul nostru, să facem acest lucru, este lipsa iubirii de Sine, aşa că ar fi bine să stăm de vorbă cu noi, în primul rând şi să ne stabilim priorităţile. Putem, de asemenea, avea o discuţie şi cu Dumnezeu în care să-i cerem ajutorul să ne putem debloca.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu