luni, 8 august 2022

 8.08.2022

La începutul acestei luni, mandala avea roz pe centrul ei, ceea ce semnifica, printr altele şi faptul că în luna August vom avea de gestionat energia mentală, acea energie uneori înşelătoare şi greoaie, dar care, prin schimbările produse la nivel mental, poate fi îmbunătăţită şi folosită spre binele nostru şi al evoluţiei noastre pe toate planurile, inclusiv în plan spiritual.

Ceea ce era interesant la această mandală de pe data de 1 August, este faptul că, pe nivelul doi, se găsea un nivel de portocaliu, cel care aduce energia vindecătoare şi care este reprezentarea coloristică a cifrei opt şi care are ca scop, atunci când este în preajma rozului, să-l echilibreze şi să ne ajute să ne liniştim mentalul.

Spuneam despre energia mentală că este înşelătoare deoarece la acest nivel apar cele mai multe "scenarii" care, de cele mai multe ori, se dovedesc a fi doar nişte iluzii, ceva ce mintea noastră a creat ca să ne facă să ne liniştim, ca să ne separe de realitatea pe care ea o percepe ca fiind "dură" şi astfel formează un cocon în jurul nostru prin care să ne izoleze de exterior, numai că, prin acest cocon, de fapt, nu face decât să ne mintă (de aceea i se spune "minte"), pentru că în acel moment noi nu mai trăim în contact cu realitatea existentă, cea în care am venit să ne realizăm misiunea, cea care ne dă şi provocări, dar şi bucurii, ci trăim într-o realitatea imaginată, auto-creată, iar când iluzia dispare şi noi dăm nasul de realitatea existentă, atunci apare deziluzia.

De aceea este bine să ne obiectivăm de fiecare dată când, în mintea noastră, încep să se creeze scenarii, care nu sunt altceva decât modalităţi prin care Ego-ul nostru caută să se mintă că deţine controlul, pentru că, aşa cum aţi observat, în toate aceste scenarii, noi suntem pe cai mari şi nimeni nu mai este ca noi.

A nu se confunda aceste scenarii cu visurile pe care le avem, pentru că dacă primele sunt creaţia Ego-ului, celelalte sunt datorate conexiunii cu Divinitatea, fiind modalităţi prin care Universul comunică cu noi şi ne ajută să ne găsim un sens, un drum.

Astăzi, avem portocaliu în mai multe locuri din mandală, în poziţii foarte importante, pornind din centrul mandalei şi continuând cu Merkaba, dar şi cu zona de protecţie personală, aţa că toată această energie nu face altceva decât să vină să ne răscolească sistemul nostru energetic şi să scoată astfel , la suprafaţă, tot felul de trăiri, de convingeri, de tipare care nu ne mai sunt de folos, dar care rulează în continuare în interiorul nostru, dar şi să "înţepe", cu un ac, "baloanele de săpun" în care stăm şi care au fost create de către Ego-ul nostru, iar rezultatul este o întâlnire cu realitatea, care ne poate place sau nu, dar care reprezintă adevărul şi nu iluziile în care am stat până acum.

Este vorba de iluzii vechi, unele dintre ele venind din alte încarnări şi care, treptat, au devenit tipare şi fac parte din noi, iar noi credem că aşa suntem noi şi că aşa am fost dintotdeauna, când, de fapt, este doar limitarea noastră pentru că nu am reuşit, de-a lungul timpului să trecem dincolo de ele prin meditaţie şi obiectivare, prin urmărirea intuiţiei şi a ceea ce simţim la nivelul Sufletului.

Cel mai bun lucru pe care îl putem face este să scriem toate aceste trăiri pe care le avem, tot acest zbucium pe care îl resimţim, pentru că numai aşa putem să ne înţelegem mai bine, numai aşa putem să vindecăm aceste comportamente şi astfel putem să ne creştem nivelul de vibraţie.

Să fim atenţi şi la impulsurile violente care se trezesc în noi, mai ales când, în interiorul nostru, sunt atinse nişte "coarde" sensibile, deoarece acolo avem de vindecat.

Totodată, să fim atenţi şi la provocările pe care le primim în zona sexualităţii pentru că şi acolo avem de vindecat ceva, de acceptat ceva!

Însă, cel mai important este să dăm voie aceste energii să ne vindece, să înţelegem că vindecarea înseamnă şi retrăirea acelor emoţii şi sentimente, tocmai pentru că numai aşa ne dăm voie să le vindecăm, de aceea, atunci când reapare ceva din trecutul nostru şi care, acum, ne produse suferinţă, dacă ne întrebăm ce are Dumnezeu cu noi, atunci vorbim din mijlocul Ego-ului, însă dacă ne întrebăm ce avem de înțeles şi de vindecat aici, atunci ne punem în acord cu Voinţa Universului şi îi dăm voie să ne vindece.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu