miercuri, 20 octombrie 2021

 20.10.2021 şi următoarele 10 zile

Aşa cum în Univers lucrurile sunt în echilibru, iar cum mandalele reflectă voinţa Universului, atunci şi ele respectă Legea Echilibrului în privinţa modului de formare şi de evoluţie pe o anumită perioadă de timp.

Dacă spuneam, la începutul acestei luni, că avem provocări în ceea ce priveşte curajul, începând de astăzi, pe parcursul următoarelor zece zile, vom experimenta aceste provocări într-un alt mod, ca şi cum suntem atenţi supravegheaţi, iar lecţiile pe care le primim vor fi mult mai consistente şi pline de înţeles.

Mai concret, dacă în primele nouăsprezece zile, Universul ne-a lăsat mai multă libertate de acţiune, tocmai pentru a descoperi singuri cum ne poziţionăm în faţa acestor provocări şi cum le rezolvăm atunci când apar, începând de astăzi şi până pe 29, este mult mai aproape de noi, ajutându-ne să înțelegem, mult mai profund, cum stau lucrurile şi ce anume avem de schimbat la noi, pentru că, de fapt, totul se învârte în jurul tiparelor noastre interioare pe care le manifestăm individual, iar apoi la nivel de grup, iar toate acestea nu fac decât să determine cum arată lumea în care trăim, iar dacă vrem ca lumea să se schimbe atunci este nevoie ca fiecare dintre noi să începem să ne schimbăm la interior, cât de mult putem, pentru că numai astfel putem determina schimbările la nivel de grup, la nivel de oraş, judeţ, ţară, planetă.

Aşa că, pe parcursul acestei perioade de zece zile, Universul ne provocă să ne schimbăm modul de a gândi, de a ne schimba propriile noastre tipare de gândire, care nu ne mai sunt de folos şi, după cum se vede şi din mandala de astăzi, suntem provocaţi să trecem în zona iubirii în general şi a celei de Sine în special, pentru că numai de acolo lucrurile se văd în altfel, iar "mindset-ul" nostru se schimbă.

În momentul în care înţelegem că trăim în energia iubirii Universului, ne deschidem în faţa ei, iar această deschidere înseamnă, de fapt, că acceptăm să lucrăm cu ea şi că îi dăm voie să ne pătrundă structurile noastre energetice şi să le "irige", aducând un flux nou de informaţie şi energie, iar acest lucru ne ajută să trecem la un al nivel de conştiinţă.

Movul din centrul mandalei va avea grijă, în această decadă, să ne reamintească de valoarea pe care intuiţia o are pentru noi, de informaţiile pe care universul ni le trimite prin prisma ei, iar atunci putem ajunge la altă conştientizare, anume că suntem sprijiniţi permanent, la fiecare pas, de forţa Universului, iar aceste lucru ne poate da mult mai mult curaj, pentru că ştim pe ce ne bazăm, aşa că tot ce avem de făcut este să ne antrenăm intuiţia şi să ne luăm deciziile pe seama ei.

Este o perioadă în care, după ce ne-am conştientizat fricile, sau cel puţin o parte dintre ele, Universul vine să ne arate cum le putem depăşi, ce avem de făcut ca starea de curaj interior să fie permanent prezentă şi să ne luăm astfel deciziile pe baza ei, iar concluzia finală este că suntem sprijiniţi şi îndrumaţi la tot pasul, ni se creează tot mediul propice evoluţiei noastre şi creşterii nivelului de conştiinţă, dar este nevoie şi de decizia noastră de a ne deschide în faţa acestor lucruri, de a le accepta şi integra treptat, de a le observa efectele benefice pe care le aduc în viaţa noastră.

Avem nevoie, mai mult ca oricând, să lăsăm comoditatea la o parte, pentru că dacă nici acum, în această perioadă, când multe lucruri ni se pun la dispoziţie, nu suntem dispuşi să primim, înseamnă că acolo, în interiorul nostru, ceva nu este în regulă, iar primul lucru pe care îl avem de făcut este să ne orientăm acţiunile către subconştientul nostru, să trimitem iubire către el, să-l ajutăm să conștientizeze blocajele în care se află şi în care se zbate, creându-şi frustrări şi mai mari şi accentuând sentimentul de neputinţă. Iar dacă la sfârşitul acestor zece zile comoditatea noastră s-a redus, iar subconştientul nostru este mai deschis faţă de noi, atunci înseamnă că am făcut un pas uriaş.

Să fim deschişi în faţa energiei care se deschide în faţa noastră, mai ales că ziua de astăzi beneficiază şi de energia Lunii pline, şi să acceptăm să facem schimbările de care avem nevoie. Am putea, ca şi abordare, să ne propunem să facem lucrurile total diferit de tot ceea ce am făcut până în prezent şi vedem ce se întâmplă, ştiţi cum se zice, în cel mai rău caz, ne iese 😀.

O perioadă plină de conştientizări să avem!

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre!  De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu