joi, 7 octombrie 2021

 7.10.2021

Ne-am întrebat, vreodată, ce este înţelepciunea? Nu neapărat să avem o definiţie scolastică, ci ce înţelegem noi ca fiind ea, ce percepem ca fiind acest cuvânt.

Ne-am întrebat vreodată de ce ne plac oamenii înţelepţi? De ce simţim că avem o atracţie faţă de ei şi faţă de ceea ce spun şi fac?

Astăzi suntem într-o zi de vibraţie patru, care înseamnă, în traducere directă, înţelepciune, aşa că dacă astăzi vedem lucrurile în alt fel şi avem alte impresii decât în alte zile, dacă gândim diferit, dar într-un mod plăcut, atunci înseamnă că ne-am racordat pe frecvenţa zilei şi atunci rezonăm cu aspectele pozitive ale sale. Ideal ar fi ca şi în zilele următoare să ne putem păstra starea de înţelepciune, iar dacă reuşim să facem acest lucru mai ales în zilele cele mai grele, înseamnă că, în structurile noastre, am reuşit să dezvoltăm această calitate şi ne putem bucura de ea atât în viaţa aceasta, cât şi în vieţile viitoare.

Aşadar, ce face înţelepciunea aşa de atrăgătoare pentru noi? În primul rând, înţelepciunea este echilibrul minţii, respectiv echilibrul între mintea pozitivă şi mintea negativă, ascultând părerile ambelor şi luând decizia în consecinţă, fără a ne lăsa influenţaţi de vreuna dintre ele, ceea ce înseamnă că, de fapt, noi ne ridicăm deasupra celor două energii ale minţii (cea pozitivă şi cea negativă), iar acest lucru ne permite să alegem noi cât de mult folosim de la fiecare energie în parte.

În al doilea rând, atunci când mintea este în echilibru, în starea de înţelepciunea, Sufletul nostru este liniştit şi se poate manifesta plenar, pentru că simte relaţia bună pe care o are cu mentalul şi simte că, în acel moment nu mai există ruptură între mental şi Suflet şi atunci simte acea bucurie pe care această stare de armonie o aduce, iar atunci când Sufletul nostru este bucuros, el creează. 

Aşa că, dacă ne întrebăm adesea de ce nu ne ies lucrurile, să ne analizăm puţin şi să vedem cum ne simţim la nivelul Sufletului, ce stare avem şi atunci vom ştii și răspunsul la întrebarea noastră, pentru că nu este suficient doar să ne gândim că vrem un lucru sau vrem să facem ceva; este nevoie să avem şi Sufletul alături de noi, pentru că acolo este scânteia divină care ne ajută să obţinem sau să facem ceva, iar starea de înţelepciune ne poate ajuta în acest sens.

Ce putem face atunci când nu avem starea de înţelepciune şi când mintea noastră sare de la exaltare la negativism accentuat? Aici ne poate ajuta meditaţia să putem echilibra cele două minţi şi din echilibrul lor să putem dobândi starea de înţelepciune.

Acum, să vedem ce anume ne aduce ziua de astăzi, pe lângă înţelepciune. În primul rând ne aduce comunicarea, pe care, dacă o realizăm în starea de ințelepciune, ne poate ajuta să spunem lucruri pe care nu avem neapărat în plan să o facem, dar pe care Universul consideră că este timpul şi momentul să le comunicăm. Totodată, dacă avem de comunicat anumite lucruri care par mai greu de digerat de către ceilalţi, dacă suntem în starea de înțelepciune, vom fi ghidaţi către modalitatea optimă în care vom reuşi să transmitem ceea ce aveam de transmis.

În al doilea rând, pe nivelul doi, avem iubirea, iar acest lucru ne permite să avem mai multă grijă de noi astăzi, să ne punem pe primul loc, fără a resimţi o stare de vinovăţie şi astfel să putem da prioritate proiectelor noastre.

În al treilea rând, galbenul de pe nivel trei ne ajută să acţionăm, să lucrăm concret, iar starea de înţelepciune şi iubirea de Sine ne pun în situaţia în care lucrăm organizat şi cu dăruire pentru ceea ce vrem să facem, trecând peste comoditate şi chiar reuşind să facem progrese serioase.

Să nu uităm că, în continuare este stimulată comunicarea creativă, deci dacă avem în plan vreun proiect creativ, este un moment bun pentru a-l începe şi a-i trasa direcţiile de lucru.

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre!  De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu