duminică, 12 septembrie 2021

 12.09.2021

Numerologic, astăzi, suntem într-o zi de vibraţie opt, ceea ce înseamnă că primim o doză serioasă de curaj, iar acest curaj este cel care ne poate trece peste anumite praguri mentale pe care le-am acumulat în timp şi pe care, dacă reuşim să le depăşim, vom vedea lumea cu alţi ochi, nu ca pe o lume la care ne raportăm cu teamă, ci ca pe una în care avem curajul să fim noi înşine.

Suntem într-o zi cu galben pe centrul mandalei, galben despre care, în ultimii 5 ani am discutat de nenumărate ori, el fiind asociat cu mişcarea, cu acţiunea propriu-zisă, cu munca, cu efortul, dar şi cu organizarea şi despre acest lucru vreau să discutăm astăzi, pentru că orice acţiune a noastră, în primul rând, este nevoie să o organizăm.

Atunci când organizăm lucrurile şi reuşim să ne menţinem cât mai mult de acea organizare, Universul înţelege ceea ce facem şi atunci ne ajută şi mai mult pentru că vede că avem un plan şi vede că vrem să lucrăm organizat, de aceea El răspunde la ceea ce facem noi. 

Acum o să-mi spuneţi că atunci când am început să ne organizăm nu am făcut decât să întâlnim tot felul de obstacole care căutau să ne scoată din organizarea noastră, iar în niciun caz Universul nu ne ajuta. La prima vedere aşa pare, numai că să nu uităm că dacă noi ani la rând am lucrat "după ureche", iar organizarea nu a fost punctul nostru forte, dar dintr-o dată am decis că este timpul să ne organizăm, iar acum nouă ni se pare că totul este împotriva noastră şi cam aşa este pentru că noi nu ne luptăm cu ceva din exteriorul nostru, ci cu ceva din interiorul nostru, respectiv subconştientul nostru, care nu înţelege că noi vrem să schimbăm ceva şi este normal să ni se opună, fiind obişnuit cu alt mod de lucru. 

Aşa că, înainte de a schimba ceva major în viaţa noastră, pentru că în interiorul nostru sunt încă puternice tiparele create în ani sau zeci de ani sau, mai grav, în vieţi sau zeci de vieţi, primul lucru pe care îl avem de făcut este lucrăm cu subconştientul nostru, cu credinţele existente acolo, discutând cu el şi meditând cu el, expunându-l la imagini noi care, chiar dacă iniţial i se par străine, ulterior, prin expunere repetată, zilnică, le va îngloba şi va începe să  integreze mesajul lor. 

Vrem să începem să avem o viaţă mai activă, atunci să-l expunem la imagini cu oameni activi. Vrem să începem să câştigăm mai mulţi bani, atunci să începem să-l expunem la imagini cu bani.
Vrem să începem să fim mai organizaţi, atunci să avem mereu lângă noi o agendă, un calendar, imagini cu oameni organizaţi.

Numai după ce am făcut acest lucru pentru o perioadă de timp, vom putea începe să trecem la un nou tipar bazat pe organizare, pentru că, în acel moment, subconştientul nostru a fost deja impregnat cu imaginile noului comportament pe care vrem să-l creăm şi, i se pare normal ceea ce facem, lucrând alături de noi şi nu împotriva noastră.

Organizarea ne permite să ne concentrăm acţiunile către ceea ce vrem să obţinem, făcându-ne să ne menţinem energia concentrată acolo, fără a o împrăştia în diferite direcţii. Ea ne ajută să trecem peste comoditate pentru că avem deja un plan de lucru, iar tot ce avem de făcut este să realizăm acele activităţi din acel plan de lucru, iar lucrurile nu ni se mai par greu de realizat, pe când, dacă nu am fi fost organizaţi, ni s-ar fi părut că totul este greu de făcut şi complicat, având mai multe motive să amânăm sau chiar să renunţăm.

Astăzi este o zi de muncă, chiar dacă este duminică, numai că această muncă este cea cu noi înşine, iar dacă astăzi lucrăm la organizarea noastră, în câteva luni de acum înainte, dacă păstrăm constante eforturile noastre, rezultatele se vor vedea şi atunci ne vom felicita pentru organizarea pe care am demarat-o astăzi.

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu