miercuri, 27 octombrie 2021

 27.10.2021

Am scris intenţionat această mandală la ora aceasta, acum aproape de încheierea zilei, pentru că dacă aş fi scris-o mai devreme, ceea ce vreau să spun în continuare, ar fi denaturat parţial partea intuitivă şi ar fi fost păcat.

Aş că, după cum vedem în mandala de astăzi, avem roşu pe centrul ei, ceea ce înseamnă că avem energia începutului, iar în contentul decadei dominată de mov, acest început este unul ghidat de către Univers, unul care aduce mult mai multe şanse de reuşită, mai ales dacă se şi materializează, pentru că a apărut în contextul unui anumit cumul de energii.

Aşa că, fiecare dintre noi, acum, la finalul zilei sau chiar mâine (depinde când citiţi mandala aceasta) ar fi bine să ne trecem, pe hârtie (apropo de nivelul doi al mandalei care are legătură cu comunicarea indirectă), toate ideile care ne-au venit astăzi sau care ne-au revenit. 

Mai ales dacă ne-au revenit, înseamnă că Universul caută să ni le reamintească tocmai pentru a le pune în practică, pentru că, în acest moment poate ni se par greu de realizat, dar să nu uităm că şi muntele, de jos, pare greu de urcat, iar cu fiecare pas pe care îl facem ne îndepărtăm de bază şi ne apropiem de vârf.

Începutul, întotdeauna, pare greu, ca ceva peste care nu ştim cum să trecem şi ce să facem şi îl putem compara cu două roţi dinţate care zeci de ani au stat nemişcare, iar mecanismele lor s-au umplut de rugină şi praf, aşa că punerea lor în mişcare este foarte dificil de făcut, poate chiar imposibil. În schimb, dacă îndepărtăm praful şi rugina şi ungem mecanismele şi roţile, este posibil să avem surpriza să pornească din prima. 

Aşa că, dacă vrem ca începutul să nu ni se mai pară ceva dificil, pe principiul de mai sus, este nevoie să lucrăm la "mecanisme", să ne organizăm corespunzător ca să punem lucrurile într-o anumită ordine tocmai ca să nu avem impresia că a venit peste noi o avalanşă de activităţi care se vor rezolvate simultan. Este nevoie, de asemenea, să vedem pe cine luăm alături de noi, dacă nu ca partener, atunci ca şi colaborator, pentru că oricât de tentant ni s-ar părea să facem totul singuri, la unele lucruri nu ne vom pricepe, vom pierde mai mult timp cu realizarea lor şi, cu siguranţă, nu vom avea aceleaşi rezultate.

Dar, mai presus de tot ceea ce am spus că avem nevoie, în primul rând, avem nevoie de o credinţă puternică, una cu care să ne identificăm pentru că numai atunci lucrurile se vor aşeza cu adevărat pentru noi, pentru că numai atunci vom reuşi cu adevărat să materializăm ceea ce ne dorim (dacă acest lucru nu afectează liberul arbitru al altor persoane ), pentru că numai atunci suntem în deplină armonie şi concordanţă cu Universul şi cu legile sale.

Vibraţia zilei de astăzi este şase, iar şasele are legătură cu credinţa şi cu capacitatea noastră de a o păstra şi de a o întări, pentru că de fiecare dată când credinţa noastră devine mult mai puternică, de fapt, noi nu facem altceva decât să mai eliminăm, din interiorul nostru, ceva (program sau tipar) ce ne provoca îndoială, ce ne făcea să nu fim în deplin acord cu Universul.

Aşa că atunci când întâlnim o persoană a cărei credinţă este puternică, care este sigur că un lucru bun i se va întâmpla şi care vorbeşte despre el ca şi cum s-a realizat deja, acea persoană a lucrat, fie în viaţa aceasta, fie în vieţile trecute, la eliminarea îndoielilor fiind, pentru cei care nu reuşesc să aibă o credinţă puternică şi constantă, un "enervant" de sigur pe el şi are şi de ce pentru că, în acel moment, tot Universul îl susţine şi se manifestă prin el, fiind, totodată şi un far pentru cei care încă mai au de lucrat la eliminarea îndoielilor. 

Aşa că, îmi doresc, ca măcar cei care citiţi această mandală, să deveniţi un far al credinţei şi să răspândiți, în jurul vostru, siguranţa şi puterea pe care Universul ne-o dă!

Cu credinţă, totul este posibil!

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre!  De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu