sâmbătă, 20 august 2022

 20.08. - 29.08.2022

Pentru decada care a început, mentalul nostru va primi o "tunsoare" foarte interesantă, va fi "coafat" într-un mod în care nu se aşteaptă, cu siguranţă.

La prima vedere, perioada îi este una favorabilă, una în care să se manifeste aşa cum doreşte, aşa cum este obișnuit, mai ales că energia acestei perioade, cel puţin în prima fază, îi este favorabilă manifestării sale plenare, numai că este nevoie să ne raportăm şi la perioada în care se întâmplă, respectiv luna a opta, cea cu vindecarea şi, dacă ne uităm mai atent, vedem că, pe nivelul doi al mandalei de astăzi avem chiar energia vindecării şi ea vine să "străjuiască" energia mentalului de pe nivelul unu, ajutând-o astfel să se manifeste în parametrii optimi.

Este o perioadă în care energie vindecătoare pur şi simplu vine să vindece tot ceea ce mentalul nostru, îmbătat de energie pe care o consideră favorabilă, vine să scoată la suprafaţă, mai ales tiparele de care este atât de îndrăgostit pentru că îl fac să ruleze în modul automat, fără a fi preocupat să inoveze, să-şi folosească creativitatea.

Aşa că, în această decadă, energia vindecătoare caută să reaprindă flacăra creativităţii, determinând mentalul nostru să se preocupe de manifestarea ei, pentru că, aşa cum ştim, tiparul în care rozul este pe centru şi portocaliu pe nivelul doi, este tiparul creativităţi, cel în care mintea beneficiază de energia puternică a vindecării şi îşi realizează menirea sa, rămânând pe acel nivel vibraţional care îi permite să fie cel mai creativ, care îi permite să ne ajute în evoluţia noastră spirituală.

Pe nivelul doi al mandalei de astăzi putem observa romburile de verde, cel care ne atenţionează de provocările cu care ne vom întâlni, în această decadă, în zona iubirii de Sine, iar când nu reuşim să trecem peste aceste provocări mentalul nostru negativ capătă şi mai multă putere blocând şi mai mult Sufletul să se manifeste.

Numai că, aşa cum ne-am obişnuit, Universul este echilibru, aşa că această Lege a echilibrului se regăseşte şi în mandala de astăzi, iar linia aceea de verde vine să ne aducă mai multă energie a iubirii, energie care ne ajută să ne manifestăm mai mult de la nivelul Sufletului nostru şi astfel să trecem peste frecvenţele joase ale mentalului. Ea este "speranţa" pe care începem să o simţim atunci când ni se pare că totul în jurul nostru se "prăbuşeşte" şi că nu mai găsim nicio cale de ieşire.

De asemenea, această linie de verde vine să ne ajute în manifestarea creativităţii, pentru că numai atunci când Sufletului nostru este liber şi poate să se exprime suntem cu adevărat creativi, deoarece atunci El se conectează cel mai bine cu Creatorul şi reuşeşte să "descarce" noi idei din infinitatea Universului.

Şi, dacă vom reuşi să stăm mai mult în energie iubirii, vom reuşi astfel să trecem peste neiubirea de Sine, iar aceste lucru ne va ajuta să trecem şi peste tentaţia comodităţii care vine să ne îmbie cu energie sa delăsătoare şi care se va manifesta destul destul de intens, dacă îi dăm voie, în această decadă.

Vibraţia zilei de astăzi, şapte, ne ajută să ne punem în ordine limitele, pentru că, împreună cu energia vindecătoare şi cu cea a iubirii, ne "împinge" către reconsiderarea limitelor noastre, făcându-ne să ne întrebăm dacă nu cumva am lăsat prea mult pe alţii să ne spună cine suntem şi ce putem face, când, de fapt, acele persoane nici măcar nu ne cunosc cu adevărat. 

Beneficiind de aceste energii este timpul să ne punem la punct aura, să definim clar cine suntem, cu bune şi cu rele şi, de aici, să începem să ne manifestăm pe noi înşine, cel cu care suntem cel mai fericiţi şi să dăm la o parte proiecţiile de pe noi care ne-au creat un fals sine care nu ne reprezintă, dar care este pe placul majorităţii.

Este un bun moment să decuplăm acel fals sine de la sistemul nostru energetico-emoţional pentru că nu ne reprezintă, iar turcoazul din mandală ne cheamă, în această decadă, să vedem adevărul, mai ales în privinţa vieţii noastre, să dăm la o parte toată minciuna pe care ne-o spunem de ceva vreme, doar-doar păstrăm viu acel sine care nu se mai reprezintă.

Avem multe de făcut după cum se vede, numai că este nevoie ca şi noi să ne dorim acest lucru, să trecem la treabă exact acolo unde este nevoie, fără ocolişuri, fără amânări, fără minciună şi fără regrete.

La finalul aceste decade, dacă lucrăm sârguincios, o să ne felicităm pentru munca pe care am făcut-o, pentru că este cea mai importantă muncă pe care o putem facem, aceea de a ne transforma pe noi înşine.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu