joi, 23 februarie 2023

 23.02.2023

Dacă zilele trecute am avut mentalul în diferite poziţii cheie ale mandalei, poziţii care au în vedere provocări pe care el ni le aducea, astăzi, mentalul este chiar pe centrul mandalei, ieşind la suprafaţă, în lumina reflectoarelor, pentru a fi cunoscut, pentru a-şi lua doza de admiraţie şi pentru a-şi mai prezenta, încă o dată, calităţile pe care le are.

Pe de o parte, aşezarea sa în centrul mandalei de astăzi ne aduce deschidere către informaţii, dorinţa de a învăţa lucruri noi, de a fi creativi, de a acumula cunoştinţe.

Pe de altă parte, în schimb, tot ceea ce am vorbit în ultimele zile referitor la Ego-ul nostru, la rănile sale şi la modul în care el se manifestă, putem vedea, astăzi, într-o lumină mult mai puternică.

Nu întâmplător, acolo unde, în mandală, avem roz, alături de el avem şi portocaliu, pentru că dacă rozul înseamnă cifra şapte, portocaliul înseamnă opt, deci superioară rozului, aşa că cea mai bună modalitate de a echilibra mentalul nostru, de a-i potoli tendinţele negativiste este să lucrăm cu energia vindecătoare asupra sa, să ne activăm curajul, motivaţia, forţa interioară şi să trecem astfel peste aceste mic "gălăgios" care se crede mare şi puternic, dar care se dă în spate de fiecare dată când simte că este în dezavantaj.

Aşadar, secretul ieșirii de sub puterea mentalului nostru este să curăţăm chakra 3, să o aducem la un nivel vibraţional cât mai mare şi, totodată, să lucrăm la întărirea aurei noastre, pentru că, numai în acest fel ne putem ridica deasupra mentalului nostru şi îl putem aşeza la locul său, pe rolul său, deposedându-l de toate "teritoriile" pe care le-a supus "abuziv", în speţă de controlul pe care îl are asupra Sufletului nostru căruia îi blochează comunicarea cu Divinitatea tocmai pentru a-l putea domina mai uşor.

Portocaliul din mandală înseamnă vindecare, dar înseamnă şi curaj, iar movul pe care îl avem astăzi între liniile de portocaliu vine să dea mai multă putere acestei culori pentru a putea linişte astfel mentalul nostru, pentru a putea lucra mai bine la vindecarea Ego-ului nostru, pentru a da mai multă putere Sufletului nostru şi pentru a putea restabili echilibrul în cadrul sistemului nostru energetic.

De aceea, în zilele în care avem mult roz în mandală şi, automat mentalul nostru este mult mai puternic, am putea să stabilim un nou obicei, anume acela de a ne concentra mai mult pe Sufletul nostru, pe iubirea de Sine, folosindu-ne de afirmaţii, de fraze motivaţionale, de îmbrăţişarea copacilor, de activităţi care ne aduc mai multă bucurie etc., evitând cât mai mult gândurile negative şi situaţiile de vibraţie joasă, scopul final fiind acela de a lua diminua puterea mentalului nostru, pe de o parte, dar şi de a ne stimula creativitatea, pe de altă parte, pentru că atunci când suntem centraţi în Sufletul nostru puterea noastră creativă este cea mai ridicată, reuşind astfel să îi dăm mentalului nostru o preocupare bună, o direcţie în care să evolueze, ajutându-ne, astfel şi pe noi să evoluăm.

Să nu uităm nici de puterea rugăciunii, de comunicarea cu Divinitatea, alte metode pe care le avem la îndemână pentru a putea pune mentalul la locul lui.

Dar, dacă vrem să avem rezultate pe termen lung, atunci este nevoie să ne concentrăm pe vindecarea rănilor de la nivelul Ego-ului nostru, răni care ies la suprafaţă cu diferite ocazii şi pe care este bine să ni le notăm cu cât mai multe amănunte. De asemenea, dacă reuşim să facem din meditaţie o practică pe termen  îndelungat, atunci înseamnă că am reuşit să ne aducem, alături, un partener puternic care să ne aduce mentalul, iar în timp, vom observa cum puterea sa se reduce şi reușim să nu ne mai sabotăm singuri, reuşim să fim mult mai creativi şi să materializăm mult mai uşor, ceea ce înseamnă că reuşim să avem o legătură mult mai puternică şi constantă cu Divinitatea.

Soluţii există, numai că, aşa cum spuneam şi acum câteva zile, când vorbeam de vindecare, este nevoie să lucrăm constant şi direct, fără tot felul de scurtături care, de fapt, sunt modalităţi prin care mentalul nostru caută să ne deturneze de la traseu, simţindu-şi ameninţată poziţia.

Cu această ocazie înţelegem şi de unde ne vin lenea, comoditatea, amânarea, mai ales când realizăm o muncă spirituală.

La lucru, deci!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu