luni, 2 iulie 2018

2.07.2018


Ştiţi unde ne blocăm noi cel mai mult în evoluţia noastră spirituală? În alegeri. În sensul că, de multe ori, refuzăm să le facem, refuzăm să luăm o decizie, iar acest lucru înseamnă că, de fapt, nu ne asumăm rolul de Creator.

Transmitem, astfel, Universului mesajul că nu ştim ce vrem pentru noi, că nu ştim ce avem nevoie şi, în consecinţă, nici Universul nu ne poate răspunde la cererile pe care noi nu le facem. Este un fel de "mai este mult până departe"? Eventual ne poate face recomandări, prin gândurile pe care ni le trimite, dar dacă nici pe acela nu le ascultăm, atunci rămânem blocaţi între "nu ştiu ce să fac" şi "nu ştiu ce vreau". 

Iar toate aceste lucru pornesc de la faptul că nu ne asumăm misiunea şi considerăm venirea noastră aici ca o pedeapsă pe care Dumnezeu ne-a dat-o că altceva nu avea de făcut şi probabil se plictisea. 

În afara unei poziţii de pe firul vieţii, în rest iubirea nu apare în mandala de astăzi, ceea ce înseamnă că nu avem provocări în privinţa ei, ceea ce înseamnă că ne putem exprima cu mai multă uşurinţă iubirea de Sine, iar acest lucru ne poate ajuta să alegem, din paleta de opţiuni pe care Universul ne-o pune la dispoziţie, ceea ce vrem să facem şi cum vrem să facem.

Mai departe, însă, este nevoie să dăm voie credinţei să se manifeste, credinţei că lucrurile se vor întâmpla spre binele nostru cel mai înalt, chiar dacă nu ştim cum. Pentru că mintea este cea care nu crede şi nu înţelege cum să crezi în ceva ce nu vezi, luna aceasta avem ca provocare manifestarea credinţei şi lăsarea în voia Universului. Aceasta nu înseamnă non-acțiune şi stat degeaba, ci încrederea în ghidarea pe care ne-o trimite şi în direcţia pe care ne-o recomandă.

Ca vibrație, ziua de astăzi poate fi un 11 sau un 2, aşa că ar fi bine să ne alegem unde vrem să fim şi să evităm să pendulăm între cele două. Este bine să ne alegem de la început unde vrem să fim şi să acţionăm în consecinţă, pentru că în acel moment avem o destinaţie şi, în funcție de destinaţie, avem un anumit drum de parcurs.

Spuneam ieri de creativitatea care caracterizează luna aceasta. Astăzi avem şi mijloacele prin care să o exprimăm. Avem scris, desen, pictură, design de orice fel, actorie, muzică, dans, fotografie etc. Instrumente avem multe, numai să alegem şi să pornim. 

Şi încă ceva. Mai bine mergem şi le testăm pe cele care ne atrag până îl găsim pe cel bun, decât să stăm pe margine şi să ne gândim, ani la rând, care ar fi cel mai bun pentru noi. De multe ori, pofta vine mâncând, aşa ca dacă nu le testăm nu o să ştim ce "gust" au. Şi să ne reamintim ceva foarte important. Întotdeauna Universul recompensează curajul şi curajoşii.

Să avem curajul să alegem şi să ne asumăm alegerea. 

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu