marți, 26 octombrie 2021

 26.10.2021

Comunicarea este esenţială mai ales în această perioadă pe care o traversăm, iar dincolo de ea este necesitatea adevărului, de aceea, în această decadă, ca de altfel şi astăzi, fiind într-un interval dominat de mov, dăm testul adevărului şi al modului în care comunicăm.

Testul devine cu atât mai interesant cu cât el se întâmplă într-o zi cu provocare pe opt, pe curaj, aşa că întrebarea care apare este: comunicăm din teamă sau cu curaj?

Pentru că, atunci când comunicăm cu şi din teamă, avem tendinţa să spunem orice ne poate ajuta să scăpăm de teamă (acest lucru nu înseamnă că am vindecat teama), numai că "a scăpa" înseamnă, de fapt, că facem orice este posibil să eliminăm acea stare de teamă, fiind dispuşi să facem multe lucruri care, nu întotdeauna, sunt etice şi morale, iar unul dintre ele este chiar minciuna, fără a ne gândi la consecinţele pe care le producem.

De aceea, lecţia noastră este să ne ridicăm deasupra acelei sau acelor temeri şi să vedem lucrurile aşa cum sunt ele, fără a le mai da interpretări bazate pe sentimentele şi emoţiile pe care teama ni le dă. În acest fel, nu doar că evităm să ne mai creăm o karmă bazată pe minciună, dar totodată, reuşim să ne depăşim temerile şi să înțelegem de unde provin ele.

Celălalt aspect are legătură cu vibraţia cinci a zilei, iar mai departe cu "învăţătorul" din noi, cu acea parte a noastră care dă informaţia mia departe şi care îi ajută pe ceilalţi să o înţeleagă, să o perceapă şi să o folosească în mod corect.

Atunci când furnizăm o informaţie este nevoie să luăm în calcul că, în faţa noastră sunt persoane cu diferite nivele de vibraţie, dar şi cu diferite tipare mentale, de aceea unii vor înţelege mai bine sau mai puţin bine sau chiar deloc, tocmai pentru că pe de parte, vibraţia lor, dacă este redusă, îi poate împiedica să înţeleagă energetic acea informaţie, iar pe de altă parte tocmai datorită filtrelor mentale, dominate de tiparele mentale, care filtrează informaţie numai prin prisma a ceea ce ştim şi controlăm, eliminând astfel orice informaţie nouă care nu se încadrează cu tiparele pe care le avem în prezent. De aceea, cu cât înţelegem mai bine tiparele de gândire ale celor cu care lucrăm şi către care livrăm informaţia, cu atât mai eficientă va fi comunicarea noastră. 

Un alt aspect de care este nevoie să ținem cont aici este modul în care empatizăm cu ceilalţi, modul în care reuşim să în înţelegem şi să ne manifestăm compasiunea faţă de ei, ceea ce ne permite să fim percepuţi mult mai bine, iar ceilalţi se deschid mult mai repede către ceea ce vrem noi să spunem şi să transmitem. Verdele din mandala de astăzi are legătură cu compasiunea pe care noi o manifestăm, atunci când comunicăm.

Fiecare dintre noi, de-a lungul vieţii, este pus în situaţia de a deveni un "învăţător" pentru ceilalţi, de aceea este foarte important să înţelegem ce presupune acest rol, dar mai ales să manifestăm două calităţi esenţiale: adevărul şi compasiune care, aduse împreună, ne dau acel magnetism pe care ceilalţi îl simt în preajma noastră, dorind să fie alături de noi şi să înveţe de la noi.

Aşadar, să ne luăm angajamentul, în primul rând faţă de noi, iar apoi faţă de Univers, că alegem să spunem adevărul şi să ne manifestăm compasiunea şi atunci vom vedea cum viaţa noastră se schimbă fantastic, iar dacă alegem să gestionăm, cu curaj, teama de a comunica, de a ne exprima, atunci putem spune că suntem pe drumul cel bun în a stăpâni această frumoasă artă a comunicării.

Şi, dacă la tot ceea ce am spus aici, mai adăugăm şi Intuiţia, atunci drumul nostru spre a deveni un comunicator de succes devine mult mai clar şi mai uşor de înţeles şi de abordat.

Să înţelegem că lumea aceasta, cu toate reţelele de socializare, are nevoie de oameni care să manifeste compasiunea şi care să devină exemple pentru ceilalţi. Fiecare dintre noi poate fi un exemplu pentru ceilalţi; tot ceea ce are de făcut este să-şi dea voie să comunice, să iubească adevărul şi să transforme compasiunea în starea sa naturală. 

Cu practică, orice este posibil!

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre!  De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu