marți, 4 octombrie 2022

 4.10.2022

Universul premiază, întotdeauna, curajul, curajul de a ne schimba, de a evolua, de a face, mai bună, lumea noastră, dar şi pe a celorlalţi, curajul de a vedea lucrurile în al fel, curajul de a vorbi ... cu ceilalţi, dar şi cu Divinitatea, curajul de a acţiona, curajul de a medita, curajul de a gândi, curajul de a ne ruga, curajul de a ne iubi pe noi înşine, dar şi pe ceilalţi, curajul de a fi noi înşine, curajul de a ne vindeca, dar şi de a-i vindeca pe ceilalţi, curajul de a trăi, curajul de a ...

Fiecare dintre noi venim în viaţa aceasta cu tot felul de frici, pe care le "căpătăm" din alte vieţi, dar cu care ne şi "procopsim" în viaţa aceasta, iar toate aceste frici, la un loc, ne influenţează foarte mult modul în care trăim, în care muncim, în care ne desfăşurăm viaţa în familie, în colectivitate, modul în care luăm deciziile şi angajamentele, modul în care acţionăm ... sau nu, modul în care ne dăm voie să spunem ceea ce gândim ... sau nu etc.

Indiferent de unde avem aceste frici, a da vine pe cineva că ni le-a implementat este o mare greşeală, când, la urma urmei noi suntem cei care le-am dezvoltat, ci care le-am dat voie să intre în sistemul nostru energetico-emoţional şi, de acolo, să ne influenţeze întreaga viaţă, pentru că noi suntem cei care le-am dat permisiunea să ne conducă.

De aceea, tot noi suntem cei care putem scăpa de ele, dacă ne şi dorim aceste lucru, pentru că, din păcate, de multe ori, începem să suferim de Sindromul Stockholm, adică ne ataşăm de agresor, în cazul acesta, de frica sau fricile care ne domină şi le dăm putere de a ne conduce pentru că noi nu putem să ne imaginăm viaţa noastră dincolo de aceste frici, nu ne putem vedea ieşind din ele sau trăind fără ele.

Suntem în luna Octombrie, cea de a zecea din calendar, iar conform Numerologiei Kundalini, provocarea pe care această lună ne-o aduce este legată de curajul cu care ne trăim viaţa, de curajul cu care vedem binele în viaţa noastră, de curajul cu care luăm decizii, dar mai ales de curajul pe care îl manifestăm zi de zi în tot ceea ce facem, de la lucruri mărunte, până la cele complexe, pentru că toto acest curaj pe care îl manifestăm zilnic este strâns legate de cât de confortabil ne simțim cu noi înşine, de cât de mult ne iubim pe noi înşine.

Apropo de iubirea de Sine, luna Octombrie ne va aduce provocări în această zonă, mai ales ne va testa dacă mai avem tipare sau programe active din vieţile trecute şi ne va ajuta astfel să le identificăm şi să le vindecăm.

Şi, pentru că tot am vorbit despre frici şi despre provocările pe curaj, mandala de astăzi ne aduce câteva soluţii pe care să le utilizăm în eliberarea noastră, atât astăzi, cât şi pe parcursul acestei luni şi anume meditaţia, introspecţia şi scrisul, fiecare cu rolul său, fiecare ajutându-ne pe câte o direcţie.

Este foarte important să înţelegem că avem nevoie de imagini noi în viaţa noastră, dacă vrem să o schimbăm şi mă refer aici la imagini pe care să le creăm în stare de meditaţie şi care să fie focalizate pe ceea ce ne dorim, pentru că numai aşa putem atrage în viaţa noastră acele lucruri, pentru că numai aşa putem rescrie tiparele pe care le avem în interior.

Va fi uşor? Cu siguranţă nu, dar să ne gândim la un moment din viaţa noastră când am fost cei mai încăpăţânaţi şi ne-am păstrat acea decizie pe care am luat-o indiferent câţi ne-au spus că greşim şi totul doar pentru că noi am crezut în ea. Să folosim acea încăpăţânare şi acum şi, ori de câte ori mintea noastră, Ego-ul nostru va căuta să ne convingă de inutilitatea demersului nostru, să-i mulţumim şi să-l rugăm să facă linişte. De fiecare dată cânt lenea, comoditatea, amânarea vor căuta să ne distragă, atunci să ne decidem să medităm, pentru că cel mai bun moment pentru a face ceva este ACUM.

Treptat, pe măsură ce vom persevera, ne va fi tot mai uşor, însă, până atunci este nevoie de persistenţă, iar dacă nu o avem, atunci este nevoie de încăpăţânare, pentru că destul am acţionat bazat pe frici şi lipsă de iubire şi stimă de Sine, mai este timpul să acţionăm şi pe baza CURAJULUI şi IUBIRII DE SINE.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu