joi, 9 februarie 2023

 9.02.2023

Spiritualitatea fără iubire de Sine este doar apă de ploaie, asta vine să ne înveţe mandala de astăzi, iar aceste mesaj este unul la care să medităm în fiecare zi, pentru că în momentul în care noi nu ne iubim pe noi înşine, dar discutăm despre compasiune, despre ajutorul pe care îl acordăm celorlalţi, despre iubirea pe care o dăm altora, atunci nu facem decât să fim demagogi, pentru că, în realitate, această iubire pe care o dăruim în exterior este una destul de egoistă, iar egoismul este faţă de cea mai importantă persoană din viaţa noastră, anume NOI ÎNŞINE.

Nu fac aici apologia egoismului, în sensul că nu trebuie să ne intereseze de altcineva, ci numai de noi înşine, ci vorbesc aici de faptul că atunci când noi ne refuzăm nouă iubirea şi, în compensare îi copleşim pe cei din jurul nostru cu acest sentiment, tocmai pentru că, de fapt, noi căutăm să menţinem echilibrul, în realitate, nu facem decât să ne accentuăm nouă sentimentul că noi nu merităm iubirea, că orice am face nu o să o putem aveam, simţi niciodată.

De aceea, tot acest tipar al nostru în care stăm şi pe care îl manifestăm nu este altceva decât o închisoare în care ne închidem singuri şi din care aşteptăm să fim salvaţi de către cei cărora le dăruim iubirea, de către Divinitate, de către Sfinţi, Entităţi de Lumină etc., numai că uităm un lucru cât de poate de evident pentru ceilalţi, anume că noi am ales să facem aşa, iar acest lucru se numeşte Liber arbitru, aşa că, dacă dorim ajutor în această privinţă, vom fi nevoiţi să cerem în mod direct, cu subiect şi predicat.

De aceea această zi are Merkaba completă pe albastru închis, pentru că soluţia este acolo, iar dacă este să cerem ceva, acel ceva ar trebui să fie sprijinul Divinităţii în a ne iubi mai mult, în a ne învăţa să ne iubim mai mult, în a ne ajuta să conştientizăm tiparele de neiubire de Sine, în a ne sprijini cu Entităţi de Lumină care să ne ghideze în învăţarea iubirii de Sine.

Dacă aţi citit-o pe Lorna Byrne, ea spune în cărţile sale că sunt o mulţime de îngeri care sunt şomeri, pentru că omenii nu le cer ajutorul, aşa că avem unde să cerem ajutorul, pentru că în momentul în care nu ştim să ne iubim pe noi înşine, cel mai bine este să cerem ajutorul la cineva care ştie ce este iubirea de Sine.

Avem trei tipare de pustnic în mandala de astăzi, ca de altfel în toate mandalele din luna aceasta, aşa că este posibil să avem tot felul de conştientizări legate de neiubirea de Sine, mai ales că una din cele mai puternice cauze ale neiubirii de Sine o regăsim tocmai în acest tipar, iar el vine să ne reamintească de vieţile în care, pustnici fiind, am învăţat, pentru că aşa am crezut că este bine atunci, să nu ne mai iubim pe noi înşine, să nu mai avem respect faţă de noi înşine, iar tot ceea ce trăim în prezent reprezintă lecţii pentru noi de a renunţa la acele convingeri, de a schimba acele tipare.

Haideţi să începem să facem ceva concret pentru a învăţa iubirea de Sine, anume, să ne notăm, pe o agendă, tot ceea ce ne face plăcere, tot ceea ce ne face fericiţi, chiar dacă sunt lucruri materiale, chiar dacă sunt lucruri mari sau mici şi să căutăm ca, în fiecare zi să facem unul din lucruri de pe agendă şi astfel să începem să cultivăm tiparul fericirii şi, în acest mod, ne vom învăţa cu binele şi vom căuta să avem mai multă grijă de noi înşine, să fim mult mai responsabili cu noi şi cu prioritățile noastre.

Însă, cel mai fain este când ajungem să creăm un tipar pozitiv al iubirii de Sine şi, atunci, vom da şi celorlalţi, însă vom da mult mai responsabil, din ceea ce avem, nu din ceea ce nu avem, iar vibraţia va fi, cu siguranţă, ALTA.

Ce ziceţi de această provocare? Este tentantă?

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu