duminică, 4 august 2024

 4.08.2024

O zi plină de semnificaţii astăzi, mai ales că a fost precedată de energia zilei de ieri, de acel mov special care a venit să ne aducă mesaje foarte puternice.

Şi, mulţumindu-i zilei de ieri pentru mesaje, astăzi, este timpul să trecem la treabă, mai ales că încă suntem în perioada specială şi orice facem în această perioadă, pe lângă că este susţinut mult mai puternic de către Divinitate, ne permite să trecem şi peste multe obstacole şi să punem astfel bazele unor tipare sănătoase.

Galbenul de pe centrul mandalei ne cheamă la muncă fizică, la mişcare, dar să nu uităm că şi munca pe care o facem cu noi înşine este importantă, timpul pe care ni-l acordăm nouă înşine, reprezintă o adevărată investiţie, mai ales dacă este folosit cu înţelepciune. Aşa că vin cu o întrebare: Tu ce ţi-ai propus să lucrezi pentru tine astăzi?

Este momentul să ne luăm timpul înapoi, adică să dăm afară din vieţile noastre tot ceea ce ne consumă timp inutil, iar pentru a face acest lucru este momentul să începem să ne gestionăm motivaţia şi sursele din care ne-o luăm. De asemenea, este nevoie să avem grijă şi de nivelul de dopamină şi, în acest sens, suplimentele naturale ne-ar ajuta în această privinţă. 

Problema este că atunci când ne lipseşte dopamina, căutăm să o luăm din surse care nu ne ajută deloc, iar scrolling-ul (derularea) pe diferite aplicaţii nu ne ajută deloc, dimpotrivă, ne dă o senzaţie temporară de plăcere şi ne face să derulăm mai departe şi, după un timp, ajungem la concluzia că nu am obţinut nimic concret, mai mult chiar am pierdut timpul când puteam foarte bine să ne plimbăm.

Apoi vine problema organizării timpului, pentru că, de multe ori, evirăm să o facem şi, la final, realizăm că am muncit mai mult decât dacă ne-am fi alocat câteva minute pentru această operaţiune.

Este foarte important, în schimb, să nu stăm în overthinking (gândit excesiv), pentru că acesta omoară efectiv acţiunea. Da, cum spuneam mai sus, avem nevoie de planificare, dar nu o să putem prevedea tot ceea ce se întâmplă, aşa că, după ce am planificat o parte dintre activităţi este timpul să trecem la acţiune, pentru că în funcţie de acea acţiune se stabilesc şi etapele următoare.

Şi, dacă tot am vorbit de muncă, de dopamină, de acţiune, am şi eu o întrebare? CE FACEM ASTĂZI, PENTRU A ÎMBUNĂTĂŢI RELAŢIA NOASTRĂ CU BANII? Şi când spun ASTĂZI, nu mă refer la viaţa aceasta, ci efectiv în acest moment, în această zi de duminică, 4 august 2024. 

Ce cărţi am citit în această direcţie? Sunt cărţi care ne promit îmbogățirea în 21 de zile sau sunt CĂRŢI CARE NE AJUTĂ SĂ IDENTIFICĂM CE ANUME DIN NOI NE ÎMPIEDICĂ SĂ AVEM O RELAŢIE BUNĂ CU BANII? Ce convingeri avem acolo care se activează de fiecare dată când banii apar în viaţa noastră şi caută să scape repede de ei?

Aceasta este munca pe care o avem de făcut într-o zi cu galben pe centrul mandalei, într-o perioadă ce este caracterizată de provocările pe bani şi care ne sunt dată tocmai pentru a face curăţenie interioară.

Să ne gândim la un aspect practic. Să zicem că am recoltat grâul şi vrem să-l punem în hambar. Nu este normal ca, înainte de a face acest lucru să curăţăm acel hambar? Să fie perfect curat pentru a primi noul grâu şi a-i asigura astfel condiţii bune de păstrare?

La fel este şi cu energia banilor. De ce ar veni să stea într-un "hambar" murdar, adică într-o energie murdară, unde nu este bine primită (vorbim de aspectele subconştiente care ne dau convingerile) şi unde nu poate evolua, pentru că această energie este VIE şi are nevoie să se dezvolte şi să ne dezvolte, iar dacă nu găseşte mediul propice îl va căuta în altă parte.

Putem învăţa lucruri noi, putem acţiona în direcţii noi. Tot ceea ce avem de făcut este să TRECEM LA ACŢIUNE.

Spor să avem!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu