luni, 20 septembrie 2021

 20.09.2021

Decada aceasta care a început este dedicată creativităţii, exprimării prin forme, sunete, culoare, manifestării ideilor noi, vindecării, dar şi comunicării.

Atunci când apar idei noi, spontane, de fapt, ele existau de mult în câmpurile noastre, numai că noi nu eram suficienţi de deschişi pentru a le permite să iasă la suprafaţă, să se concretizeze, pentru că încă mai aveam în noi tiparele vechi, obişnuinţele care nu dau voie noului să se manifeste şi care ne ţin conectaţi cu tot ceea ce a fost şi care ne este familiar, de aceea atunci când noi noi ne deschidem în faţa ideilor noi, când ne dăm voie să creăm lucruri noi, este nevoie să avem Sufletul cât mai curat, pentru că numai aşa putem să găsim curajul necesar pentru a ieşi din familiaritatea obişnuinţelor şi numai aşa putem trece pe tărâmul noului, acolo unde tot ceea ce întâlnim, dacă le-am analiza mental, ne pot speria prin faptul că nu ne este cunoscut şi nu-l putem controla.

De aceea, pe mandală, creativitatea este reprezentată de cele două culori, respectiv roz în centru şi portocaliu pe următorul nivel, semnificând, de fapt, vindecarea mentalului, iar acest lucru înseamnă că scoatem mentalul din tiparele vechiului şi îl deschidem către tot ceea ce este nou, creându-i astfel un nou tipar, benefic, acela de interacţiune permanentă cu noul, de conectare la sferele energetice din Univers de unde poate descărca aceste informaţii noi, primindu-le cu entuziasm şi curiozitate şi depăşind astfel teama noului, prin prisma lipsei de control.

Pe parcursul acestor zece zile, mentalul nostru primeşte provocarea conectării cu Sufletul, de care are nevoie, dar datorită preaplinului de el însuşi, nu conştientizează acest lucru şi caută să înlocuiască această nevoie de conectare cu Sufletul prin conectare cu tot felul de energii străine care nu îi sunt benefice şi prin rularea permanentă a tiparelor vechi.

De aceea, în această perioadă vom experimenta mai multe tipuri de emoţii care vin să provoace mentalul să găsească puntea de legătură cu Sufletul, astfel că toate emoţiile pe care le vom experimenta în această perioadă este nevoie să le privim cu detaşare, fără teamă şi să  ne conectăm cu ele tocmai pentru a înţelege mesajul pe care ele ni-l aduc, ceea ce vin săp ne înveţe şi să ne ajute să conştientizăm şi să vindecăm. 

Pe măsură ce vom face acest lucru vom reuşi să avem un Suflet mult mai curat energetic, un Suflet reîntregit, un Suflet mult mai creativ şi astfel creativitatea noastră se va transforma fantastic, iar dacă mentalul nostru înţelege să colaboreze cu Sufletul nostru atunci vom reuşi să aducem un echilibru benefic vieţii noastre.

Comunicarea noastră, indiferent de forma de exprimare, va avea şi ea de câştigat de pe urma îmbunătăţirii creativităţii, căpătând mai multă substanţă, fiind mult mai profundă, iar valoarea ei de vindecare crescând simţitor.

Două obstacole se cer trecute în această perioadă în privinţa comunicării, respectiv comoditatea şi lipsa de acţiune şi modul în care reuşim să gestionăm energia sexuală, modul în care reuşim să o transmutăm într-o energie superioară vibraţional şi să o direcţionăm astfel spre scopul nostru creativ. Dacă reuşim să facem acest lucru, atunci forţa noastră de determinare şi de materializare creşte simţitor şi, orice obstacol, oricât de mare ar fi în realitate pentru alţii, din punctul nostru de vedere este ceva ce poate fi trecut.

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre!  De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu