marți, 28 februarie 2023

 28.02.2023

Am ajuns şi la finalul lunii februarie, o lună destul de provocatoare în ceea ce priveşte mentalul nostru, scoţându-ne la suprafaţă aspecte ale sale despre care ori nu ştiam că le avem ori pe care le credeam vindecate, de aceea energia vindecătoare ne-a însoţit mai mereu în această lună, pentru a fi acolo când este nevoie de ea şi astfel să ne ajute să închidem acele capitole ale mentalului nostru care ne trăgeau înapoi.

Astăzi avem mov pe centrul mandalei, tocmai potrivit pentru o zi de meditaţie, de introspecţie de analiză a acestei luni, de înţeles, din punct de vedere mental, ce tipare tot repetăm şi ce anume nu învăţăm din această repetare.

Roşul de pe nivelul doi, dar şi cel care întrerupe Merkaba vin astăzi să ne testeze răbdarea noastră şi modul în care reuşim ca prin meditaţie, prin introspecţie, reuşim să ne stăpânim agresivitatea interioară şi cum reuşim să o transformăm în determinare, pentru că atunci când reuşim să facem acest lucru trecem la un alt nivel al evoluţiei noastre personale şi spirituale.

Determinarea este foarte importantă în viaţa noastră deoarece ea este cea care ne face să acţionăm, dar mai ales să rămânem implicaţi în ceea ce facem, nu să renunţăm din plictiseală sau din comoditate.

De aceea este foarte important să învăţăm să ne cultivăm determinarea, mai ales atunci când Divinitatea vine şi ne oferă tot felul de situaţii în care să o manifestăm, deoarece Ea ştie, mai bine decât noi, ceea ce avem nevoie pentru evoluţia noastră, de aceea, de fiecare dată când o manifestăm şi din această manifestare rezultă lucruri bune, înseamnă că suntem pe drumul cel bun şi am reuşit să ascultăm ghidarea Divinităţii şi, în timp, cultivând determinarea, ea ajunge să fie parte integrantă din noi.

Suntem într-o zi cu provocare pe zece, dar şi o zi de vibraţie zece, iar acest lucru ne va face să pendulăm între curaj şi frică, între a acţiona şi a nu acţiona, de aceea, pentru claritate, este nevoie să stăm cât mai aproape de movul de pe centru, să îi dăm voie să ne ghideze, să îi dăm voie să ne ajute în evoluţia noastră spirituală. De asemenea, dacă avem grijă de aura noastră, automat, permitem celorlalte corpuri energetice să devină mai puternice, iar atunci corpul curajului lui zece va fi unul puternic, iar acest lucru se va resimţi în atitudinea, dar şi în determinarea noastră.

Totodată, ziua ne astăzi ne aduce multiple provocări în privinţa iubirii de Sine şi, pentru că avem mov pe centrul mandalei, putem avea diverse flash-uri, conştientizări referitoare la greşelile pe care le facem în privinţa iubirii de Sine. Ar fi bine să avem, pe lângă noi, ceva de scris, tocmai pentru a putea nota conştientizările care ne vin în privinţa iubirii de Sine.

În încheiere, ar fi bine să ne ocupăm mai mult de meditaţie astăzi şi astfel, printr-o stare de calm şi introspecţie, să ne ridicăm deasupra tuturor provocărilor pe care le avem şi să reuşim să le transformăm în oportunități.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina#mandalazilei#evolutiespirituala#denoidepinde#traiestetiviata, #numerologiaKundalini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu