joi, 25 august 2022

 25.08.2022

Secretul din spatele oricărei mandale personale este armonizarea cu culorile din mandală, respectiv cu lecţiile şi darurile pe care ele vin să ni le aducă, pentru că, pe de o parte avem lecţiile, în urma cărora, dacă alegem să le învăţăm descoperim darurile acelei culori, iar pe de altă parte avem darurile pe care le primim chiar de la naştere, pe baza a ceea ce învăţat, în alte vieţi, legat de culoare care în viaţa aceasta ne aduce un dar ... sau mai multe.

Ideea este că, fie că vrem, fie că nu, lecţia vine, iar refuzul de a o învăţa nu face decât să ne conectez cu partea negativă a acelei lecţii, respectiv a acelei culorii care ne aduce lecţia şi uite aşa viaţa ni se pare un calvar, ni se pare o pedeapsă, un chin sau ce alte cuvinte de vibraţie "mirobolantă" mai găsiţi, doar-doar ne justificăm cumva faptul că noi suntem vinovaţii de serviciu pe care Universul i-a găsit şi în capetele cărora să se spargă toate oalele, când, de fapt, acesta este modul prin care Ego-ul nostru, dominat de tiparele rănilor pe care le are, caută, în exterior, milă şi să fie căinat. 

Diferenţa dintre o viaţă în suferinţă şi alta trăită cu un scop este cunoaşterea, dorinţa de a ştii ce să facem şi cum să ieșim din tiparele cu care am venit, cum să ne vindecăm astfel încât să nu mai rezonăm cu ele, cum să învăţăm din provocările pe care le avem şi cum să transformăm în oportunităţi.

Opusul cunoaşterii este ignoranţa, pe care Ego-ul o cultivă din teama de a nu pierde ceea ce are, chiar dacă ceea ce are nu sunt decât tipare învechite şi care ne trag în jos.

Movul de pe centrul mandalei de astăzi are un mesaj foarte important pentru noi, în general şi pentru cei care studiază mandalele, în special, anume să ne armonizăm cu el, să ne armonizăm cu romburile de mov din mandala personală, indiferent cât de multe sau puţine sunt, indiferent dacă se găsesc pe centrul mandalei sau în alte părţi din interiorul mandalei, pentru că prin intermediul acestei culori ajungem să avem înţelegerea vieţilor noastre, ajungem să trecem peste "dramele" Ego-ului, ajungem să ne ridicăm nivelul de vibraţie şi să fim binecuvântaţi cu revelaţii despre noi şi misiunea noastră, revelaţii care au fost mereu acolo, numai că noi nu ajungeam la ele.

El ne cheamă să facem un pas înainte şi să îi cerem să ne ajute, să îi cerem să ne arate ce avem de făcut, să ne deschidă calea către cunoaştere şi să ne reveleze acele lucruri pe care le avem de aflat.

Şi, pentru că Universul înseamnă Echilibru, pe centrul mandalei nu putea să fie numai movul care ne aduce revelaţii, ci întâlnim, totodată, şi "ispita", acea energie care ne testează să vedem dacă rămânem pe drumul nostru sau nu, de fapt, dacă ne-am asumat, pe deplin acest drum sau este doar o "încercare", că tot ne place nouă să folosim acest cuvânt, prin care, de fapt, noi nu ne asumăm ceva concret, ci doar "încercăm", adică mergem şi noi până unde se poate şi dacă este un pic greu, a se citi dacă apare o provocare, renunţăm, pentru că, de fapt, noi nu ne propusesem să facem concret ceva, ci doar să "încercăm" să facem ceva.

Aşa că această ispită de astăzi este tripleta lene, comoditate, amânare şi care vine să ne "ajute" să renunţăm la primul hop, să renunţăm din primul moment în care nu înţelegem ceva, fără a face efortul de a ne mai uita încă o dată peste acea informaţie sau de a o privi şi din altă perspectivă, să renunţăm la meditaţie pentru că nu mai avem timp şi de ea şi aşa mai departe.

Avem, însă, în schimb, şansa să facem ceva cu acel galben, respectiv să îi ocolim latura sa negativă şi să ne cuplăm la partea sa pozitivă, respectiv munca, în cazul acesta, munca cu noi înşine, dar şi organizarea timpului şi a muncii noastre, pentru că şi lucrul cu noi înşine tot muncă este şi ne place sau nu, nu este prea uşoară, dar este una plină de satisfacţii, iar dacă vrem să obţinem ceva de la noi, atunci comoditatea, lenea şi amânarea nu au ce să caute în munca aceasta, pentru ca la finalul vieţii să fim mulţumiţi de ceea ce am făcut nu să numărăm de câte ori am "încercat" să facem ceva.

Încă suntem în lună de vindecare, iar aceste mov de astăzi ne cheamă la refacerea aurei şi a corpului energetic al curajului, pentru că aceste două corpuri ne pot ajuta foarte mult în procesul de vindecare, ne pot oferi baza pentru o viaţă trăită cu un scop, în care să materializăm lucruri frumoase, nu tot felul de frici, care mai de care mai creţe.

De asemenea, prin meditaţia cu culoarea mov, putem avea conştientizări foarte puternice ce ne pot ajuta în vindecarea noastră, iar orice vindecare pe care o realizăm nu face altceva decât să ne aducă tot mai aproape de misiunea noastră şi ne poate ajuta să o realizăm la parametrii optimi pentru noi.

Dar, tot ceea ce avem, de făcut este să lucrăm cu movul, să alegem să ne conectăm cu inţelepciunea sa şi să ne dăm voie să primim mesajele pe care le are pentru noi.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu