vineri, 20 iulie 2018

20.07.2018


Astăzi vorbim despre minte şi despre ceea ce ea îşi doreşte să se întâmple, despre modul în care ne poate ajuta viaţa sau ne-o poate complica, despre a evolua sau involua, despre frică şi despre curaj.

De cele mai multe ori, depresia apare atunci când mintea îşi doreşte ceva, iar acel ceva fie nu se întâmplă, fie nu este plauzibil. Din acel moment, mintea noastră, ca un copil care nu a primit jucăria pe care o vroia, se supără şi, din păcate, începe să lucreze împotriva noastră, se închide şi automat ne închide şi Sufletul, dacă nu suntem atenţi şi intră într-o stare în care refuză orice lucru venit din exterior, orice ajutor, orice gând bun care i se trimite, orice formă de intuiţie. Şi totul din cauză că lucrurile nu sunt aşa cum vrea ea, cum îşi doreşte ea să se întâmple.

Din păcate, dacă ne uităm în jurul nostru vedem tot mai mulţi oameni cu astfel de stări, care tot timpul sunt preocupaţi de ceva, dar care nu fac altceva decât să ruleze, încontinuu, aceleaşi tipare mentale.

Este nevoie să ne adresăm câteva întrebări pertinente care să ne ajute să ne definim clar starea în care stăm acum, care să ne ajute să ştim unde suntem şi ce vrem să facem: Când ne-am bucurat, cu adevărat, ultima dată? Când am făcut ultima dată ceva care să fie pe placul Sufletului nostru? Când am realizat ultima dată ceva important pentru viaţa noastră? Când am răs cu adevărat, ultima dată? Când am fost, ultima dată, într-un loc în care Sufletul nostru s-a simţit bine?

Este momentul să începem să ne ascultăm şi Sufletul, să ieşim din aceste tipare şi să ne dăm voie să trăim. Să înţelegem că viaţa pe Repeat nu este cea reală, că este una pe care mintea nostră vrea să o controleze. 

Şi, pentru că astăzi avem provocarea adevărului, să căutăm să vedem adevărul aşa cum este el, să vedem realitatea aşa cum ea, nu cum ne imaginăm noi că este.

Creativitatea este cea care ne ajută astăzi să păstrăm mentalul într-un mod echilibrat, care ne ajută să-l punem la treabă şi care este gestionată de Sufletul nostru, aşa că, de astăzi înainte, să ne dăm voie să ne ascultăm Sufletul.

Rugăciunea vine şi ea să ne ajute să spargem blocajele mentale, vine să ne susţină şi să ne ridice vibraţia.
 
P.S. Dacă ai curajul să afli lucruri despre tine şi despre ceea ce poţi face cu adevărat, poţi obţine aici mai multe informaţii.

#manadaledelumina, #mandalazilei, #evolutiespirituala, #denoidepinde, #traiestetiviata

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu