vineri, 1 octombrie 2021

 1.10.2021

Octombrie este o lună care, din prima zi, spune lucrurilor pe nume, fără ocolişuri şi fără menajamente care, de altfel, nici nu îşi au locul în cadrul evoluţiei noastre spirituale.

Este o lună axată pe conştientizări, pe intuiţie şi comunicare cu UNIVERSUL la un alt nivel decât ne-am obişnuit până acum, dar este, totodată, şi o lună care cerne şi separă "grâul de neghină" şi care vine şi ne cere să ne definim foarte clar opţiunile şi alegerile pentru că nu mai este timp de lălăială şi de amânări. 

Însăşi provocarea numerologică pe care ne-o aduce luna este una foarte puternică, şi anume avem sau nu avem curajul să ne transformăm, să ne definim clar direcţia şi să mergem într-acolo fără să mai şovăim, fără să mai facem opriri lungi şi dese pe "drum", opriri care erau din cauza fricilor noastre, frici legate atât de un posibil eşec, dar de cele mai multe ori ele mascau o frică profundă de succes, mai ales dacă succesul este ceva nou pentru noi.

Provocarea lui zece înseamnă "totul" sau "nimic", iar luna aceasta ne oferă posibilitatea să primim totul sau să alegem nimicul, în funcţie de ceea ce facem sau, dimpotrivă, în funcţie de ceea ce nu facem, iar modul în care noi acţionăm sau nu acţionăm ţine foarte mult de fricile noastre şi de modul în care ele ne conduc pe noi, fie că ne place sau nu.

De aceea, pentru a ajunge la curaj este nevoie să scăpăm de frici, iar pentru a face acest lucru avem la dispoziţie mai multe metode. În primul rând, avem la dispoziţie scrisul, pentru că în acest fel reuşim să identificăm cât mai bine fricile, scriind despre ele şi obiectivându-ne cât mai profund, până reuşim să ajungem la sursa lor.

În al doilea rând, avem la dispoziţie lucrul cu aura noastră, mai ales că astăzi avem vibraţia zilei pe șapte, respectiv aura noastră, iar această combinaţie numerologică şi cu culorile din mandală ne arată că dacă vrem să avem curaj este necesar să ne îngrijim de corpul energetic al curajului, iar pentru a putea dezvolta acest corp energetic este nevoie ca aura noastră să fie una întreagă şi luminoasă, iar acest lucru îl obţinem fie folosind diferite tehnici energetice, fie folosindu-ne de meditaţie.

În al treilea rând, putem folosim meditaţia pentru a ne conecta cu frica şi pentru a-i descoperi astfel mesajul pe care ea ni-l aduce, să o transcendem astfel.

Luna octombrie ne aduce, de asemenea, energia comunicării creative, aşa că dacă ne-am propus să realizăm un proiect în această direcţie, suntem bine susţinuţi pe parcursul acestei luni, cu condiţia să avem curajul să ducem demersul creativ cât mai departe, să avem curajul să ne depăşim limitele.

Pe lângă această energie ne aduce şi energia începutului, necesară demarării de noi proiecte, mai ales acolo unde au fost tot felul de frici peste care acum avem şansa să trecem.

Provocarea noastră legată de curaj, pe parcursul acestei luni, nu putea să nu ia în considerare şi Sufletul nostru care este stimulat să iasă în faţă şi să-şi reia locul pe care îl are în evoluţia noastră, fiind momentul să îndepărtăm toate acele frici pe care mintea le-a proiectat peste Sufletul nostru, ţinându-l astfel într-o zonă în care nu-şi poate manifesta plenar potenţialul său.

Pentru cei care vor să studieze mai mult sexualitatea şi modul în care energia ei poate fi transmutată, este iarăşi o lună benefică pentru acest lucru, o lună în care să trecem peste falsa pudibonderie şi în care să descoperim potențialul energetic imens pe care îl putem obţine.

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre!  De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu