duminică, 10 septembrie 2023

 10.09. - 19.09.2023

La cât galben este pe mandalele din Septembrie 2023, decada aceasta nu avea cum să nu vină să ne ajute să vindecăm relaţia cu o energie, pe cât de căutată şi dorită, pe atât de enigmatică pentru foarte mulţi oameni, anume energia banilor, o energie cu care am avut tot felul de relaţii de-a lungul timpului, incluzând aici şi vieţile noastre anterioare.

Indiferent care este misiune fiecăruia dintre noi (deşi varianta cu o singură misiune nu mai este valabilă de mult, ea fiind un ansamblu de mai multe misiuni mai mici sau mai mari) şi, indiferent dacă ne-o ştim bine sau încă o mai căutăm, stabilirea unei relaţii de iubire cu noi înşine, dar şi cu energia banilor, reprezintă clar părţi ale misiunii noastre, mai ales atunci când noi "scârţâim" la aceste capitole.

Cu noi înşine deoarece numai aşa ne dăm voie să avem o viaţă trăită în bucurie şi fericire, chiar dacă, în anumite momente nu beneficiem de cele mai fericite situaţii şi cu banii deoarece ei sunt o energie foarte puternică, o energie care vine să ne sprijine în materializarea dorinţelor noastre, care vine să ne ajute în evoluţia spirituală (nu am zice acest lucru, dacă este să ne uităm după diferite tendinţe din societatea actuală), care este un maestru spiritual tăcut, dar foarte înţelept.

Decada pe care tocmai am început-o vine să ne ajute să lucrăm la aceste două aspecte, respectiv iubirea de Sine şi iubirea banilor, iar dacă atunci când spunem iubirea banilor, în interiorul nostru ceva se contractă şi ne dă o stare de disconfort, atunci, cu siguranţă acolo avem de lucrat.

Şi, pentru că în diferite cărţi şi cursuri avem tot felul de metode de armonizare cu energia banilor, tot felul de afirmaţii, dacă rezonăm cu ele este bine să le folosim. La urma urmei, contează ca acele afirmaţii să exprime ceva pozitiv, iar noi să le rostim în mod constant pe o perioadă cât mai mare de timp.

Dacă mă întrebaţi dacă sunt suficiente 21, 28 sau 40 de zile, o să vă răspund că atunci când căutăm să avem o limită de timp în care să face o practică spirituală, de fapt noi nu ne dăm voie să o facem cu inima deschisă, bucurându-ne de fiecare zi de practică şi de transformările pe care le aduce în interiorul nostru, ci doar vrem să bifăm un număr, iar odată atins acel număr, dacă lucrurile tot nu funcţionează să mai bifăm încă o metodă care nu a "funcţionat" în cazul nostru.

De ce ne-am opri dintr-o practică ce ne face bine şi ne ajută să evoluăm? Dacă viaţa noastră se schimbă în timp ce realizăm acea practică, de ce avem impresia că timpul alocat acelei practici este un timp consumat, când, în realitate, el este un timp INVESTIT?

Aşadar, haideţi să folosim această perioadă pentru a ne creştere iubirea de Sine, dar şi iubirea faţă de bani şi să continuăm aceste practici mult timp de acum încolo, pentru că prin realizarea lor noi nu facem decât să investim în noi înşine.

Iar pentru cei care nu au o metodă practică, recomand aceeaşi metodă ca şi ieri, respectiv rostirea celor patru fraze:
- Te iubesc!
- Îmi pare rău!
- Te rog să mă ierţi!
- Îţi mulţumesc!

Intenţia noastră, atunci când le rostim, este să curăţăm, din interiorul nostru, tot ceea ce ne împiedică să avem o relaţie bună cu banii sau cu noi înşine, în funcţie de scopul pentru care le rostim.

Spor la practică!

Şi, în final, o întrebare "enervantă", dar care, prin repetare, poate deveni un impuls motivaţional: TU CE AI FĂCUT PENTRU TINE ASTĂZI?

Să creăm şi să fim cocreatorii vieţii noastre! De aceea am venit aici, în viaţa aceasta!

P.S. Fiecare dintre noi este diferit şi, chiar dacă suntem născuţi în aceeaşi zi, evoluăm diferit, iar dacă vrei să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, te aştept pentru interpretarea mandalei personale. Poţi obţine aici mai multe informaţii.

2 comentarii:

  1. Da imi doresc mandala personala Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna ziua! Va rog sa-mi trimiteți un mesaj la adresa de email decrvl@gmail.com sau pe Whatsapp la 0752116768

    RăspundețiȘtergere