miercuri, 10 august 2022

 10.08 - 19.08.2022

Dacă înțelegem că vindecarea înseamnă să facem pace cu ceea ce ne-a determinat acea rană, fie că este vorba despre o persoană sau mai multe, sau o situaţie sau mai multe, pe care noi le-am interpretata într-un anume mod, atunci vom înţelege că această perioadă ce este domina de comunicarea indirectă, vine mănuşă şi este modul prin care Universul ne întinde o mână care să ne ajute.

Sunt multe situaţii din viaţa noastră care ne-au produs suferinţă şi pe care ni le reamintim cu lux de amănunte (ca o paranteză, poate am observat că, de obicei, situaţiile care ne-an produs cea mai mare tristeţe sau cea mai mare bucurie sunt cele pe care le povestim cu lux de amănunte, deoarece ele au avut un impact foarte mare asupra noastră), dar despre care ne este greu să vorbim sau chiar să scriem, însă dacă am face aceste lucru, atunci am reuşi să exteriorizăm acea energie pe care am stocat-o în noi, acea energie de care ar fi bine să scăpăm.

De aceea, această perioadă în care este încurajată comunicarea indirectă, în care este încurajat scrisul sau, dacă nu putem scrie, este încurajată partea artistică, cea prin care putem comunica cu ajutorul formelor, culorilor, prin modelarea materiei etc. şi care ne poate ajuta să transmitem ceea ce avem de transmis.

Aşa că, în această perioadă, ar fi bine, dacă dorim să închidem anumite capitole din viaţa noastră, să ne luăm mai multe pixuri şi un top de hârtie şi să începem să scriem, să scriem tot ceea ce nu am putut sau nu am vrut, la acel moment, să spunem, să punem pe hârtie toate acele cuvinte pe care le avem în noi, să ridicăm bariera Ego-ului din calea lor şi să le lăsăm să iasă, chiar dacă nu sunt cel mai frumoase cuvinte, dar sunt cele care se află în interiorul nostru, apoi să ardem toate aceste hârtii şi să înţelegem o dată pentru totdeauna că acea situaţie nu mai există şi astfel să închidem acel capitol sau acele capitole din viaţa noastră.

De ce rea nevoie de o decadă care să ne impulsioneze să scriem? Pentru că, de cele mai multe ori, din păcate, nu facem acest exerciţiu eliberator, pentru că, în realitatea noi credem că este o prostie acest lucru, o "chestie" care nu este de noi, când, de fapt, toate aceste idei vin de la Ego-ul nostru căruia îi este teamă că, dacă ne vom vindeca de acea traumă, existenţa lui va fi ameninţată, pentru că el nu a învăţat să trăiască în afara rănilor şi atunci i se pare normal ca tot timpul să fie preocupat şi, automat şi noi să fim preocupaţi de vreo rană emoţională la care să ne raportăm şi pe care să dăm vina, de fiecare dată când lucrurile nu merg în viaţa noastră.

Aşadar, pe parcursul acestei decade, vom simţi această nevoie de a scoate la suprafaţă amintiri, de a le da un nou sens, pentru că nu mai vrem să mai fim chinuiţi de ele, pentru că vrem să facem pace cu ele, iar scrisul ne va putea ajuta foarte mult în această direcţie. Şi dacă până acum nu am mai făcut acest lucru şi ni se pare prea copilăresc, dar totuşi ceva ne împinge să o facem, atunci să începem cu bileţele mici de hârtie pe care să scriem şi, apoi, treptat, să trecem la o coală întreagă.

Cel mai interesant este că, provocarea cea mare acestei perioade o reprezintă stima şi iubirea de Sine, pe care, dacă am început să o dobândim, atunci vom găsi motivaţia să ne eliberăm de rănile trecutului, pentru că, pur şi simplu, ne dăm voie să ne vindecăm şi începem să ne obişnuit cu noi vindecaţi. În schimb, dacă nu am început să ne iubim pe noi înşine, atunci provocarea acestei perioade este şi mai puternică, deoarece nu identificăm motivaţia pentru care să ne vindecăm şi atunci suntem tentaţi să lăsăm lucrurile aşa cum au fost până acum, numai că universul va avea grijă să ne stimuleze să ne mişcăm, pentru că atunci când te arde la tălpi sau la fund, instinctul este să faci ceva şi să pleci din locul acela. 

Aşa va fi şi aici, vom aborda problema proactiv, mergând noi către ea cu dorinţa de a ne vindeca sau reactiv, venind ea către noi, ceea ce ne va pune în postura să căutăm rezolvarea ei.

Să lăsăm Universul să ne ghideze, să ne lăsăm intuiţia liberă, pentru că numai aşa vom vedea soluţiile care erau acolo, în faţa noastră, iar aceste soluţii sunt, întotdeauna cel mai simple, pentru că sunt trimise de Univers!

Aşadar, să trecem la scris sau orice formă de artă care ne ajută să ne exprimăm şi să vindecăm rănile pe care le avem în interior şi despre care nu putem să vorbim!

Vindecare cu conștientizări, să avem!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu