marți, 21 februarie 2023

 21.02.2023 - Unde este vindecătorul din noi?

Dacă este ceva ce fiecare dintre noi caută cu ardoare, ei bine aceea este vindecarea, indiferent de zona în care dorim să realizăm această vindecare.

Starea de vindecare este, de fapt, o stare de echilibru, de aceea o căutăm aşa de mult, pentru că, de fapt, noi vrem să aducem echilibrul în viaţa noastră, vrem să corectăm acel dezechilibru care există în prezent.

Ne-am întrebat, oare, de ce avem galben de nivelul doi, de fiecare dată când avem portocaliu pe nivelul unu? Deoarece acel galben ne aduce putere de muncă, pentru că este nevoie să muncim dacă dorim să ajungem în starea de vindecare, o muncă pe cât de sinuoasă, pe atât de satisfăcătoare în momentul în care încep să se vadă rezultatele.

De fapt, toată această muncă pentru a aduce vindecarea în viața noastră este asemenea creşterii unui bambus, anume că, în primii ani, se vede doar ceva ieşind ceva foarte mic la suprafaţă, deoarece cea mai mare creştere a bambusului, în aceşti ani, este în interiorul pământului, acolo unde se formează rădăcina sa puternică, iar odată încheiat acest proces bambusul are o creştere fulminantă în decursul unui an. La fel este şi cu vindecarea noastră. Atâta timp cât lucrăm constant la ea, este posibil să nu vedem rezultate spectaculoase la început şi poate chiar timp de câţiva ani, pentru ca, la un moment-dat, această vindecare să se producă, aparent, "brusc", când, de fapt, ea se realizează în momentul nostru de conştientizare, când, toate informaţiile pe care le aveam şi care erau disparate, precum şi toate experiențele individuale, dintr-o dată, se pun cap la cap şi formează imaginea de ansamblu.

Dar de ce avem nevoie pentru a ne putea vindeca? 

În primul rând, de depăşirea tuturor tiparelor mentale pe care le avem, a acelor programe repetitive care ne ţin mintea ocupată şi Ego-ul în priză şi care nu sunt altceva decât elemente de distragere de care ne agăţăm şi care credem că sunt definitorii pentru drumul nostru în viaţa, pentru ca, ulterior, să ne dăm seama că am alergat după himere.

Ego-ul nostru are nevoie de aceste himere pentru a-şi justifica activitatea, pentru a ne ţine ocupaţi într-o zonă de obişnuinţe şi de lucruri învăţate şi reînvăţate în care, noul, nu este prea bine primit pentru că nu ştie dacă îl poate controla sau nu.

În cel de al doilea rând, avem nevoie să scoatem la suprafaţă Vindecătorul din noi, respectiv suma tuturor acelor energii şi tipare de vindecare pe care le-am dobândit din alte vieţi şi pe care, acum, Divinitatea ne cere să le activăm, să ni le reamintim, vindecându-ne pe noi şi, apoi, vindecându-i şi pe ceilalţi.

De multe ori căutam vindecarea în afara noastră şi, uneori, ceea ce găsim, ne ajută o perioadă de timp, pentru ca, apoi să nu mai funcţioneze. Pornim, mai departe după altă sursă de vindecare până când, sătui de atâta căutare, ne dăm voie să ascultăm ghidarea Divinității şi să scoatem la suprafaţă acea forţă vindecătoare care zace în noi şi căreia nu i-am dat voie să se manifeste plenar.

Aşa că, de multe ori, atunci când tehnicile exterioare nu funcţionează este pentru că, de fapt, mesajul este că direcţia cea bună este în interiorul nostru, acolo unde, asemenea bambusului, este o forţă foarte mare care ne poate vindeca şi îi poate vindeca şi pe ceilalţi.

În concluzie, vindecarea noastră depinde de cât de mult liniștim mentalul, pentru că astfel nu ne mai auto-sabotăm şi mai depinde de cât de mult acceptăm că, în interiorul nostru este o forţă vindecătoare pe care Divinitatea a pus-o acolo, în speranța că, într-o zi, o vom scoate la suprafaţă şi ne vom bucura de ea şi îi vom bucura şi pe ceilalţi cu ea.

Este o perioadă, în care, mai mult ca oricând, avem nevoie să lucrăm constant şi cu responsabilitate pentru vindecarea noastră şi, totodată, este o perioadă în care este nevoie de câţi mai mulţi vindecători care să fie pe deplin conştienţi de darul pe care îl au şi de faptul că Divinitatea este, ÎNTOTDEAUNA, alături de ei.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu