duminică, 11 august 2024

 10.08-19.08.2024

Într-o lună a vindecării am intrat într-o decadă a vindecării şi, în plus suntem şi sub semnul unei provocări pe vindecare care s-a format în ziua specială de 3 august.

Aşadar, premise, dar şi provocări în privinţa vindecării, pentru că, aşa cum se vede din vieţile noastre "nu este domne' uşor să te vindeci". "Este un proces îndelungat şi cu multe lupte şi încercări şi, în plus nici nu ştii dacă ajungi să te vindeci vreodată". 

Ceea ce este între ghilimele este o parafrazare, aproape identică a ideilor care circulă, adeseori, prin căpuţul nostru. A se citi Ego-ul nostru.

Aşa că, dacă în această perioadă aveţi astfel de idei în cap, pur şi simplu trimiteţi-vă Ego-ul la culcare, pentru că numai în acest fel vom reuşi să scăpăm de sub stăpânirea lui şi din lumea lui plină de frici, nerealizări, lumea lui în care stăpâneşte trecutul şi din care se imaginează viitorul, dar care, sub nicio formă, nu  se concentrează pe momentul prezent, pentru că dacă ar face acest lucru, atunci nu ar avea nicio putere asupra noastră.

Aşadar, ce putem face în această perioadă? În primul rând, să ne concentrăm pe prezent, pe AICI şi ACUM, ieşind din glorificarea trecutului şi din supraimaginarea viitorului.

În acest fel, în care ne concentrăm pe momentul prezent, ne concentrăm pe ceea ce avem, pe ceea ce suntem şi devenim recunoscători, iar prin recunoştinţă reuşim astfel să atragem mult mai mult lucruri bune în viaţa noastră.

Va fi uşor de făcut acest lucru? NU. Dar va fi mult mai greu, pentru noi dacă nu facem deloc acest lucru, dacă nu lucrăm cu recunoştinţa.

Rămânând aşaţi pe momentul prezent şi pe recunoştinţă, Sufletul nostru începe să se deschidă mai mult şi să se manifeste şi astfel începem să simţim că viaţa este frumoasă şi că noi merităm mai mult şi chiar începem să ne oferim mai mult şi, uite aşa începe să crească şi Iubirea de Sine, cea care, în această decadă are nişte provocări importante, iar pe parcursul lunii, are nişte provocări şi mai importante. 

Dar provocarea nu este neapărat ceva rău, ci poate fi doar o atenţionare, aşa că, am putea să aplicăm ideile de mai sus şi s-ar putea ca lucrurile să se schimbe total pentru noi.

Şi uite aşa, treptat, am realizat vindecarea, ştiţi voi, cea care era "un proces îndelungat"şi care se poate realiza foarte repede atunci când vocea Ego-ului a fost redusă, puterea lui diminuată, iar noi suntem în deplin acord cu Divinitatea.

Iar dacă, pe parcursul acestor zile reuşim să rămânem cât mai mult în momentul prezent, reuşim să ne centrăm pe recunoştinţă şi pe ceea ce ne dorim, atunci înseamnă că am făcut paşi importanţi în evoluţia noastră, iar dacă menţinem acest proces până la sfârşitul lunii acesteia, continuăm şi în Septembrie, am putea chiar să creăm un nou obicei - cel al stării de bine şi de fericire.

iar atunci când mintea negativă începe să -şi ia avânt, nu uitaţi, inspirăm prin chakra 3, iar lumina pe care o aducem o trimitem în aura noastră pentru a o întări şi, în câteva minute vom vedea cum starea noastră de negativitate se va reduce fantastic şi, chiar va dispărea.

Spor să avem!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu