luni, 12 august 2024

 12.08.2024


Vindecare, vindecare, vindecare, numai că, de data aceasta, în prezenţa mentalului, dar şi a Ego-ului, ceea ce ne ajută, dacă am început să ne obiectivăm, să vedem cum gândim la adresa noastră, la adresa vieţii noastre, la adresa corpului nostru, la adresa misiunii noastre aici.

Şi, dacă avem răbdare să pătrundem mai atent în observaţie, vom înţelege şi de la ce ne sare ţandăra repede şi poate reuşim să vindecăm şi acest aspect, pentru că dacă nu o facem, vom alimenta, şi mai mult, Ego-ul care se simte îndreptăţit să facă cum are chef şi când are chef, că vorba aceea doar este Chef (a se citi Şef).

Este o bună zi să înţelegem acest aspect, acela că nu este necesar să ne sară ţandăra din orice şi că putem, prin obiectivare, să controlăm şi să dezamorsăm această hibă a noastră, vindecând, de fapt, rana care o provoacă.

Şi, tot legat de roşu, astăzi putem vindeca şi aspecte legate de sexualitatea noastră şi activitatea sexuală, fie că este este prea intensă, ducând la epuizarea noastră energetică, fie că lipseşte cu desăvârşire din diferite motive.

Este, de asemenea, o zi de vibraţie 10, ceea ce aduce mult curaj şi ne permite să vedem lucrurile din altă perspectivă, mai ales atunci când corpurile curajului sunt puternice şi ne dau încredere şi siguranţă. În acel moment suntem stăpâni pe viaţa noastră şi nu ne mai este teamă de diverse lucruri, care, de fapt, sunt "bălăriile" minţii noastre şi ale Ego-ului care o conduce pentru a ne menţine în teamă şi pentru a părea că el este salvatorul nostru.

Să ascultăm muzică astăzi şi să ne lăsăm creativitatea să se exprime, i ales că tiparul de pe centru este cel al designer-ului.

SPOR, să avem!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu