miercuri, 4 iulie 2018

4.07.2018


În cadrul perioadelor speciale, ceea ce vrem să demarăm are şanse mult mai mari să se realizeze, atâta timp cât proiectul respectiv este parte a misiunii noastre, a intuiţiei pe care o primim.

Astăzi avem focul pe mijlocul mandalei, ceea ce ne ajută să creăm, să dăm viaţă, să demarăm, să pornim.

Aşa că, fie că avem în plan un copil sau mai mulţi (astăzi fiind o zi benefică pentru a face copii), fie că avem în plan să dăm drumul unui proiect nou, energia din centrul mandalei ne poate ajuta să pornim, să trecem peste obstacolele mentale ale începutului şi punem acest proiect nou pe o direcţie care să-i fie favorabilă şi care să-l ajute să treacă cu uşurinţă peste toate provocările care pot apărea pe parcurs.

După cum se poate observa, în mandala de astăzi iar nu avem verde, ceea ce înseamnă că iar nu avem provocări în zona iubirii de Sine, iar acest lucru ne poate ajuta să ne definim foarte clar intenţia şi ceea ce dorim să facem, să ne asumăm acest proiect şi să fim dispuşi să luptăm pentru el atunci când Universul ne dă testele de rigoare.

Este nevoie să demarăm noi un proiect? Nu ne poate obliga nimeni, dar nici nu ne asumăm misiunea de Creator. Nu ne dăm voie să ne luăm lecţia pe terenul nostru, cel pe care l-am cultivat noi, ci întotdeauna se va întâmpla pe alt teren, unde altcineva face regulile. 

Suntem într-o zi de vibraţie patru, ceea ce înseamnă înţelepciune, în sensul că vedem şi partea pozitivă, dar şi negativă a lucrurilor şi, în funcţie de aceste, luăm decizia, fără a înclina balanţa în favoarea unuia sau alteia dintre părţi. Cu cât reuşim să facem mintea să asculte de intuiţie, cu atât suntem mai câştigaţi, cu atât suntem mai în consens cu universul şi cu planurile Sale.

Să trecem, cu înţelepciune, peste impulsurile iniţiale de a ne enerva şi să căutăm mult mai profund cauza acestei enervări, pentru că acolo se găseşte o nemulțumire de-a noastră. 

De asemenea, orice problemă pe care o avem cu religia, cu preoţii, să căutăm la fel, să-i găsim, tot cu înţelepciunea, cauza. Poate nu suntem mulţumiţi unde a ajuns religia în prezent, faţă de vieţile noastre anterioare în care am fost preoţi, călugări sau pustnici, dar să nu uităm că putem avea, oricând, relaţia noastră personală cu Dumnezeu.

Să ne păstrăm, aşadar înţelepciunea şi să ne lăsăm ghidaţi spre proiectele pe care le avem de demarat.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu