sâmbătă, 3 august 2024

 3.08.2024

Şi, a venit! Cea de a treia zi specială din an se întâmplă astăzi, acum, cu imensul său potențial energetic şi care vine să ne schimbe energia cu care vom lucra în perioada următoare. 

Ea ne pune faţă în faţă cu o energie foarte importantă pentru noi, respectiv energia vindecătoare, despre care scriem adesea, dar pe care, din păcate, o aprofundăm prea puţin, pentru că este uşor să spunem vindecare, dar nu întotdeauna atât să uşor să mergem acolo să o ajutăm să se întâmple, pentru că a ne vindeca înseamnă a transforma acele energii tipare, comportamente din noi care nu ne sunt benefice şi care ni se opun evoluţiei pe care o avem de realizat în această viaţă.

Vindecarea este mult mai profundă pentru că ea se realizează pe mai multe planuri, pe mai multe frecvențe şi, atunci când noi începem să facem paşi către ea, după o perioadă putem vedea efecte benefice, pentru ca, mai apoi să ne trezim iar în faţa unui blocaj şi avem impresia că lucrurile nu au funcţionat, când, de fapt, noi am trecut doar un plan al vindecării, iar acum ne vedem puşi faţă în faţă cu următorul plan care cere de la noi evoluţie, pentru că ceea ce funcţionat înainte nu mai funcţionează acum şi, atunci avem nevoie de instrumente noi sau, mai bine zis, avem nevoie să ne punem în altă stare, să vedem lucrurile din alt punct de vedere, de aceea fiecare nivel de vindecare vine să ne modeleze mintea până când ea va fi pregătită să treacă pe frecvenţa necesară vindecării, ceea ce înseamnă renunţare la tipare de gândire.

Aşadar, tot acest proces care pare unul greu, disperant pe alocuri, este unul de vindecare, numai că, atunci când suntem prinşi în el tindem să nu vedem lucrurile din această perspectivă, ci tindem să ne lăsăm copleşiţi de emoţii, de sentimente, resentimente, dar şi ele fac parte din vindecarea noastră. Numai că, atunci când suntem prezenţi, când înţelegem că este nevoie să vindecăm pentru a se rezolva acea problemă sau probleme, atunci am făcut un pas mare înainte, am înţeles mult mai bine lucrurile, iar vindecarea se poate realiza mult mai rapid.

Pentru următoarele trei luni, aceasta este energia cu care vom lucra, respectiv cea a vindecării, iar fiecare dintre noi îşi cunoşte, chiar dacă nu total, "bubele" pe care le are şi, atunci putem începe, chiar de astăzi lucrul la vindecarea lor, în primul rând identificându-le cât mai clar, punându-le pe hârtie cu cât mai multe detalii.

Şi, dacă printre aceste "bube" sunt şi banii, atunci este un bun moment să îi aducem în faţă, să inventariem clar şi concis relaţia pe care o avem cu ei, tiparele după care lucrăm cu ei, sentimentele pe care le avem la adresa lor, atât în momentul în care îi primim, cât şi în momentul în care îi cheltuim.

Toate acestea ne ajută să gestionăm relaţia cu ei dintr-o altă perspectivă, respectiv cea a acceptării şi asumării, pentru că următoarele trei luni pe aceste aspecte se vor concentra, respectiv relaţia cu banii şi vindecarea, pe mai multe niveluri a acestei relaţii, până când vom ajunge la o compatibiltate totală cu această energie care ne-a fost dată de către Divinitate să ne ajute în evoluţia noastră, nu să fugim mereu de ea.

Important este să ne poziţionăm în cadrul procesului de vindecare şi să realizăm lucrurile în mod proactiv. 

Vibraţia zilei, fiind zece, ne aduce mult curaj, aşa că avem toate ingredientele. Tot ce avem de făcut este să acţionăm.

SPOR, să avem!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu