duminică, 25 august 2024

 25.08.2024

Care este primul cuvânt care ne vine în minte după cuvântul "fantezie"? Fiecare să-şi dea răspunsul lui, observând cum gândeşte propria minte.

Nu vă speriaţi, nu am să vorbesc astăzi despre fantezii sexuale, ci de unele mult mai perverse, unele pe care nu le vedem, nu le simţim, dar pe care le trăim.

Vedeţi, fiecare dintre noi trăim într-o astfel de fantezie, una pe care ne-am creat-o de la naştere, condiţionaţi de tiparele subconştiente cu care am venit şi pe care le-am revărsat în lumea aceasta, pentru că pe acele tipare le ştiam şi în ele ne-am trăit realităţile vieţilor anterioare, apoi, pe baza acestei fantezii, am început să atragem, din mediul exterior, o mulţime de elemente care să o întărească, dând la o parte tot ceea ce nu ne era "familiar" (a se citi tot ceea ce era nou şi nu făcea parte din scenariul fanteziei noastre) şi adâncind şi mai mult fantezia noastră cu elemente care erau asemănătoare a ceea ce trăisem, cu tote că nu întotdeauna ne erau şi benefice.

Şi, astfel, dintr-o fantezie mai mică, am creat una şi mai mare, în care am tot adunat acolo lucruri de care nici nu mai ştim şi care, fiecare dintre ele ne definesc realitatea şi ne influenţează viaţa.

Şi, la un moment-dat, ajungem să aflăm despre iubirea de Sine, ajungem să descoperim că noi nu ne iubim pe noi înşine, că noi nu ne dăm nouă ceea ce vrem să ne dea alţii şi lucrurile acestea ne întristează, pentru că noi credeam că suntem, dacă nu perfecţi, măcar bine, acolo în fantezia noastră şi, la un moment-dat, ajungem să dăm nas în nas cu zidul peste care avem de trecut şi, ca să-l putem trece, aflăm că este nevoie să facem cel mai dureros lucru din viaţa noastră ... să omorâm fantezia, pentru că, din păcate, am rămas prea mult cu acei "ochelari 3D" pe ochi şi realitatea din jurul nostru s-a schimbat total. Cumva, am înţeles acest lucru, de ceva timp, numai că refuzăm să-l şi acceptăm. 

Dar nu este nicio problemă, pentru că cel mai isteţ dascăl pe care Îl avem este chiar Divinitatea şi care ne va da provocare după provocare, până când ne curăţăm de tot ceea ce înseamnă fantezii şi începem să trăim viaţa în ENERGIA IUBIRII, iar nivelul acestei energii este şi etalonul după care ne testează de fiecare dată.

Aşa că, dacă ne punem pe hârtie lucruri pe care noi ni le-am făcut nouă înşine şi nu suntem prea fericiţi că le-am făcut, atunci ar fi bine să nu ne supărăm, pentru că nu ne ajută cu nimic, decât poate pe Ego-ul nostru, care mai găseşte un motiv să se mai tânguiască, ci să ne cerem IERTARE Divinităţii pentru că nu am ştiut să folosim energia iubirii şi să începem să corectăm acele lucruri.

În primul rând, ne-ar ajuta să înţelegem care au fost motivele pentru care am acţionat împotriva noastră, pentru că scrise pe hârtie şi stat cu ele în faţă, ne va ajuta să înţelegem, rănile în care stăm şi din care luăm decizii, iar odată acceptate şi închise acele răni, nu vom mai simţi nevoia să luăm decizii care să ne fie defavorabile.

Începem, astăzi, o perioadă care va ţine până pe nouă septembrie şi care va guvernată de energie iubirii şi care va veni să ne zdruncine fantezia care ne spun că suntem bine, când, de fapt, nu suntem, care ne spune că este ok să sacrificăm timpul pentru toţi ceilalţi, mai puţin pentru noi înşine, care ne spune că este ok să amânăm până la "sfântul aşteaptă" deciziile în ceea ce ne priveşte pe noi înşine, decizii care ne-ar aduce schimbări majore în viaţă şi aşa mai departe.

Nu este uşor să identificăm această fantezie, mai ales că este "ţesută" de mult timp de către noi şi ni se pare normal să fie acolo, dar, cu siguranţă ne-am uitat la alţii şi ne-am întrebat: Ei cum au şi eu nu am? De ce lor li se dă şi mie, nu? De ce aleg, mai mereu, lucruri, situaţii, oameni, care nu-mi aduc bucurie, ba, dimpotrivă, chiar dezamăgire?

Acestea, dar şi altele, sunt întrebări care, pe cât sunt de dureroase, ne ajută să zdruncinăm fantezia şi să începem să-i conştientizăm limitele şi blocajele pe care ni le aduce.

Iar dacă ajungem la această concluzie, atunci înseamnă că am ieşit deasupra ei şi vedem clar ceea ce avem de făcut.

Să alegem astăzi să facem lucruri pentru noi, să fim în armonie cu noi, să avem mai multă grijă de noi şi, în timp, vom ajunge să ne iubim pe noi înşine.

Iar dacă ni se pare greu, avem la dispoziţie un instrument foarte puternic pe care ne putem baza - comunicarea cu El, Cel care este ENERGIA IUBIRII. Tot ce avem de făcut este să-i cerem ajutorul. ATÂT. Şi ajutorul va veni.

Doamne nu ştiu să mă iubesc pe mine însumi! AJUTĂ-MĂ, te rog!

SPOR, să avem! ... şi multă iubire şi compasiune faţă de noi înşine.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

marți, 20 august 2024

 20.08. - 29.08.2024

Încă suntem în luna vindecării şi, dacă înţelegem dinamica energiilor, vom vedea că acest roşu care defineşte această decadă nu este chiar întâmplător, pentru că, de multe ori, în vindecare, avem nevoie de curăţare, iar cum nu toţi sunt proactivi în realizarea ei, atunci Universul ne aduce această perioadă care, la capetele intervalului are energia focului, un foc purificator, un foc de care ar fi bine să nu fugim ci, dimpotrivă, să îi dăm voie să ne "ardă", să îi dăm voie să ne cureţe de tot ceea ce nu ne mai foloseşte, de tot ceea ce este vechi şi nu mai are loc în evoluţia noastră, de tipare, de obiceiuri etc.

Totodată, am putea să dăm foc gardului care delimitează ţarcul nostru de confort şi, chiar dacă nu vedem dincolo de acest gard, dacă am înţeles că există şi că putem să trecem de el, atunci este ca şi inexistent, aşa că să dăm foc limitărilor!

Să dăm foc la tot ceea ce ne face să nu ne iubim pe noi înşine, având în vedere că provocarea aceste perioade este Stima şi Iubirea de Sine. iar ca să identificăm bine aceste blocaje, avem scrisul la dispoziţie.

Pentru cei care au iniţiere pe Reiki, să nu uităm de tehnica trimiterii de Lumină la distanţă, iar această distanţă nu este musai să fie una în km, ci poate fi una şi în timp, aşa că putem trimite Lumină către momentul în care au apărut "mugurii" neiubirii de Sine, cu intenţia de a aduce, acolo, Lumină şi Iubire şi, ghiciţi ce? S-ar putea să funcţioneze, în sensul că s-ar putea să începem să ne simţim mai bine în pielea noastră şi s-ar putea să începem să ne acordăm mai multe lucruri nouă înşine, inclusiv timp, răsfăţ, posibilitatea de a face lucruri în viaţă, de a fi o persoană de succes etc.

Cred că toată lume a înţeles că nu facem aceste exerciţiu energetic o singură dată, ci să este nevoie de o practică constantă, însă vă asigur că este, de departe, cea mai profitabilă investiţie pe care o facem în noi înşine, iar efectele se vor vedea pe mai multe planuri.

Şi, dacă tot am adus vorba şi, pentru că această decadă stă sub energia cifrei nouă, care înseamnă Măiestria noastră, cum ar fi dacă, această practică a trimiterii de Lumină  la diferitele cauze ale problemelor noastre, am extind-o pentru mult timp de acum încolo, neîntrerupt, zi de zi? Se spune că dacă vrem să obţinem măiestria într-un domeniu, este nevoie să exersăm 1000 (o mie) de zile consecutiv la acel lucru. Aşa că, o mie de zile oricum trec, sunt mai puţin de trei ani, iar practica Luminii pentru o perioadă aşa de mare va schimba total sistemul nostru energetic, ca să nu mai vorbim de tipare, mentalitate, gândire etc., deci, într-un cuvânt, va aduce VINDECARE.

Sau, la fel de bine putem să folosim cele o mie de zile de practică pentru a lucra cu energia banilor, să o cunoaştem mai bine, să ne armonizăm cu ea, să curăţăm din noi tot ceea ce împiedică să fim în armonie cu ea.

Ideea este că, orice ne-am hotărâ să facem, este bine să începem ACUM, deoarece acum este momentul de start, iar dacă are legătură şi cu vindecarea, atunci suntem pe drumul cel bun.

SPOR, să avem!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

joi, 15 august 2024

 15.08.2024

De câte ori nu am avut configuraţii foarte bune ale mandalelor sau, în viaţa noastră lucrurile s-au aşezat foarte bine, pentru ca, ulterior, să ne dăm seama că nu am folosit acele configuraţii ale mandalelor sau acele momente în care lucrurile erau aşezate ca şi cum cineva le făcuse special pentru noi?

De multe ori avem energia, dar ne lipseşte claritatea. Efectiv nu ştim ce să facem cu ceea ce avem în faţă, nu ştim să dăm un sens acelui context, nu ştim să-l folosim în propriul nostru avantaj.

Aşadar, primul lucru pe care mandala de astăzi, sub îndrumarea binefăcătoare a maicii, vine să ne înveţe, este claritatea, respectiv să vedem lucrurile aşa cum sunt, să ne raportăm la ele la ceea ce sunt şi să eliminăm interpretările mentale de orice fel, cele care ne creează obstacole imaginare. Este ca şi cum am avea pe ochi ochelari de VR şi ne comportăm conform scenariului din VR, dar cine ne vede din exterior, ar râde de noi pentru că chiar suntem comici.

Aşadar, adevărul este ceea ce suntem chemaţi să vedem astăzi, să ne raportăm la el şi să acceptăm astfel că am dat crezare iluziilor şi scenariilor de la nivelul Ego-ului.

Inclusiv măreţul trio Comoditate, Lene, Amânare, nu sunt altceva decât reacţii ale Ego-ului nostru şi care pornesc din permanenta lipsă de stimă şi iubire de Sine. De aceea, este nevoie să ne întrebăm adesea: Ce am făcut astăzi pentru noi? iar dacă răspunsul este "Nimic", atunci să trecem la treabă, pentru "Nimic" vom avea.

Atenţie la ceea ce am întrebat mai sus! Ce am făcut pentru noi? Pentru că oricât de multă lene am manifesta, dacă altcineva ne-ar cere ajutorul, ghiciţi ce? Am sări imediat în ajutorul acelei persoane şi am uita efectiv de orice lene.

Dacă reuşim să facem pace cu cele două aspecte de mai sus, atunci înseamnă că am reuşit să deblocăm din noi nişte energii stagnante şi, abia în acel moment am putea fi capabili să manifestăm roşul de pe centrul mandalei la adevărata sa intensitate, permiţând acestei energii să ne pătrundă şi să ne scalde sistemul energetic şi să pună astfel în mişcare "pistoanele" acţiunii noastre, indiferent că este de natură fizică şi materială sau energetică şi spirituală.

Focul este foc atât în planul fizic, cât şi în cel subtil şi avem nevoie de el să ne mişcăm, să acţionăm, dar să şi curăţim acolo unde nevoie să "ardem" blocaje energetice şi mentale.

Acesta este darul maicii pentru noi astăzi, respectiv vindecarea cu ajutorul focului, atât în postura de purificator cât şi de propulsator.

Ce se întâmplă dacă nu-l folosim? Nimic.

Şi ce vom obţine la final? Un mare Nimic.

Aşadar cât de mult îşi doreşti schimbare sau cât de mult îşi doreşti NIMIC?

Iar dacă în modul conştient şi se pare ciudată această întrebare, vezi dacă nu cumva subconştientului îi place această perspectivă? NIMICUL.

S-ar putea să nu fie străin de el.

Dar asta nu înseamnă că lucrurile vor rămâne mereu aşa. Ele se por schimba. Cum?

Cu ADEVĂR şi ACŢIUNE.

SPOR să avem!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

 

luni, 12 august 2024

 12.08.2024


Vindecare, vindecare, vindecare, numai că, de data aceasta, în prezenţa mentalului, dar şi a Ego-ului, ceea ce ne ajută, dacă am început să ne obiectivăm, să vedem cum gândim la adresa noastră, la adresa vieţii noastre, la adresa corpului nostru, la adresa misiunii noastre aici.

Şi, dacă avem răbdare să pătrundem mai atent în observaţie, vom înţelege şi de la ce ne sare ţandăra repede şi poate reuşim să vindecăm şi acest aspect, pentru că dacă nu o facem, vom alimenta, şi mai mult, Ego-ul care se simte îndreptăţit să facă cum are chef şi când are chef, că vorba aceea doar este Chef (a se citi Şef).

Este o bună zi să înţelegem acest aspect, acela că nu este necesar să ne sară ţandăra din orice şi că putem, prin obiectivare, să controlăm şi să dezamorsăm această hibă a noastră, vindecând, de fapt, rana care o provoacă.

Şi, tot legat de roşu, astăzi putem vindeca şi aspecte legate de sexualitatea noastră şi activitatea sexuală, fie că este este prea intensă, ducând la epuizarea noastră energetică, fie că lipseşte cu desăvârşire din diferite motive.

Este, de asemenea, o zi de vibraţie 10, ceea ce aduce mult curaj şi ne permite să vedem lucrurile din altă perspectivă, mai ales atunci când corpurile curajului sunt puternice şi ne dau încredere şi siguranţă. În acel moment suntem stăpâni pe viaţa noastră şi nu ne mai este teamă de diverse lucruri, care, de fapt, sunt "bălăriile" minţii noastre şi ale Ego-ului care o conduce pentru a ne menţine în teamă şi pentru a părea că el este salvatorul nostru.

Să ascultăm muzică astăzi şi să ne lăsăm creativitatea să se exprime, i ales că tiparul de pe centru este cel al designer-ului.

SPOR, să avem!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

duminică, 11 august 2024

 10.08-19.08.2024

Într-o lună a vindecării am intrat într-o decadă a vindecării şi, în plus suntem şi sub semnul unei provocări pe vindecare care s-a format în ziua specială de 3 august.

Aşadar, premise, dar şi provocări în privinţa vindecării, pentru că, aşa cum se vede din vieţile noastre "nu este domne' uşor să te vindeci". "Este un proces îndelungat şi cu multe lupte şi încercări şi, în plus nici nu ştii dacă ajungi să te vindeci vreodată". 

Ceea ce este între ghilimele este o parafrazare, aproape identică a ideilor care circulă, adeseori, prin căpuţul nostru. A se citi Ego-ul nostru.

Aşa că, dacă în această perioadă aveţi astfel de idei în cap, pur şi simplu trimiteţi-vă Ego-ul la culcare, pentru că numai în acest fel vom reuşi să scăpăm de sub stăpânirea lui şi din lumea lui plină de frici, nerealizări, lumea lui în care stăpâneşte trecutul şi din care se imaginează viitorul, dar care, sub nicio formă, nu  se concentrează pe momentul prezent, pentru că dacă ar face acest lucru, atunci nu ar avea nicio putere asupra noastră.

Aşadar, ce putem face în această perioadă? În primul rând, să ne concentrăm pe prezent, pe AICI şi ACUM, ieşind din glorificarea trecutului şi din supraimaginarea viitorului.

În acest fel, în care ne concentrăm pe momentul prezent, ne concentrăm pe ceea ce avem, pe ceea ce suntem şi devenim recunoscători, iar prin recunoştinţă reuşim astfel să atragem mult mai mult lucruri bune în viaţa noastră.

Va fi uşor de făcut acest lucru? NU. Dar va fi mult mai greu, pentru noi dacă nu facem deloc acest lucru, dacă nu lucrăm cu recunoştinţa.

Rămânând aşaţi pe momentul prezent şi pe recunoştinţă, Sufletul nostru începe să se deschidă mai mult şi să se manifeste şi astfel începem să simţim că viaţa este frumoasă şi că noi merităm mai mult şi chiar începem să ne oferim mai mult şi, uite aşa începe să crească şi Iubirea de Sine, cea care, în această decadă are nişte provocări importante, iar pe parcursul lunii, are nişte provocări şi mai importante. 

Dar provocarea nu este neapărat ceva rău, ci poate fi doar o atenţionare, aşa că, am putea să aplicăm ideile de mai sus şi s-ar putea ca lucrurile să se schimbe total pentru noi.

Şi uite aşa, treptat, am realizat vindecarea, ştiţi voi, cea care era "un proces îndelungat"şi care se poate realiza foarte repede atunci când vocea Ego-ului a fost redusă, puterea lui diminuată, iar noi suntem în deplin acord cu Divinitatea.

Iar dacă, pe parcursul acestor zile reuşim să rămânem cât mai mult în momentul prezent, reuşim să ne centrăm pe recunoştinţă şi pe ceea ce ne dorim, atunci înseamnă că am făcut paşi importanţi în evoluţia noastră, iar dacă menţinem acest proces până la sfârşitul lunii acesteia, continuăm şi în Septembrie, am putea chiar să creăm un nou obicei - cel al stării de bine şi de fericire.

iar atunci când mintea negativă începe să -şi ia avânt, nu uitaţi, inspirăm prin chakra 3, iar lumina pe care o aducem o trimitem în aura noastră pentru a o întări şi, în câteva minute vom vedea cum starea noastră de negativitate se va reduce fantastic şi, chiar va dispărea.

Spor să avem!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

marți, 6 august 2024

 6.08.2024

Anul acesta, de Schimbarea la faţă, suntem faţă în faţă cu două energii foarte puternice şi pe care, dacă le integrăm bine, atunci această Schimbare la faţă personală se poate realiza pentru fiecare dintre noi, iar aceste energii sunt Iubirea de Sine şi Adevărul.

Schimbarea la faţă înseamnă un prag spiritual pe care îl trece fiecare dintre noi odată ce am lucrat cu noi înşine, odată ce ne-am vindecat rănile interioare, astfel încât Ego-ul nostru a fost integrat şi nu mai lucrează împotriva noastră, odată ce am făcut pace cu trecutul nostru şi cu toate experienţele de acolo, odată ce ne-am acceptat misiunea pe care am primit-o, dar şi puterea pe care o avem la nivel de Spirit, odată ce am integrat ADEVĂRUL în tot ceea ce facem şi ne raportăm la el, fără a mai ciupi din el din loc în loc, odată ce am ales să ne iubim pe noi înşine şi astfel am devenit un "emiţător" prin care Divinitatea răspândeşte IUBIREA în lume.

La prima vedere pare un proces îndelungat şi complicat dar, dacă nu începem să lucrăm la el, niciodată nu vom reuşi să facem paşi în cadrul său şi niciodată nu îl vom cunoaşte cu adevărat, pentru că adevărata cunoaştere a acestui proces este atunci când intrăm în el, când suntem acolo şi începem să înţelegem lucrurile de acolo, din interior, nu din exterior.

De aceea, atunci când începem acest proces al evoluţiei spirituale mulţi nu ma rezonează cu noi, deoarece noi suntem acolo, în interiorul procesului, lucrând (uneori mai puţin, alteori mai mult), pe când ei sunt în afara lui şi nu-l pot înţelege, iar această diferenţă este nevoie să o luăm ca atare, nu să devină sursă de umflat Ego-ul.

Aşadar, astăzi, într-o de vibraţie patru, care ne aduce multă înțelepciune, să ne lăsăm ghidaţi în lucrul cu energia Iubirii şi a Adevărului, să ne lăsăm pătrunşi de aceste energii şi, dacă este ceva ce nu ne place în lucrul cu ele, este de bine, pentru că înseamnă că acolo au descoperit blocaje pe care le avem de vindecat.

Să rugăm entităţile angelice să vină să ne ajute şi să ne ghideze, iar noi să ne observăm pe noi înşine şi să vedem ce anume nu ne place, ce anume nu vrem să facem, la ce anume nu vrem să renunţăm.

Iar dacă ne simţim copleşiţi, deşi nu cred că va fi cazul, să mergem să îmbrăţişăm un copac şi o să vedem ce bine ne simţim apoi.

SPOR, să avem!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

duminică, 4 august 2024

 4.08.2024

O zi plină de semnificaţii astăzi, mai ales că a fost precedată de energia zilei de ieri, de acel mov special care a venit să ne aducă mesaje foarte puternice.

Şi, mulţumindu-i zilei de ieri pentru mesaje, astăzi, este timpul să trecem la treabă, mai ales că încă suntem în perioada specială şi orice facem în această perioadă, pe lângă că este susţinut mult mai puternic de către Divinitate, ne permite să trecem şi peste multe obstacole şi să punem astfel bazele unor tipare sănătoase.

Galbenul de pe centrul mandalei ne cheamă la muncă fizică, la mişcare, dar să nu uităm că şi munca pe care o facem cu noi înşine este importantă, timpul pe care ni-l acordăm nouă înşine, reprezintă o adevărată investiţie, mai ales dacă este folosit cu înţelepciune. Aşa că vin cu o întrebare: Tu ce ţi-ai propus să lucrezi pentru tine astăzi?

Este momentul să ne luăm timpul înapoi, adică să dăm afară din vieţile noastre tot ceea ce ne consumă timp inutil, iar pentru a face acest lucru este momentul să începem să ne gestionăm motivaţia şi sursele din care ne-o luăm. De asemenea, este nevoie să avem grijă şi de nivelul de dopamină şi, în acest sens, suplimentele naturale ne-ar ajuta în această privinţă. 

Problema este că atunci când ne lipseşte dopamina, căutăm să o luăm din surse care nu ne ajută deloc, iar scrolling-ul (derularea) pe diferite aplicaţii nu ne ajută deloc, dimpotrivă, ne dă o senzaţie temporară de plăcere şi ne face să derulăm mai departe şi, după un timp, ajungem la concluzia că nu am obţinut nimic concret, mai mult chiar am pierdut timpul când puteam foarte bine să ne plimbăm.

Apoi vine problema organizării timpului, pentru că, de multe ori, evirăm să o facem şi, la final, realizăm că am muncit mai mult decât dacă ne-am fi alocat câteva minute pentru această operaţiune.

Este foarte important, în schimb, să nu stăm în overthinking (gândit excesiv), pentru că acesta omoară efectiv acţiunea. Da, cum spuneam mai sus, avem nevoie de planificare, dar nu o să putem prevedea tot ceea ce se întâmplă, aşa că, după ce am planificat o parte dintre activităţi este timpul să trecem la acţiune, pentru că în funcţie de acea acţiune se stabilesc şi etapele următoare.

Şi, dacă tot am vorbit de muncă, de dopamină, de acţiune, am şi eu o întrebare? CE FACEM ASTĂZI, PENTRU A ÎMBUNĂTĂŢI RELAŢIA NOASTRĂ CU BANII? Şi când spun ASTĂZI, nu mă refer la viaţa aceasta, ci efectiv în acest moment, în această zi de duminică, 4 august 2024. 

Ce cărţi am citit în această direcţie? Sunt cărţi care ne promit îmbogățirea în 21 de zile sau sunt CĂRŢI CARE NE AJUTĂ SĂ IDENTIFICĂM CE ANUME DIN NOI NE ÎMPIEDICĂ SĂ AVEM O RELAŢIE BUNĂ CU BANII? Ce convingeri avem acolo care se activează de fiecare dată când banii apar în viaţa noastră şi caută să scape repede de ei?

Aceasta este munca pe care o avem de făcut într-o zi cu galben pe centrul mandalei, într-o perioadă ce este caracterizată de provocările pe bani şi care ne sunt dată tocmai pentru a face curăţenie interioară.

Să ne gândim la un aspect practic. Să zicem că am recoltat grâul şi vrem să-l punem în hambar. Nu este normal ca, înainte de a face acest lucru să curăţăm acel hambar? Să fie perfect curat pentru a primi noul grâu şi a-i asigura astfel condiţii bune de păstrare?

La fel este şi cu energia banilor. De ce ar veni să stea într-un "hambar" murdar, adică într-o energie murdară, unde nu este bine primită (vorbim de aspectele subconştiente care ne dau convingerile) şi unde nu poate evolua, pentru că această energie este VIE şi are nevoie să se dezvolte şi să ne dezvolte, iar dacă nu găseşte mediul propice îl va căuta în altă parte.

Putem învăţa lucruri noi, putem acţiona în direcţii noi. Tot ceea ce avem de făcut este să TRECEM LA ACŢIUNE.

Spor să avem!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

sâmbătă, 3 august 2024

 3.08.2024

Şi, a venit! Cea de a treia zi specială din an se întâmplă astăzi, acum, cu imensul său potențial energetic şi care vine să ne schimbe energia cu care vom lucra în perioada următoare. 

Ea ne pune faţă în faţă cu o energie foarte importantă pentru noi, respectiv energia vindecătoare, despre care scriem adesea, dar pe care, din păcate, o aprofundăm prea puţin, pentru că este uşor să spunem vindecare, dar nu întotdeauna atât să uşor să mergem acolo să o ajutăm să se întâmple, pentru că a ne vindeca înseamnă a transforma acele energii tipare, comportamente din noi care nu ne sunt benefice şi care ni se opun evoluţiei pe care o avem de realizat în această viaţă.

Vindecarea este mult mai profundă pentru că ea se realizează pe mai multe planuri, pe mai multe frecvențe şi, atunci când noi începem să facem paşi către ea, după o perioadă putem vedea efecte benefice, pentru ca, mai apoi să ne trezim iar în faţa unui blocaj şi avem impresia că lucrurile nu au funcţionat, când, de fapt, noi am trecut doar un plan al vindecării, iar acum ne vedem puşi faţă în faţă cu următorul plan care cere de la noi evoluţie, pentru că ceea ce funcţionat înainte nu mai funcţionează acum şi, atunci avem nevoie de instrumente noi sau, mai bine zis, avem nevoie să ne punem în altă stare, să vedem lucrurile din alt punct de vedere, de aceea fiecare nivel de vindecare vine să ne modeleze mintea până când ea va fi pregătită să treacă pe frecvenţa necesară vindecării, ceea ce înseamnă renunţare la tipare de gândire.

Aşadar, tot acest proces care pare unul greu, disperant pe alocuri, este unul de vindecare, numai că, atunci când suntem prinşi în el tindem să nu vedem lucrurile din această perspectivă, ci tindem să ne lăsăm copleşiţi de emoţii, de sentimente, resentimente, dar şi ele fac parte din vindecarea noastră. Numai că, atunci când suntem prezenţi, când înţelegem că este nevoie să vindecăm pentru a se rezolva acea problemă sau probleme, atunci am făcut un pas mare înainte, am înţeles mult mai bine lucrurile, iar vindecarea se poate realiza mult mai rapid.

Pentru următoarele trei luni, aceasta este energia cu care vom lucra, respectiv cea a vindecării, iar fiecare dintre noi îşi cunoşte, chiar dacă nu total, "bubele" pe care le are şi, atunci putem începe, chiar de astăzi lucrul la vindecarea lor, în primul rând identificându-le cât mai clar, punându-le pe hârtie cu cât mai multe detalii.

Şi, dacă printre aceste "bube" sunt şi banii, atunci este un bun moment să îi aducem în faţă, să inventariem clar şi concis relaţia pe care o avem cu ei, tiparele după care lucrăm cu ei, sentimentele pe care le avem la adresa lor, atât în momentul în care îi primim, cât şi în momentul în care îi cheltuim.

Toate acestea ne ajută să gestionăm relaţia cu ei dintr-o altă perspectivă, respectiv cea a acceptării şi asumării, pentru că următoarele trei luni pe aceste aspecte se vor concentra, respectiv relaţia cu banii şi vindecarea, pe mai multe niveluri a acestei relaţii, până când vom ajunge la o compatibiltate totală cu această energie care ne-a fost dată de către Divinitate să ne ajute în evoluţia noastră, nu să fugim mereu de ea.

Important este să ne poziţionăm în cadrul procesului de vindecare şi să realizăm lucrurile în mod proactiv. 

Vibraţia zilei, fiind zece, ne aduce mult curaj, aşa că avem toate ingredientele. Tot ce avem de făcut este să acţionăm.

SPOR, să avem!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

joi, 1 august 2024

 1.08.2024

Iată-ne ajunşi şi la începutul lunii August, o lună care găzduieşte, anul acesta, o perioadă specială şi, cum ne-au obişnuit perioadele speciale din acest deceniu, luna începe cu roşu pe centrul mandalei, dar, aşa cum spuneam şi ieri, este un roşu cu alte valenţe decât cele de ieri.

Da, tot despre începuturi este vorba, dar într-un al context, pentru că luna August duce ca şi provocare CURAJUL şi atunci toate aceste proiecte pe care le începem astăzi şi care pot să fie acţiuni mărunte la început dar care, prin repetare zilnică, pot deveni obiceiuri mari şi proiecte importante, deci tot ceea ce demarăm astăzi va fi sub semnul curajului, iar lecţiile vor veni să ne arate unde avem slăbiciuni în a manifesta curajul şi acolo avem de lucrat cu noi înşine.

Avem galben pe mandala de astăzi, deci şi capacitatea de a manifesta efectiv, de a munci efectiv, atâta timp cât depăşim lenea, comoditatea şi amânarea.

De asemenea, dacă tot vrem să începem să lucrăm la ceva, chiar de astăzi, cum ar fi să ne orientăm către relaţia cu banii şi ceea ce ne împiedică să îi manifestăm mai mult?

Iar dacă tot avem comunicarea indirectă pe nivelul doi, cum ar fi dacă am face un inventar, pe hârtie, al convingerilor noastre legate de bani? Ce sentimente ne încearcă atunci când ii avem? Dar atunci când nu îi avem? Apoi putem lucra la curăţarea acelor convingeri greşite, folosind clasica, dar eficienta tehnică de Ho'oponopono.

Şi, pentru că este luna a opta, iar pentru consolidarea corpului opt, avem nevoie ca şi corpul şapte să fie consolidat, luna aceasta este nevoie să lucrăm mai mult şi mai profund la refacerea aurei noastre şi, ca un ajutor, ne putem folosi din nou de scris pentru a observa ce sentimente avem atunci când aura noastră este întreagă şi ce sentimente şi gânduri vehiculăm atunci când aura noastră este spartă şi tot felul de frici şi gânduri negative umblă nestingherite prin mintea noastră, "ajutându-ne" cu o stare generală de nervozitate, de teamă de orice, de nesiguranţă şi incertitudine, de deznădejde.

Sunt lucruri simple, aparent, dar complexe în timp, pe care le putem face şi pe care nu le poate face nimeni în locul nostru, iar dacă tot s-a ivit contextul, DE CE NU?

În acest fel trecem şi peste provocările pe stima şi iubirea de Sine pe care le avem luna aceasta.

Aşadar, SPOR să avem şi să ne aşteptăm la MIRACOLE, dacă le dăm voie să se întâmple şi dacă lucrăm la curăţarea noastră.

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.