luni, 9 iulie 2018

9.07.2018


Cu această zi încheiem cea dea treia perioadă specială din an. Energia iubirii este cea care a vestit această perioadă, acum zece zile, şi tot ea este cea care o încheie, ceea ce ne arată, încă o dată, că toate experienţele pe care Universul ni le dă sunt în Legea Iubirii.

Energia Iubirii vine astăzi şi ne ajută să avem conştientizări, să înțelegem că experienţele prin care trecem, mai ales cele care par traumatizante pentru noi, au ca scop să ne ajute să conştientizăm modul în care noi ne raportăm la iubire, modul în care înţelegem să o dăm mai departe, pentru că doar în acest mod o şi putem primi. Nu putem cere ceea ce noi nu reuşim să dăruim, sau, cum spune proverbul, "culegem ceea ce semănăm".

Este o zi de iertare şi de împăcare, dar în primul rând avem să ne iertăm pe noi înşine şi să ne împăcăm cu tot ceea ce am făcut, chiar dacă nu întotdeauna nu am făcut bine. Este momentul să începem să ieşim din schemele de vină, pentru că, chiar dacă am greşit, a sta mereu cu vina deasupra noastră nu înseamnă altceva decât să ne condamnăm singuri, în fiecare zi, iar acest lucru nu ne va ajuta să ne iertăm.

Este nevoie să ne eliberăm de vina trecutului, pentru că dacă păstrăm această vină cu noi, în fiecare zi, atunci vom atrage mereu şi mereu, pe principiul rezonanţei, acelaşi tipar de vină, vom atrage situaţii şi oameni care să ne adâncească şi mai mult această stare. Eliberarea de vină nu înseamnă că nu am greşit, ci că acum putem înţelege, pe deplin, greşeala şi o putem remedia.

Cu cât reuşim să ne iertăm mai mult, cu atât îndepărtam din câmpurile noastre sentimentul de vină şi astfel reuşim să nu mai rezonăm cu tot felul de energii joase. Înseamnă că reuşim să desprindem, de noi, toate pietrele care ne trăgeau în jos şi ne dăm voie să ne ridicăm la suprafaţă.

Numai că, iertarea de Sine, aşa cum o spune şi denumirea, se face de către noi înşine şi nimeni altcineva nu o va putea face în locul nostru.

Să fim atenţi la intuiţia noastră şi să dăm curs conştientizărilor pe care le avem, pentru că astăzi este o zi cu multe şi profunde conştientizări, care ne pot ajuta să ne transformăm foarte mult viaţa noastră, în perioada următoare. Toată neiubirea pe care reuşim să o îndepărtăm din câmpurile noastre va da loc iubirii să vină şi să se instaleze, iar din acel moment vom reuşi să atragem mai multă iubire în viaţa noastră. La fel şi cu alte aspecte ale noastre la care avem probleme.

Dacă reuşim să obţinem comuniunea dintre Intuiţie, Suflet  şi Minte, înseamnă că astăzi am reuşit să facem un salt mare în evoluţia noastră. În această comuniune suntem în acord cu Universul şi vom înţelege mult mai bine viaţa noastră, îi vom vedea sensul.

Să ne dăm voie, aşadar să primim toate aceste informaţii şi conştientizări. De noi depinde.

P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu