joi, 20 octombrie 2022

 20.10.2022


Aşa cum se poate observa din mandala de astăzi, cel de al doilea nivel al mandalei de astăzi este complet, ceea ce înseamnă că ne aflăm la debutul celei de a patra şi ultima dintre perioadele speciale din an, iar pe parcursul ei vom fi binecuvântaţi cu noi şi noi informaţii, cu noi şi noi conştientizări, cu experienţe prin care să trecem către un nivel superior de vibraţie.

Nu întâmplător, pe centrul mandalei de astăzi, avem turcoaz, care vine să simbolizeze Comunicarea şi Adevărul, pentru că dacă se întâmplă ceva special în această perioadă special, ca de altfel în toate celelalte, este comunicarea pe care Universul o realizează cu noi, o comunicare plină de compasiune şi pe care suntem chemaţi şi noi să o multiplicăm la rândul nostru, pe principiul "Cum este sus, aşa şi jos", în sensul că modul în care universul lucrează cu noi şi ne învaţă, acel mod este cel pe care şi noi să îl folosim în relaţia cu cei din jurul nostru.

Comunicarea nu înseamnă doar să transmitem ceva, o informaţie, o ştire, o stare etc., ci ea înseamnă să dăm mai departe, iar dacă înţelegem acest lucru, atunci ne vom gândi mult mai bine înainte de a transmite ceva rău, ceva de joasă vibraţie etc. 

Când ceea ce transmitem noi se realizează din tot Sufletul (dacă ne uităm pe mandală observăm că pe nivelul doi avem verdele, Sufletul), atunci noi nu doar spunem cuvinte, ci noi dăruim, pentru că alături de acele cuvinte dăruim şi o stare de compasiune, transmitem iubire către cei cărora le dăruim. Aşa că, de acum încolo, să căutăm, ca prin ceea ce dăruim să transmitem, tot timpul, compasiune.

Cel de al doilea element al turcoazului de pe centrul mandalei este Adevărul, iar Universul înseamnă Adevăr, de aceea, în perioada aceasta specială suntem mult mai uşor expuşi la informațiile pe care Universul ni le trimite, dar suntem, totodată, expuşi şi la tot felul de situaţii care ne cheamă să acceptăm aceste informaţii în structurile noastre energetice, pentru că problema nu este că Universul nu ni le trimite, ci că noi nu vrem să ne deschidem să le primim, nu vrem să le vedem aşa cum sunt, ci căutăm, prin prisma Ego-ului nostru, să creăm filtre şi "perdele de fum" după care să ne ascundem, deoarece aceste lucru ar însemna ca noi să conştientizăm că, până acum nu am mers în direcţia bună evoluţiei noastre spirituale şi că este timpul să schimbăm direcţia.

Dacă alegem să facem acest lucru, dacă alegem să recunoaştem că este nevoie să schimbăm direcţia, atunci multe filtre şi "perdele de fum" vor cădea din preajma noastră, iar acest lucru se va vedea în modul în care gândim, în modul în care luăm decizii, în modul în care ne iubim pe noi înşine, în modul în care interacţionăm cu ceilalţi etc.

Adevărul, în sine, nu doare, ci el este o oglindă în care Ego-ul nostru se vede pe el însuşi, iar acest lucru nu este pe placul lui, pentru că, în acel moment, el realizează că a fost demascat, iar acest lucru îl face să-şi piardă puterea.

Aşadar, intrăm într-o perioadă în care Comunicarea şi Adevărul vor fi prioritare, iar tot ceea ce li se opune va ieşi la suprafaţă tocmai pentru a fi vindecat. Ne vom confrunta cu provocări care să ne facă să ne întrebăm ce anume ne împiedică să comunicăm? Ce anume din noi are reţineri în această privinţă şi de ce este dificil să ne angrenăm în comunicare? Ce anume ne ascundem nouă înşine şi ce ne minţim pe noi înşine?ce nu vrem să acceptăm din realitatea în care trăim?

Sunt doar câteva dintre întrebările pe care am putea să ni le adresăm şi, în această perioadă vom primi, mult mai uşor răspunsuri la ele, răspunsuri care ne pot ajuta să ne cunoaştem mai bine şi să ne vindecăm.

Aşadar, să dăm voie universului să ne ajute, să ne arate unde avem de făcut schimbări şi, în acest fel, vom beneficia la maxim de energia şi înţelepciunea acestei perioade speciale care se deschide în faţa noastră.

Spor la conştientizări!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu